Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah yarın.dilim.siyez ekmeği domates 1 tam ceviz 2 kuru kayısı peynir
Ara 1 sade kahve
Oglen 1 kase çorba yarim.dilim.ekmek.tavuk sote4/5 küçük parça patatessiz
Ara 1 caybardagi kefir
Aksam.1 kase.mercimek.corbasi.lahana salatası ve domates sahgull sahgull
cok guzel canim
Ay egeliler benim gibi iyice korkan çoluk çocuk kendini dışarı atan var mı? Geçmiş olsun hepimize.
Sabah 11.00
Bir buçuk yumurta
1kk peynir
Bir zeytin
Ceyrek portakal
Ogle
Bir tabak yeşil mercimek yemeği
Bir kase yoğurt
Ara
Bir sade kahve
Akşam bir tabak yeşil mercimek yemeği
Bir kase yoğurt
Yeşil mercimek teki liflere güveniyorum barsaklarim çözülecek inşallah.
Su 2lt
Spor yok
sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye
gecmis olsun kizlar
canim yesil mercimek bi de 2 tabak carsambaya hic uygun değil yarin sakin yeme tekrar :eek:

Yok kız, 4-5 yemek kaşığı oluyor. Doyup doymayacağımdan bile emin değilim ama sebze yemem şart sindirim için :KK53:
Toplam proteinim 70 gr oluyor, kilom kadar yani. Aslında belki biraz daha arttırabilirdim ama günlük makromu, yağı, Karbonhidratı ona göre ayarladım.
Günlük ortalama 80 gr kadar protein alıyorum (80 gr et yiyorum anlamına gelmesin, besin değerlerini hesaplıyorum, net protein miktarı bu), en fazla 20 gr karb, en az 100 gr da yağ alıyorum.
Hey maşallah yahu micro makro mühendisi emeğine sağlık canjm
İyi aksamlar
sabah(08.30):
500 ml limonlu ılık su+1 çk balli zencefil karisimi grip oldum o yuzden
kahvalti(11 gibi)
3 kasik yulafi suyla hasladim biraz soguyunca 3 kasik yogurt ve baharat ekledim tadi hosuma gitti kiymasiz mantiya benzettim ben
oglen(15.00)
2 yumurta+lor peyniri bogazim agriyordu gene 1 çk balli zencefil yedim
aksam(19.30)
1 porsiyon ispanak yemegi
1 lt su 1.5 yaparim 2 bardak yesilcay birazdan elma sirkeli su icecegim mide problemim yok yarindan itibaren aksam yemeklerini daha erkene cekecegim
Dun squatgirl'un videosunu yaptiktan sonra bacaklarim asiri agridi bugun ufak esneme hareketleri yaptim bacaklarim icin squat da dinlenme gunumdu zaten
Kollarim icin spor yaptim bugun gene de durmadim yani
afiyet olsun canımm ❤️ Maşallah sana
Yine karnımın gurultusundan uyuyamayacağım kesin🙈 ama doyurucu oluyor tabağım aşırı az yemiyorum doyarak kalkıyorum sofradan 83 ü görsem tekrar cuma süper olur merak ediyorum ama tartılmıyorum 🙈 geçen hafta cuma 85.7 idim
Ben tahmin yürütüyorum, 83.4 haydi bakalım ❤️
Hayırlı akşamlar hanımlar

Sabah
1 yumurta
4 ince dilim peynir
3 dilim ekmek

Aksam saat 16.30
Bir tabak bulgurlu sarma dolma

Cay 2 catal künefe
Valla kısabildiğim kadarıyla kıstım.
Okullar tatil olunca diyet miyet kalmıyor annemlerdeyim künefe yedim gitti bitti :bicak:
Su en az 2 litre içtim
Karbon fazla olmuş yarına dikkat canım malum perşembe
Hellööö millet
Minik şişkonuzun menüsü şöyle

11.00
Tb un ile yapılmış krep 3tane
1çay kaşığı kadar bal krepin birine sürdüm

19.00
1kase taze fasulye yemeği
1kaşık yoğurt
Biraz fırında karnabahar (yağsız çok güzel oldu fakat karnabaharım küçüktü ve ev halkı çok sevince bana az düştü)

2mile leslie yaptım

sahgull sahgull
Sismaniye Sismaniye
3 krep biraz fazla olmuş sanki 🙄 Afiyetler olsun, spor da tapılmış oh oh
Depremde fena saklandık.uyku tutmadı çocuğun başında bekliyorum
Geçmiş olsun canım hala devam ediyor, uyku tutmuyor..
Ay egeliler benim gibi iyice korkan çoluk çocuk kendini dışarı atan var mı? Geçmiş olsun hepimize.
Sabah 11.00
Bir buçuk yumurta
1kk peynir
Bir zeytin
Ceyrek portakal
Ogle
Bir kase yoğurt
Ara
Bir sade kahve
Bir kase yoğurt
Su 2lt
Spor yok
Canım benim çok geçmiş olsun ya 🙏🏻 Rabbim beterinden korusun

