- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Tarçınlı kahve olsaydı arada daha iyi olurdu canım zaten çok sık yediğimizden de bu kadar kilo alıyoruz ağzımız hiç boş durmuyor kiKızlarda evdeydi derken gün uzun geldi acjktım durdum
Ben normalde de severim kabak tatlisini dut kurusu ve 1-2 kasik su ile pisirdim servis ederken bal ve ceviz ekleyince guzel oldu tahin de olabilir ben eklemedim diyet yapmasam bile kabagi sekersiz pisiririm artik 2-3 bardak sekere hic gerek yokmusŞekersiz sadece bal ile bir tadı oldumu kabağın ?Kabak tatlısı hiç sevmem ama yediklerim çok aşırı tatlıydı. şekersiz iyice itici geldiMenün yine çok güzel
Ayakta karın hareketleri diye aratınca şöyle bir hareket buldum bak. Ayaklar arası 10 cm kadar açıklık olsun. Elleri kafanın üzerinde birleştir yukarıda, bir dizini yukarı doğru kaldırırken diğer dizini hafif kır, bu arada ellerini de aşağı indirerek dizine değdir. Tekrar kollarını yukarı kaldırdığında dik pozisyonda ol. Bir sağ, bir sol dizini kırarak karnına doğru çek. Karın kaslarını sık bitirene kadar. Ben 30*3 set yapıyorum birkaç gündür. Kollar da çalışıyorAfiyet olsun canım güzel menü... alt karın egzersizimi Nasıl yapıyorsun ?
Allah hayra çıkarsın insgunaydin kizlar
cok berbat bir ruya gordum. oglanin gozune kurdan saplanmisti, goz bebegi akti resmen. doktor kor oldu o goz artik deyince feryat figan aglamaya basladim. allahiim yardim et diye dua ederken.
Allaah diye bagirip uyandim. sukrettim ruya olduguna
Harika menü harikaaa
Kahvaltı yok muGünaydın kızlar. 16 saat açlıktan sonra,
Sabah (10.30)
1 çk hindistan cevizi yağı ile filtre kahve
20 gr Çiğ badem
İlk yemeğimi yine 13.00 de yiyeceğim.
Cnm spordan sonra karbonhidrat almadigin sürece sorun yokSelam kızlar. 50 dk hızlı tempo yürüyüşün peşinden yemeğimi yedim. Bir sorum var yalnız, yürüyüşten döner dönmez yemek yiyorum ya, acaba bir sakıncası var mıdır? Beni bir aydınlatın
Öğlen (13.00)
80 gr ezine peynir
5 zeytin
1 avuç maydonoz
85 gr mantar (pişmiş ağırlığı bu, çiğ olarak 200 gr kadar)
Yarım yk tereyağ
30 gr hindi salam
30 gr tahin ve 1 yumurtayla yaptığım ekmek yedim.
Bir sonraki öğün 18.30'da
Gomuklemez benim minnoslarim yarın cumaHelloooğğ takım gömüklüyor musunuzzzz kızzz?
Bu sessizlik pek hayra elaaamet değil gibi
Yerim o elleriSabah 11.00
Eki Görüntüle 2577319
Akşam 16.30
Eki Görüntüle 2577320
Arada sadece sütlü kahve içtim ☺
Pişmanlığını arttıralım ozamanSelamünaleyküm kızlar bugün hiç yazamadım kusura bakmayın menümü yazayım
*sabah 11.30 da ayıptır söylemesi bir tane kaşarlı sucuklu pide yedim
*öğle 15.30 çay içtim bir küçük avuç çerez yedim
*akşam 18.30 balık ve bol yeşillik yiyeceğim daha da başka bir şey yemeyeceğim
Yarım saat spor 2,5 litre su
Not: Pide için çok pişmanım.
Afiyet olsunsabah 2 yumurtali dukan krebiyle maydonozlu beyaz peynir yedim.
ara 1 dilim ayva
ogle
tost makinesinde 5 6 tane mantar ve 2 kasik yogurt
aksam da 6 gibi patatessiz sulu kofte yiyecegim 1 tane de pancar koku yerim kabizliga karsi.
25 dk da tempolu yuruyus yapicam cocuklari almaya gitmeden.
degisiklik olursa eklerim :)
Sporlarda harikaaSelam kızlar. Günü bitirdim ben. Özet geçiyorum,
Sabah (10.30)
1 çk hindistan cevizi yağlı filtre kahve
20 gr çiğ badem
Öğlen (13.00)
80 gr ezine peynir
5 zeytin
1 avuç maydonoz
Yarım yk tereyağ
30 gr hindi salam
30 gr tahin ve 1 yumurtayla yaptığım ekmek.
