Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ve yine bir kilo bildirimi.. 2 gündür tuvalet problemi yaşıyorum, ama sorun olmasaydı da hedef kiloya inmem baya zordu zaten. Elimden geleni yaptım, içim rahat.
Eki Görüntüle 2577639
Geçen hafta =71.7
Bu hafta =70.4
Fark =1.3
Yüzde =1,813
elinden geleni yaptığın belli çok iyi bence.
Günaydın canlar 🌹😊 bende bildireyim kilomu
Geçen hafta: 75.3
Bu hafta: 74.0
Fark: 1,3
Yüzde:1,72
ne güzel rakamlar yaa bir zamanlar bende 70 lerdeydim.. iyi gitmiş tebrikler
Önceki kilo 70.8
Güncel kilo 69.9
Fark 900 Gr
Yüzde%1,27
6 li rakamlarda muhteşem tebrikler.
Günaydın kızlaaaar sabahtan doktor işlerim vardı onları hallettim geldim eve..
Geçen hafta:72
Bu hafta: 70.9
Fark: 1,1
Yüzde: 1.52
Haftaya regli bitimiyle de daha güzel olacak inşallah 🙏🏻
tebrik ederim canim.. regl halde mi verdin bide süper valla

Kızlaaarrr haftaya spor yarışı yapalım mı ne dersiniz ? Sizler zaten yapıyorsunuz da benim tembelliğim için.
Dün
Sabah 1 yumurta domates peynir salatalık
Ara 1 sade kahve
Öğlen Tavuk döner sıfır ekmek/pilav , çorba salata (2 dal tere ,2 dilim domates) ayran
Ara 1 galeta
Akşam 1 tabak karnabahar yemeği

Sismaniye Sismaniye

Bu akşam misafirim var sarma, börek, tatlı ve arpa şehriye salatası :KK43:

Hiç yiyesim yok ama :eek:

Ve yine bir kilo bildirimi.. 2 gündür tuvalet problemi yaşıyorum, ama sorun olmasaydı da hedef kiloya inmem baya zordu zaten. Elimden geleni yaptım, içim rahat.
Eki Görüntüle 2577639
Geçen hafta =71.7
Bu hafta =70.4
Fark =1.3
Yüzde =1,813

Helal olsun canım hakkını veriyorsun tebrik ediyorum senii.
Havalar biraz normale dönsün akşam üstü iş çıkışı yürüyeceğim. İzmirin rüzgarı meşhur benim sinüzitleri azdırıyor.
En azından 20 dk tempolu yokuş çıkıyorum..

Kızlaaarrr haftaya spor yarışı yapalım mı ne dersiniz ? Sizler zaten yapıyorsunuz da benim tembelliğim için.
Dün
Sabah 1 yumurta domates peynir salatalık
Ara 1 sade kahve
Öğlen Tavuk döner sıfır ekmek/pilav , çorba salata (2 dal tere ,2 dilim domates) ayran
Ara 1 galeta
Akşam 1 tabak karnabahar yemeği

Sismaniye Sismaniye

Bu akşam misafirim var sarma, börek, tatlı ve arpa şehriye salatası :KK43:

Hiç yiyesim yok ama :eek:
tatli ve borek yeme sarma ve salata ye bence. o tatli evde durursa cok gomuklersin bol bol yedir gelenlere :KK53:

Allah hayra çıkarsın ins

Bende dünden beridir benim oğlanla ugrastım. Oglumun gözünde sıkıntı var dün okulda bi arkadaşının parmağı gözüne batmıs. Normalde de sıkıntılı kronik şekilde göz zarı yırtılıyor. Dr a götür getir uğraş moralim bozuk. Allah sonunu hayretsin. Raporlu şekilde göz damlası kullanması gerek vede gözlük. ins tamamen iyilesir dua edin kızlar
gecmis olsun allah sifalar versin insallah
Iyi akşamlar herkese.. oğlum hastaydı şimdi bebeğe de bulaştı kizim dün geceden beri uyumadi çok yoruldum kızlarrr yaa Sismaniye Sismaniye @sarem2015 Çok zor 2 küçük çocukla yaa 😔 biraz duzeldiklerinde bende yorum yapmaya başlıycam insallah mahçup oluyorum ama anlayışınıza sığınıyorum.. yediklerime de dikkat ediyorum tabiki ama uykusuzluk benim kilo mu çok etkiliyor.. Inşallah bol eksili bir sabaha uyanırız hepimiz
sana da gecmis olsun canim
buralarda paylasim arttikca diyete olan motivasyon da artar. sen firsat buldukca az az gel, allah kolayliklar versin

85.7 güncel kilom kızlar 2 haftada 2.900 gr gitmiş benden... ağrılarım azaldı şükür artık spora abanacağım... ama plank ve alt karın çalışma yaptığım da dikiş yerlerimi hissediyorum ağrıyor baya 1 yıl oldu 2. Sezeryanımı olalı
cok yuklenme bari canim yapma agritan seyleri.
spor yaparken zorlanmak normal de agri olmamasi lazim

61.8
61.4
-400gr
%0.65

artik zor gidiyor kizlar su 4 gundur yaptigim diyeti yetmislerdeyken yapsaydim 1 kilo giderdi.
haftasonu kacamaklarini kapatacagim diye gobegim catliyor. bu haftasonu abartmayacagim insallah :olamaz:
Çok az kalmış canım dayan biraz daha

IMG-20200117-WA0007.jpeg
Hadi bakalım bidaha görmemek üzere vsda edelim 67 ye

Eki Görüntüle 2577639
Geçen hafta =71.7
Bu hafta =70.4
Fark =1.3
Yüzde =1,813
Günaydın kızlaaaar sabahtan doktor işlerim vardı onları hallettim geldim eve..
Geçen hafta:72
Bu hafta: 70.9
Fark: 1,1
Yüzde: 1.52
Haftaya regli bitimiyle de daha güzel olacak inşallah 🙏🏻
cok guzel kizlar tebrikler
ama unutmayin bu ay yerinizde saydiniz biraz.
artik 7li rakamlari gormeyelim tartinizda insallah :halay:

X