Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi aksamlar
sabah(08.30):
500 ml limonlu ılık su+1 çk balli zencefil karisimi grip oldum o yuzden
kahvalti(11 gibi)
3 kasik yulafi suyla hasladim biraz soguyunca 3 kasik yogurt ve baharat ekledim tadi hosuma gitti kiymasiz mantiya benzettim ben
oglen(15.00)
2 yumurta+lor peyniri bogazim agriyordu gene 1 çk balli zencefil yedim
aksam(19.30)
1 porsiyon ispanak yemegi
1 lt su 1.5 yaparim 2 bardak yesilcay birazdan elma sirkeli su icecegim mide problemim yok yarindan itibaren aksam yemeklerini daha erkene cekecegim
Dun squatgirl'un videosunu yaptiktan sonra bacaklarim asiri agridi bugun ufak esneme hareketleri yaptim bacaklarim icin squat da dinlenme gunumdu zaten
Kollarim icin spor yaptim bugun gene de durmadim yani

Abla protein oranini tok tutan seylerden hesap etsen daha iyi olur bence bu menuyu yesem gece mutfagi talan ederdim herhalde
Normalde öyle yapıyordum canım ama kabızlık var birkaç gündür. Sırf onun böyle oldu. Umarım işe yarar da aç kaldığımla kalmam :KK14:

Az degil mi 🤔daha fazlasi gitmistir insallah 😁
Yine karnımın gurultusundan uyuyamayacağım kesin🙈 ama doyurucu oluyor tabağım aşırı az yemiyorum doyarak kalkıyorum sofradan 83 ü görsem tekrar cuma süper olur merak ediyorum ama tartılmıyorum 🙈 geçen hafta cuma 85.7 idim

Yine karnımın gurultusundan uyuyamayacağım kesin🙈 ama doyurucu oluyor tabağım aşırı az yemiyorum doyarak kalkıyorum sofradan 83 ü görsem tekrar cuma süper olur merak ediyorum ama tartılmıyorum 🙈 geçen hafta cuma 85.7 idim
Ay insallah 83 olmussundur 😍 olmazsa da kilo almayalim gram gram gitsin onemli degil :)

Hayırlı akşamlar hanımlar

Sabah
1 yumurta
4 ince dilim peynir
3 dilim ekmek

Aksam saat 16.30
Bir tabak bulgurlu sarma dolma

Cay 2 catal künefe
Valla kısabildiğim kadarıyla kıstım.
Okullar tatil olunca diyet miyet kalmıyor annemlerdeyim künefe yedim gitti bitti :bicak:
Su en az 2 litre içtim

Hellööö millet
Minik şişkonuzun menüsü şöyle

11.00
Tb un ile yapılmış krep 3tane
1çay kaşığı kadar bal krepin birine sürdüm

19.00
1kase taze fasulye yemeği
1kaşık yoğurt
Biraz fırında karnabahar (yağsız çok güzel oldu fakat karnabaharım küçüktü ve ev halkı çok sevince bana az düştü)

2mile leslie yaptım

sahgull sahgull
Sismaniye Sismaniye

Hayırlı akşamlar hanımlar

Sabah
1 yumurta
4 ince dilim peynir
3 dilim ekmek

Aksam saat 16.30
Bir tabak bulgurlu sarma dolma

Cay 2 catal künefe
Valla kısabildiğim kadarıyla kıstım.
Okullar tatil olunca diyet miyet kalmıyor annemlerdeyim künefe yedim gitti bitti :bicak:
Su en az 2 litre içtim
Afiyet olsun ama bence çok karbonlu 3 dilim ekmek sarma dolma 1tabak diyosun birde künefe inşallah yarın daha dikkatli olur da cumaya kurtarırsın

Ay insallah 83 olmussundur 😍 olmazsa da kilo almayalim gram gram gitsin onemli degil :)
Yanlış bişey yapmıyorum canım yani lokma da olsa kaçamak yapmıyorum cuma günü olmazsa bir sonra ki hafta tartı hoooppp inecek ☺️ Ev ahalisine fırında yumurtalı kaşarlı ekmek yaptım şimdi çocuklara yedirirken parmağımı bile yalamadım siz düşünün gerisini 😂

