- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımHayırlı geceler
Sabah
Tavada az salcalı yumurta
2dilim rkmek
Canım bisry istemedi
Ara
Bir elma
Bir havuc
Az cekirdek
Cay
Aksam
5 sıkım çiğ köfte
Bir sarma
Bir buyul kase ayran corbası nohutlu
Birdilim elkmek
Cay
Afiyet olsun canımbende uyuklamadan yazayım
saat 12 gibi 2 yumurtayla çökelek tavada az yağdA bir dilim ekmek ve 5 yesi l zeytin
akşam 1 parca tavuk 1 kase çorba salata 1 dilimekmek su 1 5
Yazdım şarj bitti iyi mi herşey ters mi gidiyor bu ara neyse uğursuzluk cagirmayayim. Baştan
Dünkü menüm
Sabah
Bir yumurta
İki tane tam buğdaydan yaptigim pankek
Üzerine 1tk bal
Öğle 15.00
Bir tabak yeşil mercimek salatası
Bir kase yoğurt çorbası
Akşam
Bir tabak yeşil mercimek salatası
Su 2.5 lt
Spor yok sahgull
Afiyet olsun canım yeşil mercimek salatası en sevdiğim ımmmhhBugünkü menüm
Sabah 10.30
Bir buçuk yumurtadan omlet
Öğle 14.00
Bir kase yeşil mercimek salatası (dünden kalan)
Akşam 19.00
Tarım porsiyon ciğer
Maydanoz
Sogan salatası
Su 2 lt
Spor yok sahgull
Süper kapatmışsın yarın dört gözle seni bekliyorum rakibemSelam kızlar. Günü bitirdim ben. Özet geçiyorum,
Sabah (10.30)
1 çk hindistan cevizi yağlı filtre kahve
20 gr çiğ badem
Öğlen (13.00)
80 gr ezine peynir
5 zeytin
1 avuç maydonoz
85 gr mantar (pişmiş ağırlığı bu, çiğ olarak 200 gr kadar)
Yarım yk tereyağ
30 gr hindi salam
30 gr tahin ve 1 yumurtayla yaptığım ekmek.
Akşam (18.15)
100 gr haşlanmış kereviz, 1 yk süzme yoğurt ve 1 yk mayonezle salata
100 gr kıyma kavurma
1 yk tahin
3 lt su içtim. Öğlen 50 dk hızlı tempo yürüyüş, 90 squat, 90 alt karın için bacak kaldırma hareketi, akşam yemekten önce 20 dk hiit kardiyo=284 puan @pisi pisi kopatim sahgull
Yoklukta sam’in de gideri var amaYa Dean yoktu işte. Yoksa ben Sam'e varır mıydım?
Gün erken kapanmış menü güzel e bana da afiyet olsun demek düşerİyi akşamlar bu günkü menüm şöyle
Sabah -Öğlen 12:00
4 dolu dolu kaşık yoğurt (2 YK yulaf+1 YK keten tohumu +1 mandalina )
Akşam 17:30 Izgara Köfte 5 tane( baya küçüktü)+salata +ayran+1 dilim kıymalı pide(arkadaşları bu defa kıramadım)
1.5 litre su
Sporu şimdi yapacağım yaptıktan sonra etiketleyeceğim sahgull
Hey maşallah canım bu ne güzellik, afiyet olsunİyi aksamlar
sabah(9.00):250 ml su 5 kayisi
kahvalti(12.00)
2 haslanmis yumurta peynir salatalik yesillikler zeytin ile klasik kahvalti yaptim
ara ogun(16.00)
4 dilim sekersiz kabak tatlisi uzerine 1 cay kasigi bal ve 1 tam ceviz dilimler buyuk degildi annemler kabak tatlisi yaptilar bende sekersiz pisirdim tadi guzel oldu bence+1 maden suyu
aksam(19.30)
1 kase yayla corbasi+kiymali ispanak yemegi porsiyon+yogurt
İnşallah gece acikmam ya suan tokum ama gece uzun
2 lt su 2.5 a tamamlarim
35 squat leslie 30 dk
Birazcık meyve fazla geldi gözüme canım onun dışında güzel bence afiyetler olsunİyi akşamlar
11.00
2yumurtadan mantarlı omlet
5yeşil zeytin
1kk ezine
Domates
14.00
1küçük elma
1küçük muz
3dilim portakal
1çay bardağı süt
16.00
1dilim tb kızarmış salçalı domates
19.00
Sarımsaklı yoğurtlu köz patlıcan
Yağlı kağıtta tavuk
