Günaydın kaptanım geçmiş olsun, ah bu ağrılar ne zaman kurtulacağız acaba? Benimde çok ağrılı, sızılı geçiyor anlayabiliyorum seniGünaydın kizlar
Dün hem.yogunluk hem.regli mahvetti beni
Aksam erkenden uyudum gece boyu da ağrısını çektim
Şimdide agriyo
İnşallah tartıyı çok etkilemez ilk haftadan moralim.bozulsun istemiyorum
Ya barsaklarim kilit belki iyi gelir demiştim.bugun için özel kofteli salatalık menüm var merak etmecok guzel canim
gecmis olsun kizlar
canim yesil mercimek bi de 2 tabak carsambaya hic uygun değil yarin sakin yeme tekrar
Benim kız da ateşlendi sabaha karşı nobetteyim. Burun tıkanıklığı için başucunda soğan kesip koyuyorum iyi geliyor aklında olsun.Günaydın kızlar. Gece depremle sallanan herkese geçmiş olsun. Bende 17 Ağustosu istanbulun en çok yıkılan şehrinde yaşadığım için korkusunu iyi bilirim. Mani olmanın mümkünatı yok, tedbirli olmak lazım. Allah beterlerinden korusun.
Kızım hastalandı, bende bütün gece ayaktaydım. Çocuğum uyku boyunca rahat bir nefes çekemedi, ya burnu tıkanıyor, yada genizden akıp öksürtüyor. O kadar halsiz ve uykusuzum ki, bugün nasıl bitecek merak ediyorum.
Hayırlı akşamlar hanımlar
Sabah
1 yumurta
4 ince dilim peynir
3 dilim ekmek
Aksam saat 16.30
Bir tabak bulgurlu sarma dolma
Cay 2 catal künefe
Valla kısabildiğim kadarıyla kıstım.
Okullar tatil olunca diyet miyet kalmıyor annemlerdeyim künefe yedim gitti bitti
Su en az 2 litre içtim
Ben günü bitirdim kızlar. Özet geçiyorum,
12.00-13.00 arası 40 dk tempolu yürüyüş + 45 squat
Ilk öğün (13.00)
80 gr beyaz peynir
70 gr peynir çubukları
50 gr marul (3 yaprak)
60 gr Macar salam
1 çk hindistan cevizi yağı ile filtre kahve.
Akşam (18.00)
Yukarıda tarif ettiğim 5 yk türlü ile 1 yk süzme yoğurt yedim.
Toplam 3 lt susahgull
Tabiki doymadım. Bu da bana ders olsun. Karbonhidrat sınırına takılmamak için sebzeleri yeşil yapraklılardan seçmek gerekiyormuş
İyi akşamlar herkese(22 Ocak Çarşamba)
Sabah 12:00
2 yumurta ile peynirli omlet
2 dilim ekmek
2 ceviz
Akşam
2,5 tavuk bud ızgara (derileri alınmış)
Salata
Bir bardak vişne suyu evde yapılmış az şekerli
*Midem çok bulandı o yüzden meyve suyu içtim ağzımın tadı değişsin diye 2 gün üst üste tavuk yemek hiç mantıklı değil uzun süre görmek istemiyorum benden uzak olsun
Spor 45 dk Lesli (ceza vardı) ( daha devam edeceğim yapmaya )
Su 1 litre
sahgull Sismaniye
Akşam menün yok mu canım ben mi göremiyorum.Uyuyakalmışım, saat 9da kalktım. Koştur koştur hazırlanıp işe geldim.
Kahvaltı yapamadım haliyle
Biraz da sinirlerim bozuk.
Öğle (12:30)
Izgara tavuk
4 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
akşam menüyü yazayım dedim kızı sallarken bende uyuya kalmışım
sabah 11 1 yumurtA beyazı haşlanmış 1 kasikkaşık bal 1 kaşık kaymak 1 dlm ekmek
1 ceviz
akşam 5 gibi yarım tabak etli bamya Yarim tabak kenger yeşillik
yatmadan 1 greyfurt
Su 1.5 litre
maalesef spor yok çocuklardan fırsat bulamadım ama tüm gün oturmadım
Günaydın kizlar
Dün hem.yogunluk hem.regli mahvetti beni
Aksam erkenden uyudum gece boyu da ağrısını çektim
Şimdide agriyo
İnşallah tartıyı çok etkilemez ilk haftadan moralim.bozulsun istemiyorum
Ay egeliler benim gibi iyice korkan çoluk çocuk kendini dışarı atan var mı? Geçmiş olsun hepimize.
Sabah 11.00
Bir buçuk yumurta
1kk peynir
Bir zeytin
Ceyrek portakal
Ogle
Bir tabak yeşil mercimek yemeği
Bir kase yoğurt
Ara
Bir sade kahve
Akşam bir tabak yeşil mercimek yemeği
Bir kase yoğurt
Yeşil mercimek teki liflere güveniyorum barsaklarim çözülecek inşallah.
Su 2lt
Spor yok
sahgull Sismaniye
Nerelisin canım sen
Ben manisalıyım biz de çok sallandık çok korktuk eşimle çocukları sakinleştirdik
Günaydın kızlar. Gece depremle sallanan herkese geçmiş olsun. Bende 17 Ağustosu istanbulun en çok yıkılan şehrinde yaşadığım için korkusunu iyi bilirim. Mani olmanın mümkünatı yok, tedbirli olmak lazım. Allah beterlerinden korusun.
Kızım hastalandı, bende bütün gece ayaktaydım. Çocuğum uyku boyunca rahat bir nefes çekemedi, ya burnu tıkanıyor, yada genizden akıp öksürtüyor. O kadar halsiz ve uykusuzum ki, bugün nasıl bitecek merak ediyorum.
Amin sagol cnm Allah razı olsundepremden etkilenen arkadaşlar umarım bir daha yaşanmaz Rabbim cümlemizi korusun doğal afetlerden
SekerMandalinasi olsun cnm kızına
@Furha63 seninde çocuklarına da Allah hayirli şifalar versin