- 21 Eylül 2019
- 677
- 1.763
Geçen haftaki kilon-bu haftaki kilon eşittirNasil hesapliycaktim ilk sayfada mi vardıkizlar
elinden geleni yaptığın belli çok iyi bence.Ve yine bir kilo bildirimi.. 2 gündür tuvalet problemi yaşıyorum, ama sorun olmasaydı da hedef kiloya inmem baya zordu zaten. Elimden geleni yaptım, içim rahat.
Eki Görüntüle 2577639
Geçen hafta =71.7
Bu hafta =70.4
Fark =1.3
Yüzde =1,813
ne güzel rakamlar yaa bir zamanlar bende 70 lerdeydim.. iyi gitmiş tebriklerGünaydın canlarbende bildireyim kilomu
Geçen hafta: 75.3
Bu hafta: 74.0
Fark: 1,3
Yüzde:1,72
6 li rakamlarda muhteşem tebrikler.Önceki kilo 70.8
Güncel kilo 69.9
Fark 900 Gr
Yüzde%1,27
tebrik ederim canim.. regl halde mi verdin bide süper vallaGünaydın kızlaaaar sabahtan doktor işlerim vardı onları hallettim geldim eve..
Geçen hafta:72
Bu hafta: 70.9
Fark: 1,1
Yüzde: 1.52
Haftaya regli bitimiyle de daha güzel olacak inşallah
93.4 -92.1=1.3Geçen haftaki kilon-bu haftaki kilon eşittir
Farkı geçen haftaki kilona böl, 100 le çarp
Ve yine bir kilo bildirimi.. 2 gündür tuvalet problemi yaşıyorum, ama sorun olmasaydı da hedef kiloya inmem baya zordu zaten. Elimden geleni yaptım, içim rahat.
Eki Görüntüle 2577639
Geçen hafta =71.7
Bu hafta =70.4
Fark =1.3
Yüzde =1,813
tatli ve borek yeme sarma ve salata ye bence. o tatli evde durursa cok gomuklersin bol bol yedir gelenlereKızlaaarrr haftaya spor yarışı yapalım mı ne dersiniz ? Sizler zaten yapıyorsunuz da benim tembelliğim için.
Dün
Sabah 1 yumurta domates peynir salatalık
Ara 1 sade kahve
Öğlen Tavuk döner sıfır ekmek/pilav , çorba salata (2 dal tere ,2 dilim domates) ayran
Ara 1 galeta
Akşam 1 tabak karnabahar yemeği
Sismaniye
Bu akşam misafirim var sarma, börek, tatlı ve arpa şehriye salatası
Hiç yiyesim yok ama
gecmis olsun allah sifalar versin insallahAllah hayra çıkarsın ins
Bende dünden beridir benim oğlanla ugrastım. Oglumun gözünde sıkıntı var dün okulda bi arkadaşının parmağı gözüne batmıs. Normalde de sıkıntılı kronik şekilde göz zarı yırtılıyor. Dr a götür getir uğraş moralim bozuk. Allah sonunu hayretsin. Raporlu şekilde göz damlası kullanması gerek vede gözlük. ins tamamen iyilesir dua edin kızlar
sana da gecmis olsun canimIyi akşamlar herkese.. oğlum hastaydı şimdi bebeğe de bulaştı kizim dün geceden beri uyumadi çok yoruldum kızlarrr yaaSismaniye @sarem2015 Çok zor 2 küçük çocukla yaa biraz duzeldiklerinde bende yorum yapmaya başlıycam insallah mahçup oluyorum ama anlayışınıza sığınıyorum.. yediklerime de dikkat ediyorum tabiki ama uykusuzluk benim kilo mu çok etkiliyor.. Inşallah bol eksili bir sabaha uyanırız hepimiz
Günaydın kızlaaaar sabahtan doktor işlerim vardı onları hallettim geldim eve..
cok yuklenme bari canim yapma agritan seyleri.85.7 güncel kilom kızlar 2 haftada 2.900 gr gitmiş benden... ağrılarım azaldı şükür artık spora abanacağım... ama plank ve alt karın çalışma yaptığım da dikiş yerlerimi hissediyorum ağrıyor baya 1 yıl oldu 2. Sezeryanımı olalı
Sağol canım ,biraz nazlanarak geldi ama 69 geldiRakibem tebrik ederim maşallah
Günaydın canım maşallah süper, tebrik ederim ❤
Oooo hoşgeldin 60lara tebrik ederim canım ❤
tatli ve borek yeme sarma ve salata ye bence. o tatli evde durursa cok gomuklersin bol bol yedir gelenlere
Çok az kalmış canım dayan biraz daha61.8
61.4
-400gr
%0.65
artik zor gidiyor kizlar su 4 gundur yaptigim diyeti yetmislerdeyken yapsaydim 1 kilo giderdi.
haftasonu kacamaklarini kapatacagim diye gobegim catliyor. bu haftasonu abartmayacagim insallah
Ve yine bir kilo bildirimi.. 2 gündür tuvalet problemi yaşıyorum, ama sorun olmasaydı da hedef kiloya inmem baya zordu zaten. Elimden geleni yaptım, içim rahat.
Eki Görüntüle 2577639
Geçen hafta =71.7
Bu hafta =70.4
Fark =1.3
Yüzde =1,813
cok guzel kizlar tebriklerGünaydın kızlaaaar sabahtan doktor işlerim vardı onları hallettim geldim eve..
cok iyi gidiyorsun canim aynen devam 80e kadar patir patir gider insallahMerhaba hanimlar bu hafta regldim pazartesi daha az kiloda cikarim diye dusunuyorum
Gecen hafta:98.2
Bu hafta:96.2
Fark:2
Yuzde:1.964
Geçen carsamba 100 olarak basladim 8 gunde 4 kiloEki Görüntüle 2577716