Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyet olsun abla guzel bir menu olmus oglen yemenden zarar gelmez bence iyiki aksam yememissin kiymali patatesi,bu arada eliptik bisiklet almistin memnun kaldin mi?
Aynen cnm işyerinde seçme şansım olmayınca en zararsız oydu
Evet eliptikten çok memnunum inşallah bide şu hamligimi atınca daha ise yariyacak

Selam kızlar
Kahvaltı 11.00
Bir buçuk yumurta
Çeyrek elma
1 kk peynir
Bir zeytin
Öğle 15.00
Hindi sote dort kaşık kadar
Mor lahana salatası
Ara
Sade kahve
Akşam 19.00
Üç parça hosbes moralim bozuk başka birşey yemem
Su 2lt olmuştur
Spor yok
Dün o kadar pırasa yedim hala kabizim. Siskinlikten öleceğim. Tavsiyeleri olabilirim kızlar.

sabah aç karnına kayısı+su haftasonu ve pazartesi ben de aynı durumdaydım işe yaradı bunu yapmam
keten tohumu da iyi geliyor diyorlar deneyeceğim kayısılar bitsin
cevizde bazılarına iyi geliyormuş ama bana etki etmedi
onun dışında gece süt içip sabah etkisini görende var ama ben denemedim laktoz daha da kötü yapar diye düşünüyorum
elma sirkeli su da iyi geliyor diyorlar onu araştırıyorum bu aralar akşam yemeğinden sonra tok karna içiliyor hazımsızlığa ve iştahın dengelemesinde iyi diyorlar çok kullanmamak lazım mideye zarar verebilir sirke
ve sporda bence çok iyi geliyor abla leslienin faydasını gördüm ben yapmadığım gün daha kötü durumdaydım

Hayırlı geceler hanımlar
Sabah
Yarım yumurta
2 ince dilim peynir
4 yesil zeytin
2 dilim ekmek

Ara
3 tuzlu lurabiye
Cay

Aksam
5 sıkım cig köfte
Marul yesillik

Spor 25 dk yuruyus
Su ne kadar içtin abla?3 tuzlu kurabiye pek ara olmamış sanki afiyet olsun gene de sürdürülebilir diyet önemli sonuçta

Su ne kadar içtin abla?3 tuzlu kurabiye pek ara olmamış sanki afiyet olsun gene de sürdürülebilir diyet önemli sonuçta
Cnm ben kahvaltıyı öğle vakti yediğim için ara oluyor. Günde en az 2 litre su içiyorum emzirdiğim için çok acıkıyorum ve süt olsun diye de bol bol su içiyorum. Sıkı diyet yapmıyorum cnm
Kuarabiyede bugun yeğenimin doğum günüydü pasta ve digerlerinden yemedim canım çekti ondan yedim

ohh cocuklari uyuttum ozgurum
menumu yazayim spor yapmak istiyordum ama cok yorgunum gunduzden yapmam lazim

sabah
2 yumurta ile mantarli omlet
2 wasa arasi fistik ezmesi
cay

ara 1 biskuvi
latte

saat 16.00
1 tabak yalanci manti 50 gr kiyma ve kinoa ile

17.30 kizdan artan 3 fish finger yedim firinda pismis. aslinda niyetim 50 gr kiymayla yumurta yemekti acikirsam

20.00 sutlu kakao
su 1.5 lt
spor yok

Afiyet olsun canım
Tussuz fıstık alcaktım unuttum fıstık ezmesi yapcaktım neyse yarın herüfe ısmarlayayım incir kayısı falan iyi niyerden alsın markettekiler yüksek pro içeriyo

akşam menüyü yazayım dedim kızı sallarken bende uyuya kalmışım
sabah 11 1 yumurtA beyazı haşlanmış 1 kasikkaşık bal 1 kaşık kaymak 1 dlm ekmek
1 ceviz
akşam 5 gibi yarım tabak etli bamya Yarim tabak kenger yeşillik
yatmadan 1 greyfurt
Su 1.5 litre
maalesef spor yok çocuklardan fırsat bulamadım ama tüm gün oturmadım

Günaydın kızlar. Ketojenik diyeti monotonluktan kurtarmak için farklı şeyler deniyorum. Bu akşam için de etli türlü yaptım. İçinde bol sebze olduğu için karbonhidrat değeri yükseldi biraz. Bu nedenle sabah öğünüm biraz yavan geçecek. Bekleyebildiğim kadar bekleyeceğim, leptinim coşsun biraz

Gayet iyisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…