- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
Set (15.01.2020 Spor) | Tekrar | Kilo | Toplam | Puan | |
Seated Chest | 4 | 25 | 20 | 100 | 20 |
Butterfly (Göğüs Sıkıştırma) | 4 | 25 | 20 | 100 | 20 |
Dumbel Press (Omuz Arka) | 2 | 20 | 2 | 40 | 8 |
Side Lateral Rises (Omuz Yana) | 2 | 20 | 2 | 40 | 8 |
Lat Putdown (Sırta Çekiş) | 4 | 25 | 20 | 100 | 20 |
Seated Row Pulley (Karna Çekiş) | 3 | 25 | 20 | 75 | 15 |
Hommer Curll (Pazu için) | 4 | 20 | 2 | 80 | 16 |
Cable Barbell Curl (Arka Kol) | 4 | 25 | 20 | 100 | 20 |
One Dumbell Arm Friceps (Enseye) | 4 | 20 | 2 | 80 | 16 |
Sit Up (Mekik) | 3 | 25 | - | 75 | 30 |
(Başl.) 5 dk bisiklet + 15 dk tempolu yürüyüş (Bitiş) | 55 | ||||
| 228 |
Vayyy vayyy bunların hepsini nasil yaptin masallah sana.
Set (15.01.2020 Spor)Tekrar Kilo Toplam Puan Seated Chest 4 25 20 100 20 Butterfly (Göğüs Sıkıştırma) 4 25 20 100 20 Dumbel Press (Omuz Arka) 2 20 2 40 8 Side Lateral Rises (Omuz Yana) 2 20 2 40 8 Lat Putdown (Sırta Çekiş) 4 25 20 100 20 Seated Row Pulley (Karna Çekiş) 3 25 20 75 15 Hommer Curll (Pazu için) 4 20 2 80 16 Cable Barbell Curl (Arka Kol) 4 25 20 100 20 One Dumbell Arm Friceps (Enseye) 4 20 2 80 16 Sit Up (Mekik) 3 25 - 75 30 (Başl.) 5 dk bisiklet + 15 dk tempolu yürüyüş (Bitiş) 55 sahgull Sismaniye 228
Geçmiş olsun hasta mi kızın.. Benim de oğlum hasta bebeğim de hapşırıp duruyor yâa... Bir an önce atlatsak çok iyi olacak..Büyük kızın kuzmasıyla uyandık Allah'dan eşim ilgilendi temizledi
Ablası kusar oğlan memeyi sündürür sabaha içer
Salgın var galiba herkez hasta oluyo çevrede
Doğru düzgün kış olmadı daha bu sene.kar da yağmadı mikroplar kırılmadı hastalık eksik olmaz
Bugün perşembe miGünaydın kızlaaaaaar hayırlı perşembeler, cumanın gelişi perşembeden belli olur
Kalkın bakayııııım
laf lapasinin tarifini alabilirmiyimGaptanım hayırlısı olsun, epey bir aşık olun da hiç peşini bırakmayııın
Ben yulaf lapası yapıyorum pişirerek aman Allahıııımm tadına doyamıyorum
Benimde günlerden aklımda mantar var, hafta sonuna bende mantar omlet yapacağım
Psikopatlaştı yeeess bee yarasınnn
Ah ah Allah yardımcınız olsun, bu sene domuz gribi salgını da var.. Çocuklarda da en çok el ayak hastalığını duydum. Bebekler hiç hastalanmasın ya, bebişler ayrı anne-babalar ayrı zorluk çekiyor. Çok geçmiş olsun tatlım
Kız sen bizim uykucumusunKomşu yemeye değil yaptırmaya çağırdı yarın misafiri varmış da
Ekmekler aksam değil demi eğer öyleyse menü guzelGözlerim açılmıyor şu an uykusuzluktan. Uyuya kalmadan menumu yazabilirim insallah..
Sabah
2 tumurta peynir zeytin lor 3 tatli kaşığı tahin pekmez.
