- 9 Ocak 2020
- 451
- 1.300
Tesekkur ederim ablacimcok iyi gidiyorsun canim aynen devam 80e kadar patir patir gider insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim ablacimcok iyi gidiyorsun canim aynen devam 80e kadar patir patir gider insallah
Önümüzdeki hafta 69 u ucundan da olsa yakalayacağımcok guzel kizlar tebrikler
ama unutmayin bu ay yerinizde saydiniz biraz.
artik 7li rakamlari gormeyelim tartinizda insallah
Hormonal birşey değilse kan şekeriyle alakalıdır i dalgalanma canım. Ben bunu yenmek için dolu dolu ve sağlıklı 2 öğün yapıyorum. Çok yediğim için diğer öğüne kadar canım hiçbirşey istemiyor. Mesela bugün erken yedim biraz, erken yiyorum diye kahvaltımı ikiye böldüm. Az yedim yani. 2 saat sonra acıktım, bir şeyler daha yedim. Şimdi yine acıktım, sade kahveyle bastırmaya çalışıyorumYok yemem canım bazen saldırasım geliyor her şeye bazen durgunluk hayra çıksın
Çok haklisin insallah daha aktif olurum bi iyi olsunlarda..gecmis olsun allah sifalar versin insallah
sana da gecmis olsun canim
buralarda paylasim arttikca diyete olan motivasyon da artar. sen firsat buldukca az az gel, allah kolayliklar versin
Nasil verdin ya benimle de paylasirmisin çok iyi vermissin. Yaptığın belli bi diyet var miMerhaba hanimlar bu hafta regldim pazartesi daha az kiloda cikarim diye dusunuyorum
Gecen hafta:98.2
Bu hafta:96.2
Fark:2
Yuzde:1.964
Geçen carsamba 100 olarak basladim 8 gunde 4 kilo
Eki Görüntüle 2577723
Ekmegi kestim abla spor yaptim 2 bardak yesilcay ictim 5 gun boyunca 18 yasindayim ben yasimla da alakali olabilir belli bir diyet yok sabah erken kahvalti yaptiysam 2 ara ogun gec yaptiysam 1 ara yapiyorum corba icmeye ozen gosterdim aksamlari tok tutsun diye ailem her gece cayin yaninda bir seyler yemeyi cok seviyor hic katilmadim onlaraNasil verdin ya benimle de paylasirmisin çok iyi vermissin. Yaptığın belli bi diyet var mi
Kilo almayalim da sabit kalsa da olurYa kızlar yazıyorum gelmiyor neden ki?
Sabitim 75.2
Tam dikişlerimin olduğu o kesit var ya orayı hissediyorum normalde dokunsam hissiz hala ama içerde orası kasılıyor normal de olabilir sonuçta egzersiz yapıyorum orayı çalıştırancok yuklenme bari canim yapma agritan seyleri.
spor yaparken zorlanmak normal de agri olmamasi lazim
hissetmek normaldir de cok aci olmamasi lazimTam dikişlerimin olduğu o kesit var ya orayı hissediyorum normalde dokunsam hissiz hala ama içerde orası kasılıyor normal de olabilir sonuçta egzersiz yapıyorum orayı çalıştıran
Anladim bende ekmeği baya azalttim ama emzirdigim için dikkat etmem gerekiyor. Tebrik ederim bu hızla gidersen baya yol alirsin..Ekmegi kestim abla spor yaptim 2 bardak yesilcay ictim 5 gun boyunca 18 yasindayim ben yasimla da alakali olabilir belli bir diyet yok sabah erken kahvalti yaptiysam 2 ara ogun gec yaptiysam 1 ara yapiyorum corba icmeye ozen gosterdim aksamlari tok tutsun diye ailem her gece cayin yaninda bir seyler yemeyi cok seviyor hic katilmadim onlara