Kaslarin iyilesmesi icin en iyi besinler yulaf yumurta ispanakmis o yuzden bugun boyle yaptim muz yemedim
bacaklarim cok aciyor ama mutluyum kacamak yapmami engelledi resmen bagiriyorlar emegine yazik yeme diye bacaklarim 😁
Canım squatgirl videosu izledim dün 4 dakikada ince bacaklar diye sen onu mu yaptın ?altındaki yorumları okudum herkes yürümekte zorlandım bacaklarım ağrıyor falan yazmış.heveslendim yapayım dedim ama dün hastaydım bugünde Lesli yordu.Ama yapacağım inşallah o videoyu.3 hafta düzenli yapanlar da çok büyük etkileri olmuş

İyi aksamlar
sabah(08.30):
500 ml limonlu ılık su+1 çk balli zencefil karisimi grip oldum o yuzden
kahvalti(11 gibi)
3 kasik yulafi suyla hasladim biraz soguyunca 3 kasik yogurt ve baharat ekledim tadi hosuma gitti kiymasiz mantiya benzettim ben
oglen(15.00)
2 yumurta+lor peyniri bogazim agriyordu gene 1 çk balli zencefil yedim
aksam(19.30)
1 porsiyon ispanak yemegi
1 lt su 1.5 yaparim 2 bardak yesilcay birazdan elma sirkeli su icecegim mide problemim yok yarindan itibaren aksam yemeklerini daha erkene cekecegim
Dun squatgirl'un videosunu yaptiktan sonra bacaklarim asiri agridi bugun ufak esneme hareketleri yaptim bacaklarim icin squat da dinlenme gunumdu zaten
Kollarim icin spor yaptim bugun gene de durmadim yani
gecmis olsun canim menun de cok guzel

menumu yazayim ben de

sabah 9.00
1 haslanmis yumurta
maydonoz az b peynir
1 wasa
1 domates
cay

ara 12.30
1 sutlu kahve
2 wasa 1 tk fistik ezmesi

ara 16.00
1 kuru incir

aksam 17.00
3 buyuk kofte 1 dlm tb ekmek
marul domates soğan
1 bardak ayran

18.30
yarim greyfurt

19.00 1 lokma et esimın yaptigi yemegin tadina baktim :KK53:

su 1.5 lt
spor 25 dk jillian

hande_buse hande_buse

menumu yazayim ben de

sabah 9.00
1 haslanmis yumurta
maydonoz az b peynir
1 wasa
1 domates
cay

ara 12.30
1 sutlu kahve

ara 16.00
1 kuru incir

aksam 17.00
marul domates soğan
1 bardak ayran

18.30
yarim greyfurt

su 1.5 lt
spor 25 dk jillian

hande_buse hande_buse
Afiyet olsun canım güzel menü

Canım squatgirl videosu izledim dün 4 dakikada ince bacaklar diye sen onu mu yaptın ?altındaki yorumları okudum herkes yürümekte zorlandım bacaklarım ağrıyor falan yazmış.heveslendim yapayım dedim ama dün hastaydım bugünde Lesli yordu.Ama yapacağım inşallah o videoyu.3 hafta düzenli yapanlar da çok büyük etkileri olmuş
40 dakikada 500 kalori diye bir videosu var onu yaptim asiri terletti yaparken ve kadin hareketleri cok kolay yaptigi icin gaza geldim sanirim mahvetti beni gercekten gene de pisman degilim aciyor ama iyi hissettirdi isinmadan baslama abla tavsiye ederim faydasi olur bence gunde 4 dakikanin

menumu yazayim ben de

sabah 9.00
1 haslanmis yumurta
maydonoz az b peynir
1 wasa
1 domates
cay

ara 12.30
1 sutlu kahve

ara 16.00
1 kuru incir

aksam 17.00
marul domates soğan
1 bardak ayran

18.30
yarim greyfurt

su 1.5 lt
spor 25 dk jillian

hande_buse hande_buse
Şifa olsun canim.

Ay egeliler benim gibi iyice korkan çoluk çocuk kendini dışarı atan var mı? Geçmiş olsun hepimize.
Sabah 11.00
Bir buçuk yumurta
1kk peynir
Bir zeytin
Ceyrek portakal
Ogle
Bir tabak yeşil mercimek yemeği
Bir kase yoğurt
Ara
Bir sade kahve
Akşam bir tabak yeşil mercimek yemeği
Bir kase yoğurt
Yeşil mercimek teki liflere güveniyorum barsaklarim çözülecek inşallah.
Su 2lt
Spor yok
sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye

X