Ara avuç içi kuruyemiş
Öğle
Yoğurt yulaf elma
Ara
1 muz
Akşam
Et haslama bulgur salata
Su 1 buçuk lt
Ekmek toplamda 2 dilim
.
Spor neden yok hiç mi yapamiyorsun düne ozelmiİyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah -Öğlen 12:00
Bir porsiyon tavuk döner +Ayran +Salata
Ara 15:00
Çay+hurma + ayva kurusu
19:30
Kıyma kavurması yaklaşık bir tabak+ 2 dilim ekmek
20:00
Çay +hurma+elma kurusu
1.5 litre su
Spor yok
sahgull
Afiyet olsun su 2 olsa süper olursaat 12 kahvaltı1 yumurtayla kavurma yeşillik 1 dlm ekmek tahinli
1 misket elma
aksam firinda tavuk 2 parca kadar yaninda sebze 2 kasik salata
3 hurma ve limonlu su
Su 1.5 litre
Ne güzel.menu böyleBugünkü menüm
Sabah 11:00 1 kapya 2 çarliston biber ve 2 yumurta azcık kaşarla yapılmış omlet çay
Ara 15:30 sütlü kahve bir avuç kadar yer fıstığı
Akşam 19:30 5 tane köfte 3 tane közlenmiş biber azıcık peynir
Vayyy harikasinjillian beginner level 2 yaptim
Geçmiş olsunBüyük kızın kuzmasıyla uyandık Allah'dan eşim ilgilendi temizledi
Ablası kusar oğlan memeyi sündürür sabaha içer
Salgın var galiba herkez hasta oluyo çevrede
Doğru düzgün kış olmadı daha bu sene.kar da yağmadı mikroplar kırılmadı hastalık eksik olmaz
İnşallah insallahGaptanım hayırlısı olsun, epey bir aşık olun da hiç peşini bırakmayııın
Ah ah Allah yardımcınız olsun, bu sene domuz gribi salgını da var.. Çocuklarda da en çok el ayak hastalığını duydum. Bebekler hiç hastalanmasın ya, bebişler ayrı anne-babalar ayrı zorluk çekiyor. Çok geçmiş olsun tatlım
Vay vay mohtesemmm masallah
Set (15.01.2020 Spor)Tekrar Kilo Toplam Puan Seated Chest 4 25 20 100 20 Butterfly (Göğüs Sıkıştırma) 4 25 20 100 20 Dumbel Press (Omuz Arka) 2 20 2 40 8 Side Lateral Rises (Omuz Yana) 2 20 2 40 8 Lat Putdown (Sırta Çekiş) 4 25 20 100 20 Seated Row Pulley (Karna Çekiş) 3 25 20 75 15 Hommer Curll (Pazu için) 4 20 2 80 16 Cable Barbell Curl (Arka Kol) 4 25 20 100 20 One Dumbell Arm Friceps (Enseye) 4 20 2 80 16 Sit Up (Mekik) 3 25 - 75 30 (Başl.) 5 dk bisiklet + 15 dk tempolu yürüyüş (Bitiş) 55 sahgull Sismaniye 228
Patlıcan oturtma kızartma değil demiGünaydın kizlar salı vr çarşamba cok yoğundum ilk firsatta bütün mesajlarınızı okumak istedim müdür tepeme dikildi.
Fazla konuşmadan gecistirekten gonderme çalışmalarımdan sonuç alamadım.
Çarşamba
sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 2 minnak domates 3 zeytin
Ara 1 sade kahve
Oglen 1 bardak ayran ve 2 parça kıymalı.pide
Aksam çorba salata
Perşembe
Sabah 1 yumurta 1 dilim.pynir 2 domates
Ara 1 sade kahve
Oglen patlıcan oturtma çorba 2 kaşık.pilav
Ara 1 bardak yeşilçay
Aksam.karnabahar yemegi ve ayran
Sismaniye
Kuzum sen muhasebe ile uğraşıyordun demi, şubat itibariyle allah yardımcınız olsun.Günaydın kizlar salı vr çarşamba cok yoğundum ilk firsatta bütün mesajlarınızı okumak istedim müdür tepeme dikildi.
