- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
Günaydın canım dünkü menüleri yazıp işe başlıyorumGünaydın kızlaaaar, şahane bir gün diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım dünkü menüleri yazıp işe başlıyorumGünaydın kızlaaaar, şahane bir gün diliyorum
evet oyle
ertesi gun 12ye kadar bildirmediysen soru isareti.
ben yapicam bugunkunu bakarim senin duruma da
Kız sen bana soru işareti niye koyuyosun
Kız işyerinde çok içemiyorum sürekli WC geliyo sabah ancak ne ictiysem o yoksa abdest ttlutamiyorum almakta zor.oluyo serviste sıkisıyoeum fena yaniSu az olmuş kaptanım menü güzel de ☺
Nerden anlıyorum girip girmediginiGünaydın kızlar. Bu sabah ketozise girmiş olmayı planlıyordum ama gitmemişim. Ya bir yerlerde bir hata yaptım, yada vücudum alıştığı için süre gittikçe uzuyor. Neyse, beslenmeme dikkat ettiğim sürece sorun yok.
Sabah (09.00)
20 gr kadar çiğ badem yedim.
Dün akşam biraz az geldi heralde yemek, aç hissettim sabah.
eee diyete basladim dedin. seni de menu paylasma listesine ekledim ondan koymus paylasmadiysanKız sen bana soru işareti niye koyuyosun
canim sen bildirilmemise ? iyiye +, eksi icin suphelendigine ! koy mademBen cumartesiden itibaren liste yapıp baştan aldım ama , -1 leri herkes kendisi kontrol ederse rahat olur benim açımdan, gözüme bariz batanları dünden itibaren bakıyorum.
Valla paylaşsın hepsini hemdeeee diyete basladim dedin. seni de menu paylasma listesine ekledim ondan koymus paylasmadiysan
İdrarda keton ölçüm stribi aldım, onunla kontrol ediyorum.Nerden anlıyorum girip girmedigini
Aa ve bı dönem if yapiyodum idarar tahlillerin de keton çıkıyordu Dr yağ yakiyosun demistiİdrarda keton ölçüm stribi aldım, onunla kontrol ediyorum.
Nasıl bir diyet biraz bahseder misin bende yağ yakmak istiyorum yeme düzeni nasıl if gibi miİdrarda keton ölçüm stribi aldım, onunla kontrol ediyorum.
Doğru ben olsam bir bardak içerdim herhaldeKız işyerinde çok içemiyorum sürekli WC geliyo sabah ancak ne ictiysem o yoksa abdest ttlutamiyorum almakta zor.oluyo serviste sıkisıyoeum fena yani
Ne işe yarıyor yağ yakımını mı kontrol ediyorİdrarda keton ölçüm stribi aldım, onunla kontrol ediyorum.
Günaydın kızlar. Bu sabah ketozise girmiş olmayı planlıyordum ama gitmemişim. Ya bir yerlerde bir hata yaptım, yada vücudum alıştığı için süre gittikçe uzuyor. Neyse, beslenmeme dikkat ettiğim sürece sorun yok.
Sabah (09.00)
20 gr kadar çiğ badem yedim.
Dün akşam biraz az geldi heralde yemek, aç hissettim sabah.
Hemen anlatayım. Normalde, hareket düzeyime, boy, kilo, yaş endekslerine göre almam gereken kalori 1700-1800 civarı. Ben kilo vermek için günlük ortalama 500 kalori açık oluşturmaya çalıştığım için 1200-1300 kalorilik beslenme planları oluşturuyorum. Bu 1200 kalorinin %70 ini yağlardan, %25 ini proteinden, %5 ini de karbonhidrattan alıyorum. Bunu hesaplamak için uygulamalar var, ben fatsecret kullanıyorum. Gelelim kurallara,Nasıl bir diyet biraz bahseder misin bende yağ yakmak istiyorum yeme düzeni nasıl if gibi mi
Benim aldığım stribler 10 parametreli, ben her şeyi kontrol ediyorum ketozise girdiğinde, yani vücut yağ yakmaya başladığında keton cisimcikleri atılıyor idrarla, belli bir değerden fazlası idrarda olması gerekenden daha fazla keton olduğunu gösteriyor. Bu da görmeyi istediğim şey zatenNe işe yarıyor yağ yakımını mı kontrol ediyor
Aynen, ben bunu kullanıyorum.
Ama şunu da söylemem lazım,Nasıl bir diyet biraz bahseder misin bende yağ yakmak istiyorum yeme düzeni nasıl if gibi mi