- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[QUOTE="Furha63, post: 62462515, member: 703231"
SekerMandalinasi ? +
Beyaz leylak + -
@Kiloverenbiri ? +
sleepy angel + -
@Furha63 ? +
Canim cocuklarim ++
Sismaniye ? -
@Elfelf2702 - -
@Dildev. + -
@handebuse - -
@herderdedeva + -
ervanazlim . + +
@sahgull + -
@ pisi pisi kopatım
Cnm menuleri yazmayanlara -1 yani? Verelim .
Kacamak yapanlarada 0 puan yani - verelim böyle olunca eger ben kacamak yaptıysam -1 puan alacagıma mönumu yazmam 0 puan alırım daha iyi mesala
Ne dersin
iyi yaptın cnm afiyet olsunBugün lahmacun gömdüm gülüm çok da şey etme kediyi
Bence senin kendini ödüllendirmeye ihtiyacın var.Yemekle değil ama sakın yanlış anlamasenin için ayrılmış 3 saat bile sana iyi gelecektir.Sinemaya gitmek,açık havada uzun bir yürüyüş yapmak, ya da evde tek başına çayını kahveni yudumlayıp kitap okumak ,ya da çok sevdiğin bir arkadaşınla buluşup sohbet etmek gibi.Tabii bunlar çocuklu bir çok anne için lüks şeyler.Bunun için çocukları bir kaç saatliğine ya eşine ,ya annene ya da kayınvalidene bırabilmelisin.Onları gözün arkada kalmadan emanet edebilirsen bir ara yap bu söylediklerimi .Allah yardımcın olsun bu aradaOf kızlar yorgunluktan ağlamak uzereyim. Allah eksikliklerini göstermesin iki çocuk bu kadar mı zormuş? Ben mi beceremiyorum yarabbi kollarım bacaklarim ağrıdan ne yapacağımi şaşırdım. Akşam yemeğini hazırlamak için belki on defa mutfağa girip çıktım. Oğlan diş çıkarıyor asla uyumuyor ve çok huzursuz. Kız da o sürekli kucakta olunca huysuz kendimi yemek çamaşır ve çocuklar sarmalında tükenmiş hissediyorum. Fiziken de ruhen de çok yorgunum bu işi iyi becerenlerden fikir bekliyorum. Haftada bir temizliğe yardımcı alıyor olmama rağmen beceremiyorum. Sanırım bunda yoğun tempolu bir işe ara verip iki çocukla eve kapanmanin etkisi çok. Neyse çok dert yandım menumu yazayım. Akşam yemeğini ancak sekiz bucukta yiyebilmem dışında fena değildi.
Sabah 11.00
İki haşlanmış yumurta(istahim yoktu)
Öğle 14.30
Bir tabak yeşilliği bol bulguru az kısır
Ara
Bir küçük muz
Sade kahve
Akşam 20.30
Kagitta hamsi
Salata
Bir dilim ekmek
Su 2lt
Spor yok
@sahgull
Çetele bizde mi benim çocuk ateşlendi haftasonu telefonu elime alamadan geçti hafta sonu sen kontrol edermisin h.ici paylaşırız ortagimcok guzel cnm
Sanırım cuma cetelede yok yarından baslıyoruz
canim zaten eksi 0 puan ? -1
menu/spor seklinde puanliyoruz. bana soru isareti koymussun dun menumu sporumu paylastim -/- olmasi lazim canim
dun gomecegimi gomdum artik kontrolu ele aliyorum yavas yavas canim :)
Kacamak vardı cnmmenu/spor seklinde puanliyoruz. bana soru isareti koymussun dun menumu sporumu paylastim -/- olmasi lazim canim
yazdim yukariya puanlamayi canimKacamak vardı cnm
Sen benim gecen hafta menumu paylastıgım halde kacamagım vardı diye ?-1 vermistin
zaten oyle tatlim sen menuyu yazdin da ben ? isareti mi verdim. kafan karismis bi ara bakayim ben tekrar
Tmm cnm dünkini ? İşareti olanlarla -nin yerini degısıriz@Furha63
hande_buse
guzel menu/20 dk spor = +/+
kotu menu/20 dk spor =-/+
guzel menu/spor yok = +/-
kotu menu/ spor yok=-/-
ertesi gun oglen 12'ye kadar bildirilmemis menu ve/veya spor =?/?
+= 1 puan
- =0 puan
?=-1 puan
cuma gunu en dusuk puani alan 2 kisi menu takibini yapar.
cuma toplam 6 puandan az alan hergun 2 kisiye detayli menu yorumu yazar.
Evt cnm öyle yapmistınzaten oyle tatlim sen menuyu yazdin da ben ? isareti mi verdim. kafan karismis bi ara bakayim ben tekrar
Merhaba canım bir sorum olacaktı 50 Gr sucuk yazmışsın ya yuvarlak halka şeklinde kestiğini farz ediyorum kaç tane oluyor 50 grSelam kızlar. Giremedim sabahtan beri. Hemen gün özeti yapayım.
Sabah uyanınca aç karnına 20 dk hiit kardiyo yaptım.
Sabah (11.00)
50 gr sucuk ve 2 yumurta ile omlet
40 gr beyaz beynir, 40 gr eski kaşar
8 zeytin
2 minicik salatalık yedim.
Bugün su içmeye özen gösteriyorum. Akşam da tavuk pirzola ve salata ile günü kapatacağım. Yeme içme bitince haber veririm.