Akşam (18.15)
100 gr haşlanmış kereviz, 1 yk süzme yoğurt ve 1 yk mayonezle salata
100 gr kıyma kavurma
1 yk tahin
3 lt su içtim. Öğlen 50 dk hızlı tempo yürüyüş, 90 squat, 90 alt karın için bacak kaldırma hareketi, akşam yemekten önce 20 dk hiit kardiyo=284 puanSismaniye sahgull
Pide mi hemde Perşembeİyi akşamlar bu günkü menüm şöyle
Sabah -Öğlen 12:00
4 dolu dolu kaşık yoğurt (2 YK yulaf+1 YK keten tohumu +1 mandalina )
Akşam 17:30 Izgara Köfte 5 tane( baya küçüktü)+salata +ayran+1 dilim kıymalı pide(arkadaşları bu defa kıramadım)
1.5 litre su
Sporu şimdi yapacağım yaptıktan sonra etiketleyeceğimsahgull
Aman Allah'ım Perşembe kabak tatlısı miİyi aksamlar
sabah(9.00):250 ml su 5 kayisi
kahvalti(12.00)
2 haslanmis yumurta peynir salatalik yesillikler zeytin ile klasik kahvalti yaptim
ara ogun(16.00)
4 dilim sekersiz kabak tatlisi uzerine 1 cay kasigi bal ve 1 tam ceviz dilimler buyuk degildi annemler kabak tatlisi yaptilar bende sekersiz pisirdim tadi guzel oldu bence+1 maden suyu
aksam(19.30)
1 kase yayla corbasi+kiymali ispanak yemegi porsiyon+yogurt
İnşallah gece acikmam ya suan tokum ama gece uzun
2 lt su 2.5 a tamamlarim
35 squat leslie 30 dk
Afiyet olsun
Valla ben bugün kendimi iyi cezalandırdı ama güzel hatırınıza o cezayıda çekeyimHarika menü harikaaa
Kahvaltı yok mu
Cnm spordan sonra karbonhidrat almadigin sürece sorun yok
Gomuklemez benim minnoslarim yarın cuma
Yerim o elleri
Harika menu
Pişmanlığını arttıralım ozaman
Sana 30 dk spor cezasi vererek
Afiyet olsun
Sporlarda harikaa
Pide mi hemde Perşembe
30 dk spor cezasida sana
Aman Allah'ım Perşembe kabak tatlısı mi
Kizlar napiyorsunuz
30 dk cezada sana ciccim
Afiyet olsun
Ya süpersin senin kilonu merak ediyorum yarın inşallah emeklerinin karşılığını alırsınSelam kızlar. Günü bitirdim ben. Özet geçiyorum,
Sabah (10.30)
1 çk hindistan cevizi yağlı filtre kahve
20 gr çiğ badem
Öğlen (13.00)
80 gr ezine peynir
5 zeytin
1 avuç maydonoz
Yarım yk tereyağ
30 gr hindi salam
30 gr tahin ve 1 yumurtayla yaptığım ekmek.
Akşam (18.15)
100 gr haşlanmış kereviz, 1 yk süzme yoğurt ve 1 yk mayonezle salata
100 gr kıyma kavurma
1 yk tahin
3 lt su içtim. Öğlen 50 dk hızlı tempo yürüyüş, 90 squat, 90 alt karın için bacak kaldırma hareketi, akşam yemekten önce 20 dk hiit kardiyo=284 puanSismaniye sahgull
Aynen daha da dikkat etmem lazımTarçınlı kahve olsaydı arada daha iyi olurdu canım zaten çok sık yediğimizden de bu kadar kilo alıyoruz ağzımız hiç boş durmuyor ki
Çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşir tez vakitteAllah hayra çıkarsın ins
Bende dünden beridir benim oğlanla ugrastım. Oglumun gözünde sıkıntı var dün okulda bi arkadaşının parmağı gözüne batmıs. Normalde de sıkıntılı kronik şekilde göz zarı yırtılıyor. Dr a götür getir uğraş moralim bozuk. Allah sonunu hayretsin. Raporlu şekilde göz damlası kullanması gerek vede gözlük. ins tamamen iyilesir dua edin kızlar
Geçmiş olsun canımIyi akşamlar herkese.. oğlum hastaydı şimdi bebeğe de bulaştı kizim dün geceden beri uyumadi çok yoruldum kızlarrr yaaSismaniye sarem2015 Çok zor 2 küçük çocukla yaa biraz duzeldiklerinde bende yorum yapmaya başlıycam insallah mahçup oluyorum ama anlayışınıza sığınıyorum.. yediklerime de dikkat ediyorum tabiki ama uykusuzluk benim kilo mu çok etkiliyor.. Inşallah bol eksili bir sabaha uyanırız hepimiz
Harika menü harikaaa
Kahvaltı yok mu
Cnm spordan sonra karbonhidrat almadigin sürece sorun yok
Gomuklemez benim minnoslarim yarın cuma
Yerim o elleri
Harika menu
Pişmanlığını arttıralım ozaman
Sana 30 dk spor cezasi vererek
Afiyet olsun
Sporlarda harikaa
Pide mi hemde Perşembe
30 dk spor cezasida sana
Aman Allah'ım Perşembe kabak tatlısı mi
Kizlar napiyorsunuz
30 dk cezada sana ciccim
Afiyet olsun
Geçmiş olsun Allah şifa versinAllah hayra çıkarsın ins
Bende dünden beridir benim oğlanla ugrastım. Oglumun gözünde sıkıntı var dün okulda bi arkadaşının parmağı gözüne batmıs. Normalde de sıkıntılı kronik şekilde göz zarı yırtılıyor. Dr a götür getir uğraş moralim bozuk. Allah sonunu hayretsin. Raporlu şekilde göz damlası kullanması gerek vede gözlük. ins tamamen iyilesir dua edin kızlar
Geçmiş olsun canımSelam kızlar okuyamiyorum yazamıyorum iki gündür boynum tutuldu bildiğiniz yamuldum.dun bu halde misafir agirladim. Hele bu halde emzirmek nasıl eziyet tarif edemem. Allah sağlıktan etmesin kimseyi cidden.
İki günün menüsünü de yazıp yatayim.
Geçmiş olsun herkeste bi hastalık bi sıkıntılı durumlar okuyalım biz bu grubuSelam kızlar okuyamiyorum yazamıyorum iki gündür boynum tutuldu bildiğiniz yamuldum.dun bu halde misafir agirladim. Hele bu halde emzirmek nasıl eziyet tarif edemem. Allah sağlıktan etmesin kimseyi cidden.
İki günün menüsünü de yazıp yatayim.