- 4 Aralık 2015
- 9.847
- 23.282
haftasonu paylasmadin gibi geldiBen sabah paylaşıyrum ya kız . Akşam kızımı uyuturken sızdım eşimde uyandırmamıs sağolsun.Korkutma beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haftasonu paylasmadin gibi geldiBen sabah paylaşıyrum ya kız . Akşam kızımı uyuturken sızdım eşimde uyandırmamıs sağolsun.Korkutma beni
haftasonu paylasmadin gibi geldi
Beni uyardılar ama ben uyuyorum ya, valla ekstra bir durum olduğunda da çatır çatır yazıyorumHiçbirşeyde gözünden kaçmıyor bundan sonra herderdedeva cım gibi yapacağım sabah yazarım artık eksiği/fazlası benim boynuma
Beni uyardılar ama ben uyuyorum ya, valla ekstra bir durum olduğunda da çatır çatır yazıyorum
Kıyamam ayran/kefir içebiliyorsan tavsiye ederimBenim üzerimde bugün bir açlık var herhalde dünden kalma
Saat 16:25 açım aç diye dolanıyorum ortalıkta, ben bi kahve yapayım
aksam yazmak zorsa ertesi sabah dunkunu yaz. herderdedeva 'ya da aksam onayla dedim, degistirirse yaziyor yine.Hiçbirşeyde gözünden kaçmıyor bundan sonra herderdedeva cım gibi yapacağım sabah yazarım artık eksiği/fazlası benim boynuma
Mesajı önce öyle yazmıştım regl de var tabii demiştim ama benim menü gözden kaçtı heralde durduk yere göze sokmayayım dedim ama senin gözünden hiç bir şey kaçmıyor vallabana daha cok 2 lahmacunla kabak tatlisi etkisi gibi geldi
Ofiste yok tatlım zaten akşam yemeğine ne kaldı kiii.Kıyamam ayran/kefir içebiliyorsan tavsiye ederim
Bana zor gelmiyor ki yazmak, planlı olunca şartlanma oluyor. Kendimi ona göre hazırlıyorum ve daha iyi hissediyorum.aksam yazmak zorsa ertesi sabah dunkunu yaz. herderdedeva 'ya da aksam onayla dedim, degistirirse yaziyor yine.
mesela ben 20 dk spor yapicam yazdim ama cocuklar delirtti yapamadim simdi yapmadigim spor icin ben + alirken yazanin eksi almasi hak mi
kizlar bu menu hesabi falan hepimizin iyiligi icin yani sonucta burda ben sizin yazdiginiz menu basina para kazanmiyorum
menu yazmak niye zor geliyor baska takimlar menulere yorum yazmayanlari bile sayiyor yahu
o zaten super bisey de. bana sanirim asiri plansiz bi kisilik olduğumdan ara menulere kadar plana uyabilme fikri imkansiz geliyor mutfaktan gecerken gozume carpan bi elma hemen bozar isiOfiste yok tatlım zaten akşam yemeğine ne kaldı kiii.
Bana zor gelmiyor ki yazmak, planlı olunca şartlanma oluyor. Kendimi ona göre hazırlıyorum ve daha iyi hissediyorum.
Katılıyorum aynen anlık gelişir bir çok şey bende deo zaten super bisey de. bana sanirim asiri plansiz bi kisilik olduğumdan ara menulere kadar plana uyabilme fikri imkansiz geliyor mutfaktan gecerken gozume carpan bi elma hemen bozar isi
-40 kilo çok iyi yaa.... insta da -40 kiloya veda diye bi sayfa açmadın mı açaydın popi olurdunBeni uyardılar ama ben uyuyorum ya, valla ekstra bir durum olduğunda da çatır çatır yazıyorum
Ben anladım zaten şu hastalkkla yapamadığım sporlardan ceza bana gelecek sanırsamkiz kacamak 0 puan. menu paylasmamak yani ?= -1
anlasilan ben bu kurallari olusturmakta iyi degilim herkes yanlis anliyor
Canım eğer enerjini karbonhidrattan alacaksan az yağlı beslenmen lazım. Aldığın her ekstra protein, glikoz ve türevleri ve yağ depolanır vücudunda. Ama yağ muhakkak ki alman lazım, komple yağsız beslenmek de zararlı. Kaymak sağlıklı yağlar sınıfına girdiği için 1 tatlı kaşığı (ortalama 10 gr dır) hiç sorun olacağını sanmıyorum. Değerlerine baktım şimdi, 1 yemek kaşığını gönül rahatlığıyla yiyebilirsin.Bir sorum olacak SekerMandalinasi , ben kahvaltıda çikolata, fıstık ezmesi ,reçel çok yerdim aşırı tatlı ihtiyacı hissediyorum.Diyetisyen bana 1 tatlı kaşığı bal serbest demişti ama balı tek başına sevmem kaymakla çok severim .Ben diyet boyunca karbonhidrata çok dikkat edeceğim 2 dilim ekmek haricinde almayacağım (öyle umuyorum)bu durumda kaymağı kahvaltıda ne kadar yemeliyim mesela ince şekilde 1 dilim ekmeğin üzerine sürsem çok mu gelir