@pisi pisi kopatim
sahgull
Ay çok mu yedim ne bilemedim
Yavaş yavaş alışırsın kaptanım ilk günden de çok yüklenmemi, çokta iyi etmişsinİyi akşamlar hanımlar
Bismillah dedim basladim bugün spora ama.10 dk zor dayandım acayippp hamlamisim çok ağrıdı bacaklarım
Ama pes etmek yok yarın 15 sonra 20 derken arttiricam
Yarın itibari ile tartilip diyetede başlıyorum
Ama bu telden foto yükleyemedim atmak.istiyorum öğün resimlerini bakalım cozucem.insallah
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin, amin canımm inşallahIyi akşamlar herkese.. oğlum hastaydı şimdi bebeğe de bulaştı kizim dün geceden beri uyumadi çok yoruldum kızlarrr yaa @pisi pisi kopatim @sarem2015 Çok zor 2 küçük çocukla yaa biraz duzeldiklerinde bende yorum yapmaya başlıycam insallah mahçup oluyorum ama anlayışınıza sığınıyorum.. yediklerime de dikkat ediyorum tabiki ama uykusuzluk benim kilo mu çok etkiliyor.. Inşallah bol eksili bir sabaha uyanırız hepimiz
Bence ya tahin pekmez olmalıydı ya da fındık ezmesi ikisi çok geldi gözüme. E bi de hiç ekmek yemedin miSabah (8.45)
2 yumurta
Peynir zeytin
3 tatlı kaşığı tahin pekmez
2 tatli kaşığı dogal findik ezmesi
Ara da
Kahve
Öğle(13:30)
Yulaf yoğurt elma karışımı
Arada 2 hurma
Akşam
5 minik köfte ve biber
Bol salata
Sonradan 1 kahve 2 gün kurusu yedim. Saat 7 de yeme içme olayi bitti.. su cok az di 1 bucuk litre
Çiğ köfte, nohut bunlar şişirmese bari seni kuzum tam da tartı öncesi Afiyetler olsunHayırlı geceler
Sabah
Tavada az salcalı yumurta
2dilim rkmek
Canım bisry istemedi
Ara
Bir elma
Bir havuc
Az cekirdek
Cay
Aksam
5 sıkım çiğ köfte
Bir sarma
Bir buyul kase ayran corbası nohutlu
Birdilim elkmek
Cay
sgl cnmAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım yeşil mercimek salatası en sevdiğim ımmmhh
Karbonhidratı kesmemle kabızlık problemi yaşıyorum ben. Çalıştığım için çok erken saatte tartılmak zorunda kaldığımdan bekleyemiyorum da. Ama bu hafta hakikaten çok çalıştım, umarım işe yaratmıştırYa süpersin senin kilonu merak ediyorum yarın inşallah emeklerinin karşılığını alırsın
Günaydın aynı durum bende de var şu an şişmiş balon gibiyim üstelik hiç içmediğim kadar su içmeme rağmen.Kayısıya yükleneceğimKarbonhidratı kesmemle kabızlık problemi yaşıyorum ben. Çalıştığım için çok erken saatte tartılmak zorunda kaldığımdan bekleyemiyorum da. Ama bu hafta hakikaten çok çalıştım, umarım işe yaratmıştır
Rakibem tebrik ederim maşallahVe yine bir kilo bildirimi.. 2 gündür tuvalet problemi yaşıyorum, ama sorun olmasaydı da hedef kiloya inmem baya zordu zaten. Elimden geleni yaptım, içim rahat.
Eki Görüntüle 2577639
Geçen hafta =71.7
Bu hafta =70.4
Fark =1.3
Yüzde =1,813
Günaydın canım maşallah süper, tebrik ederimGünaydın canlar bende bildireyim kilomu
Geçen hafta: 75.3
Bu hafta: 74.0
Fark: 1,3
Yüzde:1,72
Oooo hoşgeldin 60lara tebrik ederim canımÖnceki kilo 70.8
Güncel kilo 69.9
Fark 900 Gr
Yüzde%1,27
Saol kuzum. Ben ketojenik diyete Pazartesi değilde cumartesi başlayabilseydim, sende regl olmasaydın kesin tuttuydu hedeflerRakibem tebrik ederim maşallah