Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kizlar
Dün hem.yogunluk hem.regli mahvetti beni
Aksam erkenden uyudum gece boyu da ağrısını çektim
Şimdide agriyo
İnşallah tartıyı çok etkilemez ilk haftadan moralim.bozulsun istemiyorum
Günaydın kaptanım geçmiş olsun, ah bu ağrılar ne zaman kurtulacağız acaba? Benimde çok ağrılı, sızılı geçiyor anlayabiliyorum seni :KK61:

23.01.2020 Menü

Sabah (06:00
)
2 yumurtadan kabaklı dereotlu omlet (Ya taktım mı takıyorum tadı çok güzel oluyor, peyniri de içerisine ekledim şahane oldu.)
1 kk peynir
Domates, salatalık

Ara (09:00)
1 kupa yeşilçay

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
1 Kuru incir
2 tam ceviz

Öğle (12:30)
6 yk kıymalı karnıbahar
1 kase mercimek çorbası

Bugün spor olmayacak, korom var. Yol üzerinde bir çorbacı keşfettim orada bir tavuksuyuna çorba içip günü erken kapatacağım :KK200:

dün menümü yazamadım tum gun evde yoktum
sabah 1 açık çay 1 dlm ekmek ince 2 dilim peynir 5 zeytin bal ve çok az tereyağı
ara kahve
akşam kırmızı et yoğurt maydanoz
Su 1.5 litre spor yarım saat bisiklet

Günaydın kızlar. Gece depremle sallanan herkese geçmiş olsun. Bende 17 Ağustosu istanbulun en çok yıkılan şehrinde yaşadığım için korkusunu iyi bilirim. Mani olmanın mümkünatı yok, tedbirli olmak lazım. Allah beterlerinden korusun.
Kızım hastalandı, bende bütün gece ayaktaydım. Çocuğum uyku boyunca rahat bir nefes çekemedi, ya burnu tıkanıyor, yada genizden akıp öksürtüyor. O kadar halsiz ve uykusuzum ki, bugün nasıl bitecek merak ediyorum.
Benim kız da ateşlendi sabaha karşı nobetteyim. Burun tıkanıklığı için başucunda soğan kesip koyuyorum iyi geliyor aklında olsun.

Hayırlı akşamlar hanımlar

Sabah
1 yumurta
4 ince dilim peynir
3 dilim ekmek

Aksam saat 16.30
Bir tabak bulgurlu sarma dolma

Cay 2 catal künefe
Valla kısabildiğim kadarıyla kıstım.
Okullar tatil olunca diyet miyet kalmıyor annemlerdeyim künefe yedim gitti bitti :bicak:
Su en az 2 litre içtim

2 Çatal künefe için eksi mi verilir

analizim yayinlandi kizlar
bakabilirsiniz :))

Ben günü bitirdim kızlar. Özet geçiyorum,
12.00-13.00 arası 40 dk tempolu yürüyüş + 45 squat
Ilk öğün (13.00)
80 gr beyaz peynir
70 gr peynir çubukları
50 gr marul (3 yaprak)
60 gr Macar salam
1 çk hindistan cevizi yağı ile filtre kahve.
Akşam (18.00)
Yukarıda tarif ettiğim 5 yk türlü ile 1 yk süzme yoğurt yedim.
Toplam 3 lt su sahgull sahgull
Tabiki doymadım. Bu da bana ders olsun. Karbonhidrat sınırına takılmamak için sebzeleri yeşil yapraklılardan seçmek gerekiyormuş :KK14:

Ankara soğuk değil mi sen nasıl 45 dk yürüyorsun canım ? Ben öğle arası üşüteceğim diye kafamı uzatmıyorum dışarı 45 dk tempolu yürüsem ertesi gün pert olurum :KK43:

İyi akşamlar herkese :KK54: (22 Ocak Çarşamba)
Sabah 12:00
2 yumurta ile peynirli omlet
2 dilim ekmek
2 ceviz
Akşam
2,5 tavuk bud ızgara (derileri alınmış)
Salata
Bir bardak vişne suyu evde yapılmış az şekerli
*Midem çok bulandı o yüzden meyve suyu içtim ağzımın tadı değişsin diye 2 gün üst üste tavuk yemek hiç mantıklı değil uzun süre görmek istemiyorum benden uzak olsun😣
Spor 45 dk Lesli (ceza vardı) ( daha devam edeceğim yapmaya )
Su 1 litre
sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye

afiyet olsun canım ama su miktarın çok az , diyeti geçtim vücudun için sıkıntılı.

akşam menüyü yazayım dedim kızı sallarken bende uyuya kalmışım
sabah 11 1 yumurtA beyazı haşlanmış 1 kasikkaşık bal 1 kaşık kaymak 1 dlm ekmek
1 ceviz
akşam 5 gibi yarım tabak etli bamya Yarim tabak kenger yeşillik
yatmadan 1 greyfurt
Su 1.5 litre
maalesef spor yok çocuklardan fırsat bulamadım ama tüm gün oturmadım

Afiyet olsun seninde içtiğin su miktarı az gibi, su içemiyorsan tarçınla tatlandır istersen

Günaydın kizlar
Dün hem.yogunluk hem.regli mahvetti beni
Aksam erkenden uyudum gece boyu da ağrısını çektim
Şimdide agriyo
İnşallah tartıyı çok etkilemez ilk haftadan moralim.bozulsun istemiyorum

Geçmiş olsun canım. bende haftaya regli olacağım ama şiş hissediyorum kendimi, yüzüğüm parmağıma zor girip çıkıyor.
İşlerim o kadar yoğun ki hepside dikkat isteyen hatası mali sorumluluk gerektiriyor. eve gidince sızıp kalıyorum.

Ay egeliler benim gibi iyice korkan çoluk çocuk kendini dışarı atan var mı? Geçmiş olsun hepimize.
Sabah 11.00
Bir buçuk yumurta
1kk peynir
Bir zeytin
Ceyrek portakal
Ogle
Bir tabak yeşil mercimek yemeği
Bir kase yoğurt
Ara
Bir sade kahve
Akşam bir tabak yeşil mercimek yemeği
Bir kase yoğurt
Yeşil mercimek teki liflere güveniyorum barsaklarim çözülecek inşallah.
Su 2lt
Spor yok
sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye

Dün hepimiz çok etkilendik geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Korku, panik üzüntü ne dersek adına gece uyku tutmadı sabahta kızım erken uyandı zombi gbiyim

Günaydın kızlar. Gece depremle sallanan herkese geçmiş olsun. Bende 17 Ağustosu istanbulun en çok yıkılan şehrinde yaşadığım için korkusunu iyi bilirim. Mani olmanın mümkünatı yok, tedbirli olmak lazım. Allah beterlerinden korusun.
Kızım hastalandı, bende bütün gece ayaktaydım. Çocuğum uyku boyunca rahat bir nefes çekemedi, ya burnu tıkanıyor, yada genizden akıp öksürtüyor. O kadar halsiz ve uykusuzum ki, bugün nasıl bitecek merak ediyorum.

Sanada çok geçmiş olsun canım. cold mix damlatsan yakasına, yastığına.

Kızlar bende dahil düzenli menü bildiremiyoruz bildirimde bulunurken tarih yazmayı atlamasak sayfa sayfa geziyorum günler karışmış olabilir yarın herkes listesini kontrol ederse sevinirim. Hatam olursa affola.

Dünkü bildirgede hata oldu onu iptal ettim ama sgk dan iptal onayı olmadı anlayacağınız kafam karışık:KK43:

X