Aynen cnm işyerinde seçme şansım olmayınca en zararsız oyduAfiyet olsun abla guzel bir menu olmus oglen yemenden zarar gelmez bence iyiki aksam yememissin kiymali patatesi,bu arada eliptik bisiklet almistin memnun kaldin mi?
yazın kullandım ben de 30 dakikada insanı ter içinde bırakıyor gerçekten en iyi kardio aletiAynen cnm işyerinde seçme şansım olmayınca en zararsız oydu
Evet eliptikten çok memnunum inşallah bide şu hamligimi atınca daha ise yariyacak
Menü paylaşmadığın içinKız sen bana soru işareti niye koyuyosun
sabah aç karnına kayısı+su haftasonu ve pazartesi ben de aynı durumdaydım işe yaradı bunu yapmamSelam kızlar
Kahvaltı 11.00
Bir buçuk yumurta
Çeyrek elma
1 kk peynir
Bir zeytin
Öğle 15.00
Hindi sote dort kaşık kadar
Mor lahana salatası
Ara
Sade kahve
Akşam 19.00
Üç parça hosbes moralim bozuk başka birşey yemem
Su 2lt olmuştur
Spor yok
Dün o kadar pırasa yedim hala kabizim. Siskinlikten öleceğim. Tavsiyeleri olabilirim kızlar.
Su ne kadar içtin abla?3 tuzlu kurabiye pek ara olmamış sanki afiyet olsun gene de sürdürülebilir diyet önemli sonuçtaHayırlı geceler hanımlar
Sabah
Yarım yumurta
2 ince dilim peynir
4 yesil zeytin
2 dilim ekmek
Ara
3 tuzlu lurabiye
Cay
Aksam
5 sıkım cig köfte
Marul yesillik
Spor 25 dk yuruyus
Cnm ben kahvaltıyı öğle vakti yediğim için ara oluyor. Günde en az 2 litre su içiyorum emzirdiğim için çok acıkıyorum ve süt olsun diye de bol bol su içiyorum. Sıkı diyet yapmıyorum cnmSu ne kadar içtin abla?3 tuzlu kurabiye pek ara olmamış sanki afiyet olsun gene de sürdürülebilir diyet önemli sonuçta
Afiyet olsun canımohh cocuklari uyuttum ozgurum
menumu yazayim spor yapmak istiyordum ama cok yorgunumgunduzden yapmam lazim
sabah
2 yumurta ile mantarli omlet
2 wasa arasi fistik ezmesi
cay
ara 1 biskuvi
latte
saat 16.00
1 tabak yalanci manti 50 gr kiyma ve kinoa ile
17.30 kizdan artan 3 fish finger yedim firinda pismis. aslinda niyetim 50 gr kiymayla yumurta yemekti acikirsam
20.00 sutlu kakao
su 1.5 lt
spor yok
Gayet iyisinSelam kızlar. Gün Özeti yapmaya geldim.
Sabah(09.00)
20 gr çiğ badem
Öğlen 50 dk tempolu yürüyüş + 90 squat
İlk menü (13.00)
70 gr kavurma ve 2 yumurtalı omlet
Bir küçük salatalık
60 gr peynir yedim.
30 gr çiğ badem
1 çk hindistan cevizi yağlı filtre kahve
Akşam yemeği (19.00)
Ketojenik pizza yaptım kızlar. Tam ölçüleri yazıyorum, çeyreğini yedim.
400 gr haşlanmış karnabahar, 60 gr kadar rendelenmiş kaşar, biraz tuz ve 1 yumurta ile alt hamur yapılır.
Hamur yağlı kağıda orta boy tepsiye ince bir şekilde yerleştirilir ve 200 derecede yaklaşık 20 dk pişirilir.
Hamurun üzeri biraz kızlarınca ateşten alınır ve üzerine,
-1 yk salça, 2 yk zeytinyağ, biraz su ile ile yapılan sos
-malzemeler kaymasın diye 50 gr kadar kaşar
- 60 gr salam, 1 domates, 1 biber, 200 gr mantar
-16 tane zeytin ve en üste 100 gr kadar mozarella rendesi koyarak sıcak fırına salladım.
Toplam 2 buçuk litre su içtim, 50 dk yürüyüş, 90 squat yaptımsahgull
Kız paylaştım yaMenü paylaşmadığın için
Benimde.karnim agriyo oldum olucamCumayı beklemeden bir sürpriz daha geldi. Regl oldum, hadi bakalımumarım cumaya kadar etkisi gider azıcık..