Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sabah 2 yumurtali dukan krebiyle maydonozlu beyaz peynir yedim.
ara 1 dilim ayva
ogle
tost makinesinde 5 6 tane mantar ve 2 kasik yogurt
aksam da 6 gibi patatessiz sulu kofte yiyecegim 1 tane de pancar koku yerim kabizliga karsi.
25 dk da tempolu yuruyus yapicam cocuklari almaya gitmeden.
degisiklik olursa eklerim :)

persembe yemeseydin keske. malum yarin iyi kilo verirsen listeye gireceksin. bu tarz odulleri cumaya birakmak lazim.
Yemesem bizim herif beni vururdu sen yemiyorum sütte olmaz çocuğu aç bırakıyorsun derdi ki bu lafı çok diyor ama ben onu eritmek için ekstra hareket temizlik felan yaptım

Ayy maşallah çok diyet tam diyet

Ben gece rüyamda ne gördüm anlatayım da gülün super natural diye bir dizi var, hiç denk geldiniz mi bilmiyorum. Ben taa üniversite zamanında izlemeye başladım, hala devam ediyor sanırım. Dean ve Sam adında 2 erkek kardeş olağan üstü varlıkları avlıyorlar, hikayesi bu. Rüyamda bu kardeşlerden küçük olanıyla evliymişim (Sam), evde sürekli paranormal aktiviteler. Her yerden yaratıklar çıkıyor. Bende arkadaşlarla oturmuşum, dert yakınıyorum. Diyorum ki 'ben aslında Dean ile evlenecektim ama o uzun yıllar yurt dışında kaldı, e Sam de çok istedi. Yakışıklı da çocuk, kıramadım' Sigara bırakmak için kullandığım ilaçların ultra hd rüya gösterme özelliği var. Biraz bilinç altı da kurcalıyor sanırım, geçen gün de üniversiteden bir kaç arkadaşı gördüm rüyamda alakasız.

Sabah 11.00
Eki Görüntüle 2577319

Akşam 16.30

Eki Görüntüle 2577320

Arada sadece sütlü kahve içtim ☺
Ayy tabaklar şahane gözüküyor, afiyetler olsun..
Sabah yemişsin ama olmasaydı da olabilirdi o da perşembe olmasında mütevellit
Aynen çocukla yaptoğımdan yiyemeyince aklıma bu geldi yine geçiştirme oluyo ama napayım kızlar okula gitmeyince allak bullak oldum
Olsun olsun hatta afiyet olsun

Yaa dean dururken sam ile evlenmiş olman beni bir miktar üzmedi değil pudiiiiinnnngg!

Selam kızlar. Günü bitirdim ben. Özet geçiyorum,

Sabah (10.30)
1 çk hindistan cevizi yağlı filtre kahve
20 gr çiğ badem

Öğlen (13.00)
80 gr ezine peynir
5 zeytin
1 avuç maydonoz
85 gr mantar (pişmiş ağırlığı bu, çiğ olarak 200 gr kadar)
Yarım yk tereyağ
30 gr hindi salam
30 gr tahin ve 1 yumurtayla yaptığım ekmek.

Akşam (18.15)
100 gr haşlanmış kereviz, 1 yk süzme yoğurt ve 1 yk mayonezle salata
100 gr kıyma kavurma
1 yk tahin

3 lt su içtim. Öğlen 50 dk hızlı tempo yürüyüş, 90 squat, 90 alt karın için bacak kaldırma hareketi, akşam yemekten önce 20 dk hiit kardiyo=284 puan Sismaniye sahgull

Afiyet olsun canım

İyi akşamlar bu günkü menüm şöyle
Sabah -Öğlen 12:00
4 dolu dolu kaşık yoğurt (2 YK yulaf+1 YK keten tohumu +1 mandalina )
Akşam 17:30 Izgara Köfte 5 tane( baya küçüktü)+salata +ayran+1 dilim kıymalı pide(arkadaşları bu defa kıramadım)
1.5 litre su
Sporu şimdi yapacağım yaptıktan sonra etiketleyeceğim sahgull

İyi aksamlar
sabah(9.00):250 ml su 5 kayisi
kahvalti(12.00)
2 haslanmis yumurta peynir salatalik yesillikler zeytin ile klasik kahvalti yaptim
ara ogun(16.00)
4 dilim sekersiz kabak tatlisi uzerine 1 cay kasigi bal ve 1 tam ceviz dilimler buyuk degildi annemler kabak tatlisi yaptilar bende sekersiz pisirdim tadi guzel oldu bence+1 maden suyu
aksam(19.30)
1 kase yayla corbasi+kiymali ispanak yemegi porsiyon+yogurt
İnşallah gece acikmam ya suan tokum ama gece uzun
2 lt su 2.5 a tamamlarim
35 squat leslie 30 dk

Şekersiz sadece bal ile bir tadı oldumu kabağın ?Kabak tatlısı hiç sevmem ama yediklerim çok aşırı tatlıydı. şekersiz iyice itici geldiMenün yine çok güzel

İyi akşamlar

11.00
2yumurtadan mantarlı omlet
5yeşil zeytin
1kk ezine
Domates

14.00
1küçük elma
1küçük muz
3dilim portakal
1çay bardağı süt

16.00
1dilim tb kızarmış salçalı domates

19.00
Sarımsaklı yoğurtlu köz patlıcan
Yağlı kağıtta tavuk
Sismaniye
sahgull

Ay çok mu yedim ne bilemedim

Afiyet olsun canım güzel menü... alt karın egzersizimi Nasıl yapıyorsun ?

Biraz sık yemişsin canım sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…