Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kizlar
Dün hem.yogunluk hem.regli mahvetti beni
Aksam erkenden uyudum gece boyu da ağrısını çektim
Şimdide agriyo
İnşallah tartıyı çok etkilemez ilk haftadan moralim.bozulsun istemiyorum
Günaydın kaptanım geçmiş olsun, ah bu ağrılar ne zaman kurtulacağız acaba? Benimde çok ağrılı, sızılı geçiyor anlayabiliyorum seni

23.01.2020 Menü

Sabah (06:00
)
2 yumurtadan kabaklı dereotlu omlet (Ya taktım mı takıyorum tadı çok güzel oluyor, peyniri de içerisine ekledim şahane oldu.)
1 kk peynir
Domates, salatalık

Ara (09:00)
1 kupa yeşilçay

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
1 Kuru incir
2 tam ceviz

Öğle (12:30)
6 yk kıymalı karnıbahar
1 kase mercimek çorbası

Bugün spor olmayacak, korom var. Yol üzerinde bir çorbacı keşfettim orada bir tavuksuyuna çorba içip günü erken kapatacağım

dün menümü yazamadım tum gun evde yoktum
sabah 1 açık çay 1 dlm ekmek ince 2 dilim peynir 5 zeytin bal ve çok az tereyağı
ara kahve
akşam kırmızı et yoğurt maydanoz
Su 1.5 litre spor yarım saat bisiklet

Benim kız da ateşlendi sabaha karşı nobetteyim. Burun tıkanıklığı için başucunda soğan kesip koyuyorum iyi geliyor aklında olsun.

2 Çatal künefe için eksi mi verilir

analizim yayinlandi kizlar
bakabilirsiniz :))

Ankara soğuk değil mi sen nasıl 45 dk yürüyorsun canım ? Ben öğle arası üşüteceğim diye kafamı uzatmıyorum dışarı 45 dk tempolu yürüsem ertesi gün pert olurum

afiyet olsun canım ama su miktarın çok az , diyeti geçtim vücudun için sıkıntılı.

Afiyet olsun seninde içtiğin su miktarı az gibi, su içemiyorsan tarçınla tatlandır istersen

Günaydın kizlar
Dün hem.yogunluk hem.regli mahvetti beni
Aksam erkenden uyudum gece boyu da ağrısını çektim
Şimdide agriyo
İnşallah tartıyı çok etkilemez ilk haftadan moralim.bozulsun istemiyorum

Geçmiş olsun canım. bende haftaya regli olacağım ama şiş hissediyorum kendimi, yüzüğüm parmağıma zor girip çıkıyor.
İşlerim o kadar yoğun ki hepside dikkat isteyen hatası mali sorumluluk gerektiriyor. eve gidince sızıp kalıyorum.

Dün hepimiz çok etkilendik geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Korku, panik üzüntü ne dersek adına gece uyku tutmadı sabahta kızım erken uyandı zombi gbiyim

Sanada çok geçmiş olsun canım. cold mix damlatsan yakasına, yastığına.

Kızlar bende dahil düzenli menü bildiremiyoruz bildirimde bulunurken tarih yazmayı atlamasak sayfa sayfa geziyorum günler karışmış olabilir yarın herkes listesini kontrol ederse sevinirim. Hatam olursa affola.

Dünkü bildirgede hata oldu onu iptal ettim ama sgk dan iptal onayı olmadı anlayacağınız kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…