1 tane sabah 1 tane akşamEkmekler aksam değil demi eğer öyleyse menü guzel
Spor neden yok hiç mi yapamiyorsun düne ozelmi
Afiyet olsun su 2 olsa süper olur
Ne güzel.menu böyle
Spor yok mu
Şu nekadar iciyorsun
Vayyy harikasin
Geçmiş olsun
Aynen öle salgın var
İnşallah insallah
Vay vay mohtesemmm masallah
Patlıcan oturtma kızartma değil demi
Miktarlar azda olsa yağlı şeyler çok tüketme cnm
Canım d vitamini ile b12 ve tsh hormonuna baktır. Bende emzirirken gittim aile hekimine, bana birşey ver Allah aşkına dedim adama. Hiç gücüm kuvvetime yok, her sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum, bütün kemiklerim ağrıyor demiştim. Vitamin d değerimiz kışın baya düştüğü için d vitamini vermişti. Birde c vitamini al, gün aşırı iç demişti. İkisi de işe yaramadı.. Ne zamanki ben 10 kg kadar hafifledim, o zaman yoluna girmeye başladı sıkıntılarım. Sende bir görün bakalım ne diyeceklerHayırlı günler spor bu hafta 1 kere yaptım .Kendimde spor yapacak güç bulamıyorum geç geliyorum akşam yemek bulaşık çocuğun dersleri derken vakit geçiyor Kullandığım ilaçlarda uyku yapıyor.Bu halsizlik sorunu için doktora gitmeyi düşünüyorum.Gerçekten ben de çok İstiyorum yapmayı.
Ne güzel anlatmışşsın tıpkı beni tarif etmişsinCanım d vitamini ile b12 ve tsh hormonuna baktır. Bende emzirirken gittim aile hekimine, bana birşey ver Allah aşkına dedim adama. Hiç gücüm kuvvetime yok, her sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum, bütün kemiklerim ağrıyor demiştim. Vitamin d değerimiz kışın baya düştüğü için d vitamini vermişti. Birde c vitamini al, gün aşırı iç demişti. İkisi de işe yaramadı.. Ne zamanki ben 10 kg kadar hafifledim, o zaman yoluna girmeye başladı sıkıntılarım. Sende bir görün bakalım ne diyecekler
gunaydin kizlar
cok berbat bir ruya gordum. oglanin gozune kurdan saplanmisti, goz bebegi akti resmen. doktor kor oldu o goz artik deyince feryat figan aglamaya basladim. allahiim yardim et diye dua ederken.
Allaah diye bagirip uyandim. sukrettim ruya olduguna
Hayırlı günler spor bu hafta 1 kere yaptım .Kendimde spor yapacak güç bulamıyorum geç geliyorum akşam yemek bulaşık çocuğun dersleri derken vakit geçiyor Kullandığım ilaçlarda uyku yapıyor.Bu halsizlik sorunu için doktora gitmeyi düşünüyorum.Gerçekten ben de çok İstiyorum yapmayı.
Allah hayra çıkarsın kuzucum, göz aydınlığına çıkacaksınız inşallah
İnsan çok korkuyor ya. Ben bekarlığımda hep kardeşime birşey olduğunu görürdüm, sonra kızımı kötü görür oldum. Allah ömürlerini uzun etsin.
sagolun kizlar. amin Allah yasatmasin kimseye insallahHayırlara çıksın canım birşeyden etkilendiysen rüyanda çıkmıştır. Allah evlatlarımızı korusun.
Sanmıyorum bir sakıncası olacağınıSelam kızlar. 50 dk hızlı tempo yürüyüşün peşinden yemeğimi yedim. Bir sorum var yalnız, yürüyüşten döner dönmez yemek yiyorum ya, acaba bir sakıncası var mıdır? Beni bir aydınlatın
Öğlen (13.00)
80 gr ezine peynir
5 zeytin
1 avuç maydonoz
85 gr mantar (pişmiş ağırlığı bu, çiğ olarak 200 gr kadar)
Yarım yk tereyağ
30 gr hindi salam
30 gr tahin ve 1 yumurtayla yaptığım ekmek yedim.
Bir sonraki öğün 18.30'da
Gömüklüyorum ama öğlen yemeğimiHelloooğğ takım gömüklüyor musunuzzzz kızzz?
Bu sessizlik pek hayra elaaamet değil gibi
Öğle yemeği olarak 1 dilim ekmek salça mı oldu şimdiGömüklüyorum ama öğlen yemeğimi
Aslında 2de meyve ve sütle ara yaptım ama acıktım geçiştireyim kahve leblebiyle diyodum ama birazdan daha çok acıkcam
1çy kaşığı salçayı az zeytinyağıyla kavurdum çok az sulandırdım dondurucudan 1dilim tb ekmeği içine koyup kızarttımm domatesle yedim tam doymadım ama bastırdı
Tadı güzel oluyor mu ilginç bir tarifGömüklüyorum ama öğlen yemeğimi
Aslında 2de meyve ve sütle ara yaptım ama acıktım geçiştireyim kahve leblebiyle diyodum ama birazdan daha çok acıkcam
1çy kaşığı salçayı az zeytinyağıyla kavurdum çok az sulandırdım dondurucudan 1dilim tb ekmeği içine koyup kızarttımm domatesle yedim tam doymadım ama bastırdı
Aynen çocukla yaptoğımdan yiyemeyince aklıma bu geldi yine geçiştirme oluyo ama napayım kızlar okula gitmeyince allak bullak oldumÖğle yemeği olarak 1 dilim ekmek salça mı oldu şimdi
persembe yemeseydin keske. malum yarin iyi kilo verirsen listeye gireceksin. bu tarz odulleri cumaya birakmak lazim.Selamünaleyküm kızlar bugün hiç yazamadım kusura bakmayın menümü yazayım
*sabah 11.30 da ayıptır söylemesi bir tane kaşarlı sucuklu pide yedim
*öğle 15.30 çay içtim bir küçük avuç çerez yedim
*akşam 18.30 balık ve bol yeşillik yiyeceğim daha da başka bir şey yemeyeceğim
Yarım saat spor 2,5 litre su
Not: Pide için çok pişmanım.
Ay evet güzeldi hatta yanına veya üzerine et falan koysan daha da güzel olurTadı güzel oluyor mu ilginç bir tarif
Vay anam vay
Tartı öncesi iyi olmamış ama neyse hiç üzme canını sıkma kontrolü elden bırakma dengeleSelamünaleyküm kızlar bugün hiç yazamadım kusura bakmayın menümü yazayım
*sabah 11.30 da ayıptır söylemesi bir tane kaşarlı sucuklu pide yedim
*öğle 15.30 çay içtim bir küçük avuç çerez yedim
*akşam 18.30 balık ve bol yeşillik yiyeceğim daha da başka bir şey yemeyeceğim
Yarım saat spor 2,5 litre su
Not: Pide için çok pişmanım.