Çarşamba
Ara 1 sade kahve
Aksam çorba salata
Perşembe
Ara 1 sade kahve
Ara 1 bardak yeşilçay
Sismaniye
Profil resmimi her yere yapıştırdım, öyle bir vücut istiyorum.. Ona ulaşmaya çalışırken her yol yapılacakVayyy vayyy bunların hepsini nasil yaptin masallah sana.
Ah ah kıyamam gecesi gündüzüne karışmış, perşembe bugün karbonhidrat yağa dikkat..Bugün perşembe miGunaydinn bu aradaa uykusuz bir diyetzede birakayim buraya kizim ne gündüz ne gece uyudu şu 3 ayı atlatsakta rahatlasak biraz.
Hemen vereyim canıım..Yu
laf lapasinin tarifini alabilirmiyim
Sağol canım aminkızlar aslında ben bu cum
geçmiş olsun cnm Allah yavrularına yavrularımıza şifalar versin
evet salgın var hemde çok kötü bir salgin var
Çok sağol canım Rabbim herkese şifa versinGaptanım hayırlısı olsun, epey bir aşık olun da hiç peşini bırakmayııın
Evet 2. Sınıfa giden hasta şimdi dra götürdü babası ama giderken bile öğürdü durdu kuzumGeçmiş olsun hasta mi kızın.. Benim de oğlum hasta bebeğim de hapşırıp duruyor yâa... Bir an önce atlatsak çok iyi olacak..
Aynen kaptanım benimKız sen bizim uykucumusun
Allah hayra çıkarsın kuzucum, göz aydınlığına çıkacaksınız inşallahgunaydin kizlar
cok berbat bir ruya gordum. oglanin gozune kurdan saplanmisti, goz bebegi akti resmen. doktor kor oldu o goz artik deyince feryat figan aglamaya basladim. allahiim yardim et diye dua ederken.
Allaah diye bagirip uyandim. sukrettim ruya olduguna
gunaydin canimGünaydın kizlar salı vr çarşamba cok yoğundum ilk firsatta bütün mesajlarınızı okumak istedim müdür tepeme dikildi.
Çarşamba
Ara 1 sade kahve
Aksam çorba salata
Perşembe
Ara 1 sade kahve
Ara 1 bardak yeşilçay
Sismaniye
İnsan çok korkuyor ya. Ben bekarlığımda hep kardeşime birşey olduğunu görürdüm, sonra kızımı kötü görür oldum. Allah ömürlerini uzun etsin.gunaydin kizlar
cok berbat bir ruya gordum. oglanin gozune kurdan saplanmisti, goz bebegi akti resmen. doktor kor oldu o goz artik deyince feryat figan aglamaya basladim. allahiim yardim et diye dua ederken.
Hayırlı günler spor bu hafta 1 kere yaptım .Kendimde spor yapacak güç bulamıyorum geç geliyorum akşam yemek bulaşık çocuğun dersleri derken vakit geçiyor Kullandığım ilaçlarda uyku yapıyor.Bu halsizlik sorunu için doktora gitmeyi düşünüyorum.Gerçekten ben de çok İstiyorum yapmayı.Ekmekler aksam değil demi eğer öyleyse menü guzel
Spor neden yok hiç mi yapamiyorsun düne ozelmi
Afiyet olsun su 2 olsa süper olur
Ne güzel.menu böyle
Spor yok mu
Şu nekadar iciyorsun
Vayyy harikasin
Geçmiş olsun
Aynen öle salgın var
İnşallah insallah
Vay vay mohtesemmm masallah
Patlıcan oturtma kızartma değil demi
Miktarlar azda olsa yağlı şeyler çok tüketme cnm
Allah korusun canım korkutmuşlar senigunaydin kizlar