- 9 Ocak 2020
- 451
- 1.300
Normalde öyle yapıyordum canım ama kabızlık var birkaç gündür. Sırf onun böyle oldu. Umarım işe yarar da aç kaldığımla kalmamAbla protein oranini tok tutan seylerden hesap etsen daha iyi olur bence bu menuyu yesem gece mutfagi talan ederdim herhalde
Yine karnımın gurultusundan uyuyamayacağım kesinAz degil midaha fazlasi gitmistir insallah
Ay insallah 83 olmussundurYine karnımın gurultusundan uyuyamayacağım kesinama doyurucu oluyor tabağım aşırı az yemiyorum doyarak kalkıyorum sofradan 83 ü görsem tekrar cuma süper olur merak ediyorum ama tartılmıyorum geçen hafta cuma 85.7 idim
Afiyet olsun ama bence çok karbonlu 3 dilim ekmek sarma dolma 1tabak diyosun birde künefe inşallah yarın daha dikkatli olur da cumaya kurtarırsınHayırlı akşamlar hanımlar
Sabah
1 yumurta
4 ince dilim peynir
3 dilim ekmek
Aksam saat 16.30
Bir tabak bulgurlu sarma dolma
Cay 2 catal künefe
Valla kısabildiğim kadarıyla kıstım.
Okullar tatil olunca diyet miyet kalmıyor annemlerdeyim künefe yedim gitti bitti
Su en az 2 litre içtim
Yanlış bişey yapmıyorum canım yani lokma da olsa kaçamak yapmıyorum cuma günü olmazsa bir sonra ki hafta tartı hoooppp inecekAy insallah 83 olmussundurolmazsa da kilo almayalim gram gram gitsin onemli degil :)
Canım squatgirl videosu izledim dün 4 dakikada ince bacaklar diye sen onu mu yaptın ?altındaki yorumları okudum herkes yürümekte zorlandım bacaklarım ağrıyor falan yazmış.heveslendim yapayım dedim ama dün hastaydım bugünde Lesli yordu.Ama yapacağım inşallah o videoyu.3 hafta düzenli yapanlar da çok büyük etkileri olmuşKaslarin iyilesmesi icin en iyi besinler yulaf yumurta ispanakmis o yuzden bugun boyle yaptim muz yemedim
bacaklarim cok aciyor ama mutluyum kacamak yapmami engelledi resmen bagiriyorlar emegine yazik yeme diye bacaklarim
gecmis olsun canim menun de cok guzelİyi aksamlar
sabah(08.30):
500 ml limonlu ılık su+1 çk balli zencefil karisimi grip oldum o yuzden
kahvalti(11 gibi)
3 kasik yulafi suyla hasladim biraz soguyunca 3 kasik yogurt ve baharat ekledim tadi hosuma gitti kiymasiz mantiya benzettim ben
oglen(15.00)
2 yumurta+lor peyniri bogazim agriyordu gene 1 çk balli zencefil yedim
aksam(19.30)
1 porsiyon ispanak yemegi
1 lt su 1.5 yaparim 2 bardak yesilcay birazdan elma sirkeli su icecegim mide problemim yok yarindan itibaren aksam yemeklerini daha erkene cekecegim
Dun squatgirl'un videosunu yaptiktan sonra bacaklarim asiri agridi bugun ufak esneme hareketleri yaptim bacaklarim icin squat da dinlenme gunumdu zaten
Kollarim icin spor yaptim bugun gene de durmadim yani
Afiyet olsun canım güzel menümenumu yazayim ben de
sabah 9.00
1 haslanmis yumurta
maydonoz az b peynir
1 wasa
1 domates
cay
ara 12.30
1 sutlu kahve
2 wasa 1 tk fistik ezmesi
ara 16.00
1 kuru incir
aksam 17.00
3 buyuk kofte 1 dlm tb ekmek
marul domates soğan
1 bardak ayran
18.30
yarim greyfurt
19.00 1 lokma et esimın yaptigi yemegin tadina baktim
su 1.5 lt
spor 25 dk jillian
hande_buse
40 dakikada 500 kalori diye bir videosu var onu yaptim asiri terletti yaparken ve kadin hareketleri cok kolay yaptigi icin gaza geldim sanirim mahvetti beni gercekten gene de pisman degilim aciyor ama iyi hissettirdi isinmadan baslama abla tavsiye ederim faydasi olur bence gunde 4 dakikaninCanım squatgirl videosu izledim dün 4 dakikada ince bacaklar diye sen onu mu yaptın ?altındaki yorumları okudum herkes yürümekte zorlandım bacaklarım ağrıyor falan yazmış.heveslendim yapayım dedim ama dün hastaydım bugünde Lesli yordu.Ama yapacağım inşallah o videoyu.3 hafta düzenli yapanlar da çok büyük etkileri olmuş
Şifa olsun canim.menumu yazayim ben de
sabah 9.00
1 haslanmis yumurta
maydonoz az b peynir
1 wasa
1 domates
cay
ara 12.30
1 sutlu kahve
2 wasa 1 tk fistik ezmesi
ara 16.00
1 kuru incir