Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

1 tane sabah 1 tane akşam

Canım d vitamini ile b12 ve tsh hormonuna baktır. Bende emzirirken gittim aile hekimine, bana birşey ver Allah aşkına dedim adama. Hiç gücüm kuvvetime yok, her sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum, bütün kemiklerim ağrıyor demiştim. Vitamin d değerimiz kışın baya düştüğü için d vitamini vermişti. Birde c vitamini al, gün aşırı iç demişti. İkisi de işe yaramadı.. Ne zamanki ben 10 kg kadar hafifledim, o zaman yoluna girmeye başladı sıkıntılarım. Sende bir görün bakalım ne diyecekler

Ne güzel anlatmışşsın tıpkı beni tarif etmişsin

Hayırlara çıksın canım birşeyden etkilendiysen rüyanda çıkmıştır. Allah evlatlarımızı korusun.

Canım gün içinde koşturuyoruz yoğun tempoyla çalışınca akşam benimde halim kalmıyor . Evde mesai devam ediyor çünkü. Birde üzerine B12 düşükse halsizlik daha çok oluyor. Ben aylık b12 iğne vurunuyorum aile hekimi verdi.
Önce günlük verdi sonra haftalık şimdi aylık eğer normale dönerse vermeyecek. İştah açıyor .
Sende bir kan tahlili yaptır istersen.

Allah hayra çıkarsın kuzucum, göz aydınlığına çıkacaksınız inşallah
İnsan çok korkuyor ya. Ben bekarlığımda hep kardeşime birşey olduğunu görürdüm, sonra kızımı kötü görür oldum. Allah ömürlerini uzun etsin.
Hayırlara çıksın canım birşeyden etkilendiysen rüyanda çıkmıştır. Allah evlatlarımızı korusun.
sagolun kizlar. amin Allah yasatmasin kimseye insallah

Selam kızlar. 50 dk hızlı tempo yürüyüşün peşinden yemeğimi yedim. Bir sorum var yalnız, yürüyüşten döner dönmez yemek yiyorum ya, acaba bir sakıncası var mıdır? Beni bir aydınlatın

Öğlen (13.00)
80 gr ezine peynir
5 zeytin
1 avuç maydonoz
85 gr mantar (pişmiş ağırlığı bu, çiğ olarak 200 gr kadar)
Yarım yk tereyağ
30 gr hindi salam
30 gr tahin ve 1 yumurtayla yaptığım ekmek yedim.

Bir sonraki öğün 18.30'da

Sanmıyorum bir sakıncası olacağını

Helloooğğ takım gömüklüyor musunuzzzz kızzz?
Bu sessizlik pek hayra elaaamet değil gibi
Gömüklüyorum ama öğlen yemeğimi

Aslında 2de meyve ve sütle ara yaptım ama acıktım geçiştireyim kahve leblebiyle diyodum ama birazdan daha çok acıkcam
1çy kaşığı salçayı az zeytinyağıyla kavurdum çok az sulandırdım dondurucudan 1dilim tb ekmeği içine koyup kızarttımm domatesle yedim tam doymadım ama bastırdı

Öğle yemeği olarak 1 dilim ekmek salça mı oldu şimdi

Tadı güzel oluyor mu ilginç bir tarif

Selamünaleyküm kızlar bugün hiç yazamadım kusura bakmayın menümü yazayım
*sabah 11.30 da ayıptır söylemesi bir tane kaşarlı sucuklu pide yedim
*öğle 15.30 çay içtim bir küçük avuç çerez yedim
*akşam 18.30 balık ve bol yeşillik yiyeceğim daha da başka bir şey yemeyeceğim
Yarım saat spor 2,5 litre su
Not: Pide için çok pişmanım.

persembe yemeseydin keske. malum yarin iyi kilo verirsen listeye gireceksin. bu tarz odulleri cumaya birakmak lazim.

Tartı öncesi iyi olmamış ama neyse hiç üzme canını sıkma kontrolü elden bırakma dengele
Spor da yaparsan kurtarırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…