Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

cok guzel canim
gecmis olsun kizlar
canim yesil mercimek bi de 2 tabak carsambaya hic uygun değil yarin sakin yeme tekrar

Hey maşallah yahu micro makro mühendisi emeğine sağlık canjm
afiyet olsun canımm Maşallah sana
Ben tahmin yürütüyorum, 83.4 haydi bakalım
Karbon fazla olmuş yarına dikkat canım malum perşembe
3 krep biraz fazla olmuş sanki Afiyetler olsun, spor da tapılmış oh oh
Depremde fena saklandık.uyku tutmadı çocuğun başında bekliyorum
Geçmiş olsun canım hala devam ediyor, uyku tutmuyor..
Canım benim çok geçmiş olsun ya Rabbim beterinden korusun

Kızlar yarın iş var, bende uyku yok.. Arka arkaya çok sallandık, sallanmaya da devam ediyoruz.
Akşam (19:00)
3 adet lahana sarması
1 kase yoğurt

spor: Bugün bacak günüydü anam ağladı anam, kaptanım ekstradan 20 dakika yürüdüm cezamın faturası sayılır mi?
su: 2.5 litre
sahgull Sismaniye hande_buse

Komşum inmiş deli apartman kapısının önünde bekliyo karşı parka geçsene açığa

Günaydın kızlar. Gece depremle sallanan herkese geçmiş olsun. Bende 17 Ağustosu istanbulun en çok yıkılan şehrinde yaşadığım için korkusunu iyi bilirim. Mani olmanın mümkünatı yok, tedbirli olmak lazım. Allah beterlerinden korusun.
Kızım hastalandı, bende bütün gece ayaktaydım. Çocuğum uyku boyunca rahat bir nefes çekemedi, ya burnu tıkanıyor, yada genizden akıp öksürtüyor. O kadar halsiz ve uykusuzum ki, bugün nasıl bitecek merak ediyorum.

Günaydın kızlar hayırlı gün diliyorum, dilerim bugün çok büyük sallantılar yaşamayız. Hepimize gelmiş geçmiş olsun

Ah ya geçmiş olsun size de grip mi oldu kızcağızın
Allah şifa versin, bugün çok çabuk geçsin inşallah

Demek kutumda küçük hissediyorsun bir gün kaldı bugün de sebzeyle bitiriyorum günü saat en geç 17 de.... dün akşam açlık olmadı sanırım alıştım

Demek kutumda küçük hissediyorsun bir gün kaldı bugün de sebzeyle bitiriyorum günü saat en geç 17 de.... dün akşam açlık olmadı sanırım alıştım
Ohh süper alıştın tabiii aayy yarın büyük gün
Ben bugün tartıda çıktım pek bi fark yok, ama görüntümde değişiklik epey değişiklik var..
Bacaklarım inceldi yaa

Benimde en büyük hedefim basen küçültüp bacak inceltmek .Bacaklarım çok kalın koyun budu gibi
Benimde problemim karın ve bacak.. Göğüs falan kalmadı zaren, bacakları ve karını istediğim forma soktuktan sonra muhakkak silikon ya da toparlama operasyonu yaptıracağım

Valla 40 kilo verdiğini öğrendikten sonra senin için herşey kolay bence yaparsın inşallah
Keşke kas yapmak çok kolay olsaydı, ben ağırlıkla çalışıyorum. Ama deri de ister istemez sarkmalar oluşabiliyor, bunların toparlanması biraz süre alacak
Kendime 3-6-9 aylık hedefler koydum bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…