Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah
1 yumurta 1/2 dilim siyez ekmeği, domates 3 adet çeri, peynir 2 adet kuru kayısı 1 adet ceviz
Ara 1 sade kahve
Ara 1 bardak yeşilçay
Öğle:
1 kase çorba, 1 tabak kuru fasulye Susuz, 3 tekerlek salatalık turşusu
Ara
1 çaybardağı kefir, 1 adet yeşil elma
Akşam
1 Tabak kase mercimek yemeği , yoğurt

Spor yapmayı planlıyorum :dua: sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye

Hiçbirşeyde gözünden kaçmıyor bundan sonra herderdedeva herderdedeva cım gibi yapacağım sabah yazarım artık eksiği/fazlası benim boynuma :KK70:
aksam yazmak zorsa ertesi sabah dunkunu yaz. herderdedeva herderdedeva 'ya da aksam onayla dedim, degistirirse yaziyor yine.

mesela ben 20 dk spor yapicam yazdim ama cocuklar delirtti yapamadim simdi yapmadigim spor icin ben + alirken yazanin eksi almasi hak mi :KK53:
kizlar bu menu hesabi falan hepimizin iyiligi icin yani sonucta burda ben sizin yazdiginiz menu basina para kazanmiyorum :KK70:
menu yazmak niye zor geliyor baska takimlar menulere yorum yazmayanlari bile sayiyor yahu :KK70: :KK70:

Ketozise girmediğim için o kadar mutlu oldum kii :KK45: az önce binadaki kızlar kahve içer misin dediler, Türk kahvesine asla hayır demem. Ama kahveyi şekerli yapmışlar. Bişey de diyemedim, fincanın yarısını içtim mecburen. Eğer ketozistte olsaydım gitti emeklerim diye oturup ağlardım. Her işde bir hayır..

bana daha cok 2 lahmacunla kabak tatlisi etkisi gibi geldi :bicak:
Mesajı önce öyle yazmıştım regl de var tabii demiştim ama benim menü gözden kaçtı heralde durduk yere göze sokmayayım dedim ama senin gözünden hiç bir şey kaçmıyor valla😂😳😂

Kıyamam ayran/kefir içebiliyorsan tavsiye ederim
Ofiste yok tatlım zaten akşam yemeğine ne kaldı kiii.
aksam yazmak zorsa ertesi sabah dunkunu yaz. herderdedeva herderdedeva 'ya da aksam onayla dedim, degistirirse yaziyor yine.

mesela ben 20 dk spor yapicam yazdim ama cocuklar delirtti yapamadim simdi yapmadigim spor icin ben + alirken yazanin eksi almasi hak mi :KK53:
kizlar bu menu hesabi falan hepimizin iyiligi icin yani sonucta burda ben sizin yazdiginiz menu basina para kazanmiyorum :KK70:
menu yazmak niye zor geliyor baska takimlar menulere yorum yazmayanlari bile sayiyor yahu :KK70: :KK70:
Bana zor gelmiyor ki yazmak, planlı olunca şartlanma oluyor. Kendimi ona göre hazırlıyorum ve daha iyi hissediyorum. :KK53:

Ofiste yok tatlım zaten akşam yemeğine ne kaldı kiii.

Bana zor gelmiyor ki yazmak, planlı olunca şartlanma oluyor. Kendimi ona göre hazırlıyorum ve daha iyi hissediyorum. :KK53:
o zaten super bisey de. bana sanirim asiri plansiz bi kisilik olduğumdan ara menulere kadar plana uyabilme fikri imkansiz geliyor :KK53: mutfaktan gecerken gozume carpan bi elma hemen bozar isi :KK53:

Bir sorum olacak SekerMandalinasi SekerMandalinasi , ben kahvaltıda çikolata, fıstık ezmesi ,reçel çok yerdim aşırı tatlı ihtiyacı hissediyorum.Diyetisyen bana 1 tatlı kaşığı bal serbest demişti ama balı tek başına sevmem kaymakla çok severim .Ben diyet boyunca karbonhidrata çok dikkat edeceğim 2 dilim ekmek haricinde almayacağım (öyle umuyorum)bu durumda kaymağı kahvaltıda ne kadar yemeliyim mesela ince şekilde 1 dilim ekmeğin üzerine sürsem çok mu gelir🙈

o zaten super bisey de. bana sanirim asiri plansiz bi kisilik olduğumdan ara menulere kadar plana uyabilme fikri imkansiz geliyor :KK53: mutfaktan gecerken gozume carpan bi elma hemen bozar isi :KK53:
Katılıyorum aynen anlık gelişir bir çok şey bende de🙂
Her yıl bu sene çok düzenli planlı programlı olacağım diye kendi kendime söz veriyorum ama nerdeee😂

sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye menüm

Sabah 11
1 yumurtadan lorlu omlet
2 grissin

Öğlen 14.30
Yayla çorbası yarım kase

Akşam 17.30
Salata
İki haşlama içli köfte

Diyetisyenimle konuşup akşam menüsünü böyle ayarladık ☺️

Su iki buçuk litre
Spor da bugün en az yarım saat egrizersiz yapılacak çocuklar erken uyuyacak zaten yaparım bugün

Bir sorum olacak SekerMandalinasi SekerMandalinasi , ben kahvaltıda çikolata, fıstık ezmesi ,reçel çok yerdim aşırı tatlı ihtiyacı hissediyorum.Diyetisyen bana 1 tatlı kaşığı bal serbest demişti ama balı tek başına sevmem kaymakla çok severim .Ben diyet boyunca karbonhidrata çok dikkat edeceğim 2 dilim ekmek haricinde almayacağım (öyle umuyorum)bu durumda kaymağı kahvaltıda ne kadar yemeliyim mesela ince şekilde 1 dilim ekmeğin üzerine sürsem çok mu gelir🙈
Canım eğer enerjini karbonhidrattan alacaksan az yağlı beslenmen lazım. Aldığın her ekstra protein, glikoz ve türevleri ve yağ depolanır vücudunda. Ama yağ muhakkak ki alman lazım, komple yağsız beslenmek de zararlı. Kaymak sağlıklı yağlar sınıfına girdiği için 1 tatlı kaşığı (ortalama 10 gr dır) hiç sorun olacağını sanmıyorum. Değerlerine baktım şimdi, 1 yemek kaşığını gönül rahatlığıyla yiyebilirsin.
Besin değerleri : 90 kalori
0.91 gr karb, 0.61 gr protein, 9.05 gr yağ

X