Kızlar yarın iş var, bende uyku yok.. Arka arkaya çok sallandık, sallanmaya da devam ediyoruz.
Akşam (19:00)
3 adet lahana sarması
1 kase yoğurt

spor: Bugün bacak günüydü anam ağladı anam, kaptanım ekstradan 20 dakika yürüdüm cezamın faturası sayılır mi? ❤️
su: 2.5 litre
sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye hande_buse hande_buse

Sabah 11.00
Bir buçuk yumurta
1kk peynir
Bir zeytin
Ceyrek portakal
Ogle
Bir kase yoğurt
Ara
Bir sade kahve
Bir kase yoğurt
Su 2lt
Spor yok
Komşum inmiş deli apartman kapısının önünde bekliyo karşı parka geçsene açığa

Günaydın kızlar. Gece depremle sallanan herkese geçmiş olsun. Bende 17 Ağustosu istanbulun en çok yıkılan şehrinde yaşadığım için korkusunu iyi bilirim. Mani olmanın mümkünatı yok, tedbirli olmak lazım. Allah beterlerinden korusun.
Kızım hastalandı, bende bütün gece ayaktaydım. Çocuğum uyku boyunca rahat bir nefes çekemedi, ya burnu tıkanıyor, yada genizden akıp öksürtüyor. O kadar halsiz ve uykusuzum ki, bugün nasıl bitecek merak ediyorum.

Günaydın kızlar hayırlı gün diliyorum, dilerim bugün çok büyük sallantılar yaşamayız. Hepimize gelmiş geçmiş olsun :dua::KK200:

Günaydın kızlar. Gece depremle sallanan herkese geçmiş olsun. Bende 17 Ağustosu istanbulun en çok yıkılan şehrinde yaşadığım için korkusunu iyi bilirim. Mani olmanın mümkünatı yok, tedbirli olmak lazım. Allah beterlerinden korusun.
Kızım hastalandı, bende bütün gece ayaktaydım. Çocuğum uyku boyunca rahat bir nefes çekemedi, ya burnu tıkanıyor, yada genizden akıp öksürtüyor. O kadar halsiz ve uykusuzum ki, bugün nasıl bitecek merak ediyorum.
Ah ya geçmiş olsun size de grip mi oldu kızcağızın :KK64:
Allah şifa versin, bugün çok çabuk geçsin inşallah :dua:

Hey maşallah yahu micro makro mühendisi emeğine sağlık canjm

afiyet olsun canımm ❤ Maşallah sana

Ben tahmin yürütüyorum, 83.4 haydi bakalım ❤

Karbon fazla olmuş yarına dikkat canım malum perşembe

3 krep biraz fazla olmuş sanki 🙄 Afiyetler olsun, spor da tapılmış oh oh

Geçmiş olsun canım hala devam ediyor, uyku tutmuyor..

Canım benim çok geçmiş olsun ya 🙏🏻 Rabbim beterinden korusun
Demek kutumda küçük hissediyorsun 😁 bir gün kaldı bugün de sebzeyle bitiriyorum günü saat en geç 17 de.... dün akşam açlık olmadı sanırım alıştım 😌

Demek kutumda küçük hissediyorsun 😁 bir gün kaldı bugün de sebzeyle bitiriyorum günü saat en geç 17 de.... dün akşam açlık olmadı sanırım alıştım 😌
Ohh süper alıştın tabiii aayy yarın büyük gün :halay:
Ben bugün tartıda çıktım pek bi fark yok, ama görüntümde değişiklik epey değişiklik var..
Bacaklarım inceldi yaa :rolleyes:

Benimde en büyük hedefim basen küçültüp bacak inceltmek .Bacaklarım çok kalın koyun budu gibi😅😅
Benimde problemim karın ve bacak.. Göğüs falan kalmadı zaren, bacakları ve karını istediğim forma soktuktan sonra muhakkak silikon ya da toparlama operasyonu yaptıracağım :halay:

Valla 40 kilo verdiğini öğrendikten sonra senin için herşey kolay bence yaparsın inşallah
Keşke kas yapmak çok kolay olsaydı, ben ağırlıkla çalışıyorum. Ama deri de ister istemez sarkmalar oluşabiliyor, bunların toparlanması biraz süre alacak :oops:
Kendime 3-6-9 aylık hedefler koydum bakalım neler olacak :dua:

X