Yemesem bizim herif beni vururdu sen yemiyorum sütte olmaz çocuğu aç bırakıyorsun derdi ki bu lafı çok diyorpersembe yemeseydin keske. malum yarin iyi kilo verirsen listeye gireceksin. bu tarz odulleri cumaya birakmak lazim.
Aynen yarın anlımın akıyla çıkarım inşallahTartı öncesi iyi olmamış ama neyse hiç üzme canını sıkma kontrolü elden bırakma dengele
Spor da yaparsan kurtarırsın
Ayy maşallah çok diyet tam diyetsabah 2 yumurtali dukan krebiyle maydonozlu beyaz peynir yedim.
ara 1 dilim ayva
ogle
tost makinesinde 5 6 tane mantar ve 2 kasik yogurt
aksam da 6 gibi patatessiz sulu kofte yiyecegim 1 tane de pancar koku yerim kabizliga karsi.
25 dk da tempolu yuruyus yapicam cocuklari almaya gitmeden.
degisiklik olursa eklerim :)
Ayy tabaklar şahane gözüküyor, afiyetler olsun..Sabah 11.00
Eki Görüntüle 2577319
Akşam 16.30
Eki Görüntüle 2577320
Arada sadece sütlü kahve içtim ☺
Sabah yemişsin ama olmasaydı da olabilirdi o da perşembe olmasında mütevellitSelamünaleyküm kızlar bugün hiç yazamadım kusura bakmayın menümü yazayım
*sabah 11.30 da ayıptır söylemesi bir tane kaşarlı sucuklu pide yedim
*öğle 15.30 çay içtim bir küçük avuç çerez yedim
*akşam 18.30 balık ve bol yeşillik yiyeceğim daha da başka bir şey yemeyeceğim
Yarım saat spor 2,5 litre su
Not: Pide için çok pişmanım.
Olsun olsun hatta afiyet olsunAynen çocukla yaptoğımdan yiyemeyince aklıma bu geldi yine geçiştirme oluyo ama napayım kızlar okula gitmeyince allak bullak oldum
Yaa dean dururken sam ile evlenmiş olman beni bir miktar üzmedi değilBen gece rüyamda ne gördüm anlatayım da gülünsuper natural diye bir dizi var, hiç denk geldiniz mi bilmiyorum. Ben taa üniversite zamanında izlemeye başladım, hala devam ediyor sanırım. Dean ve Sam adında 2 erkek kardeş olağan üstü varlıkları avlıyorlar, hikayesi bu. Rüyamda bu kardeşlerden küçük olanıyla evliymişim (Sam), evde sürekli paranormal aktiviteler. Her yerden yaratıklar çıkıyor. Bende arkadaşlarla oturmuşum, dert yakınıyorum. Diyorum ki 'ben aslında Dean ile evlenecektim ama o uzun yıllar yurt dışında kaldı, e Sam de çok istedi. Yakışıklı da çocuk, kıramadım' Sigara bırakmak için kullandığım ilaçların ultra hd rüya gösterme özelliği var. Biraz bilinç altı da kurcalıyor sanırım, geçen gün de üniversiteden bir kaç arkadaşı gördüm rüyamda alakasız.
Ya Dean yoktu işte. Yoksa ben Sam'e varır mıydım?Yaa dean dururken sam ile evlenmiş olman beni bir miktar üzmedi değilpudiiiiinnnngg! 
Ah bu herifler keşke doğru düzgün destek olsalarYemesem bizim herif beni vururdu sen yemiyorum sütte olmaz çocuğu aç bırakıyorsun derdi ki bu lafı çok diyorama ben onu eritmek için ekstra hareket temizlik felan yaptım
Afiyet olsun canımSelam kızlar. Günü bitirdim ben. Özet geçiyorum,
Sabah (10.30)
1 çk hindistan cevizi yağlı filtre kahve
20 gr çiğ badem
Öğlen (13.00)
80 gr ezine peynir
5 zeytin
1 avuç maydonoz
85 gr mantar (pişmiş ağırlığı bu, çiğ olarak 200 gr kadar)
Yarım yk tereyağ
30 gr hindi salam
30 gr tahin ve 1 yumurtayla yaptığım ekmek.
Akşam (18.15)
100 gr haşlanmış kereviz, 1 yk süzme yoğurt ve 1 yk mayonezle salata
100 gr kıyma kavurma
1 yk tahin
3 lt su içtim. Öğlen 50 dk hızlı tempo yürüyüş, 90 squat, 90 alt karın için bacak kaldırma hareketi, akşam yemekten önce 20 dk hiit kardiyo=284 puanSismaniye sahgull
Sıfır destekAh bu herifler keşke doğru düzgün destek olsalar
Şekersiz sadece bal ile bir tadı oldumu kabağın ?Kabak tatlısı hiç sevmem ama yediklerim çok aşırı tatlıydı. şekersiz iyice itici geldiİyi aksamlar
sabah(9.00):250 ml su 5 kayisi
kahvalti(12.00)
2 haslanmis yumurta peynir salatalik yesillikler zeytin ile klasik kahvalti yaptim
ara ogun(16.00)
4 dilim sekersiz kabak tatlisi uzerine 1 cay kasigi bal ve 1 tam ceviz dilimler buyuk degildi annemler kabak tatlisi yaptilar bende sekersiz pisirdim tadi guzel oldu bence+1 maden suyu
aksam(19.30)
1 kase yayla corbasi+kiymali ispanak yemegi porsiyon+yogurt
İnşallah gece acikmam ya suan tokum ama gece uzun
2 lt su 2.5 a tamamlarim
35 squat leslie 30 dk
Afiyet olsun canım güzel menü... alt karın egzersizimi Nasıl yapıyorsun ?Selam kızlar. Günü bitirdim ben. Özet geçiyorum,
Sabah (10.30)
1 çk hindistan cevizi yağlı filtre kahve
20 gr çiğ badem
Öğlen (13.00)
80 gr ezine peynir
5 zeytin
1 avuç maydonoz
85 gr mantar (pişmiş ağırlığı bu, çiğ olarak 200 gr kadar)
Yarım yk tereyağ
30 gr hindi salam
30 gr tahin ve 1 yumurtayla yaptığım ekmek.
Akşam (18.15)
100 gr haşlanmış kereviz, 1 yk süzme yoğurt ve 1 yk mayonezle salata
100 gr kıyma kavurma
1 yk tahin
3 lt su içtim. Öğlen 50 dk hızlı tempo yürüyüş, 90 squat, 90 alt karın için bacak kaldırma hareketi, akşam yemekten önce 20 dk hiit kardiyo=284 puanSismaniye sahgull
Biraz sık yemişsin canım sanki
Kızlarda evdeydi derken gün uzun geldi acjktım durdumBiraz sık yemişsin canım sanki