Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Şekersiz sadece bal ile bir tadı oldumu kabağın ?Kabak tatlısı hiç sevmem ama yediklerim çok aşırı tatlıydı. şekersiz iyice itici geldiMenün yine çok güzel
Ben normalde de severim kabak tatlisini dut kurusu ve 1-2 kasik su ile pisirdim servis ederken bal ve ceviz ekleyince guzel oldu tahin de olabilir ben eklemedim diyet yapmasam bile kabagi sekersiz pisiririm artik 2-3 bardak sekere hic gerek yokmus

Afiyet olsun canım güzel menü... alt karın egzersizimi Nasıl yapıyorsun ?
Ayakta karın hareketleri diye aratınca şöyle bir hareket buldum bak. Ayaklar arası 10 cm kadar açıklık olsun. Elleri kafanın üzerinde birleştir yukarıda, bir dizini yukarı doğru kaldırırken diğer dizini hafif kır, bu arada ellerini de aşağı indirerek dizine değdir. Tekrar kollarını yukarı kaldırdığında dik pozisyonda ol. Bir sağ, bir sol dizini kırarak karnına doğru çek. Karın kaslarını sık bitirene kadar. Ben 30*3 set yapıyorum birkaç gündür. Kollar da çalışıyor

İyi akşamlar hanımlar
Bismillah dedim basladim bugün spora ama.10 dk zor dayandım acayippp hamlamisim çok ağrıdı bacaklarım
Ama pes etmek yok yarın 15 sonra 20 derken arttiricam
Yarın itibari ile tartilip diyetede başlıyorum
Ama bu telden foto yükleyemedim atmak.istiyorum öğün resimlerini bakalım cozucem.insallah

Allah hayra çıkarsın ins

Bende dünden beridir benim oğlanla ugrastım. Oglumun gözünde sıkıntı var dün okulda bi arkadaşının parmağı gözüne batmıs. Normalde de sıkıntılı kronik şekilde göz zarı yırtılıyor. Dr a götür getir uğraş moralim bozuk. Allah sonunu hayretsin. Raporlu şekilde göz damlası kullanması gerek vede gözlük. ins tamamen iyilesir dua edin kızlar

Iyi akşamlar herkese.. oğlum hastaydı şimdi bebeğe de bulaştı kizim dün geceden beri uyumadi çok yoruldum kızlarrr yaa Sismaniye sarem2015 Çok zor 2 küçük çocukla yaa biraz duzeldiklerinde bende yorum yapmaya başlıycam insallah mahçup oluyorum ama anlayışınıza sığınıyorum.. yediklerime de dikkat ediyorum tabiki ama uykusuzluk benim kilo mu çok etkiliyor.. Inşallah bol eksili bir sabaha uyanırız hepimiz

Harika menü harikaaa
Günaydın kızlar. 16 saat açlıktan sonra,

Sabah (10.30)
1 çk hindistan cevizi yağı ile filtre kahve
20 gr Çiğ badem

İlk yemeğimi yine 13.00 de yiyeceğim.
Kahvaltı yok mu
Cnm spordan sonra karbonhidrat almadigin sürece sorun yok
Helloooğğ takım gömüklüyor musunuzzzz kızzz?
Bu sessizlik pek hayra elaaamet değil gibi
Gomuklemez benim minnoslarim yarın cuma
Sabah 11.00
Eki Görüntüle 2577319

Akşam 16.30

Eki Görüntüle 2577320

Arada sadece sütlü kahve içtim ☺
Yerim o elleri
Harika menu
Pişmanlığını arttıralım ozaman
Sana 30 dk spor cezasi vererek
Afiyet olsun
Sporlarda harikaa
Pide mi hemde Perşembe
30 dk spor cezasida sana

Aman Allah'ım Perşembe kabak tatlısı mi
Kizlar napiyorsunuz
30 dk cezada sana ciccim
Afiyet olsun

Sabah (8.45)

2 yumurta
Peynir zeytin
3 tatlı kaşığı tahin pekmez
2 tatli kaşığı dogal findik ezmesi

Ara da
Kahve

Öğle(13:30)

Yulaf yoğurt elma karışımı
Arada 2 hurma

Akşam
5 minik köfte ve biber
Bol salata
Sonradan 1 kahve 2 gün kurusu yedim. Saat 7 de yeme içme olayi bitti.. su cok az di 1 bucuk litre

Valla ben bugün kendimi iyi cezalandırdı ama güzel hatırınıza o cezayıda çekeyim

Ya süpersin senin kilonu merak ediyorum yarın inşallah emeklerinin karşılığını alırsın

Çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşir tez vakitte

Geçmiş olsun canım
Hepimiz hastalkkla cebelleşiyoruz inşallah bizde de ablasınınki bebeğe geçmez

Küçük bir parçaydı hani ince dilimler halinde bölüyorlar ya öyle ama madem spor cezası aldım vesile olur bana böylelikle

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Geçmiş olsun herkeste bi hastalık bi sıkıntılı durumlar okuyalım biz bu grubu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…