- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hindistan cevizi yağı ile filtre kahve nasıl oluyor aşırrı merak ediyorum.Öğle arası 40 dk tempolu yürüyüş + 45 squat yaptıktan sonra ilk öğünümü yaptım.
Ilk öğün (13.00)
80 gr beyaz peynir
70 gr peynir çubukları
50 gr marul (3 yaprak)
60 gr Macar salam
1 çk hindistan cevizi yağı ile filtre kahve.
Ya dana yaa ben afiyet olsun bile dememişim tüüü bana afiyetler olsunÖğle arası 40 dk tempolu yürüyüş + 45 squat yaptıktan sonra ilk öğünümü yaptım.
Ilk öğün (13.00)
80 gr beyaz peynir
70 gr peynir çubukları
50 gr marul (3 yaprak)
60 gr Macar salam
Benim çok hoşuma gidiyor, aroma oluyor kahveye. Ama evdeyken smoothie blender kullanıyorum, o zaman yağ açılıyor ve krema gibi beyaz bir renk alıyor, homojen bir şekilde dağılıyor. İçinde hiç yağ varmış gibi olmuyor yani. İş yerinde maalesef bu ekipman yok. Süt köpürtmek için birşey aldım ama hiç işe yaramıyor, yağ yüzeye çıkıyor. Bende kaşıkla içiyorum çorba gibi karıştıra karıştıraHindistan cevizi yağı ile filtre kahve nasıl oluyor aşırrı merak ediyorum.
Saol canımYa dana yaa ben afiyet olsun bile dememişim tüüü bana afiyetler olsun
Tek kişi için biraz fazla değil mi tatlım? Bana mı fazla geldi yoksa?Kızlar ben akşam yemeğimi de yazayım şimdiden, bu da karmaşık çünkü. Su ve spor durumu kalsın, onu en son yazarım.
Akşam yemeğinde yenecekler(18.30)
300 gr patlıcan, (3 orta boy)
150 gr kabak (1 büyük)
50 gr yeşil biber (2 orta boy)
75 gr kapya biber (1 tane)
200 gr mantar
400 gr kuşbaşı
5 kaşık kadar zeytinyağ ile yapılmış türlünün 3te 1i.
1 yk süzme yoğurt yiyeceğim.
Sebze kabızlığa iyi gelir diye düşündüğüm için gün aşırı akşam bunu yerim bu hafta.
Afiyet olsun canımKızlar ben akşam yemeğimi de yazayım şimdiden, bu da karmaşık çünkü. Su ve spor durumu kalsın, onu en son yazarım.
Akşam yemeğinde yenecekler(18.30)
300 gr patlıcan, (3 orta boy)
150 gr kabak (1 büyük)
50 gr yeşil biber (2 orta boy)
75 gr kapya biber (1 tane)
200 gr mantar
400 gr kuşbaşı
5 kaşık kadar zeytinyağ ile yapılmış türlünün 3te 1i.
1 yk süzme yoğurt yiyeceğim.
Sebze kabızlığa iyi gelir diye düşündüğüm için gün aşırı akşam bunu yerim bu hafta.
Yok kız, 4-5 yemek kaşığı oluyor. Doyup doymayacağımdan bile emin değilim ama sebze yemem şart sindirim içinTek kişi için biraz fazla değil mi tatlım? Bana mı fazla geldi yoksa?
Protein içinde bildiğim kadarıyla kilonun 1,2 ile 2 katının karşılığı gram daha almalı olduğun
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
yok kaptanım uğraşmıyom.Kız paylaştım ya
Baahhh kaptanla.ugrasilmaz soyliyim
Az degil mi daha fazlasi gitmistir insallah
Abla protein oranini tok tutan seylerden hesap etsen daha iyi olur bence bu menuyu yesem gece mutfagi talan ederdim herhaldeBen günü bitirdim kızlar. Özet geçiyorum,
12.00-13.00 arası 40 dk tempolu yürüyüş + 45 squat
Ilk öğün (13.00)
80 gr beyaz peynir
70 gr peynir çubukları
50 gr marul (3 yaprak)
60 gr Macar salam
Akşam (18.00)
Yukarıda tarif ettiğim 5 yk türlü ile 1 yk süzme yoğurt yedim.
Toplam 3 lt su sahgull
Tabiki doymadım. Bu da bana ders olsun. Karbonhidrat sınırına takılmamak için sebzeleri yeşil yapraklılardan seçmek gerekiyormuş
Üyeliğini kapatmış canımHepfitim nerelerde kızlar bilen var mı?
Duruyor mu da ne demek uçmuştur uçmuş