Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

eksi yok diye uzulme kuru fasulye, nohut falan 2 gun arti yapiyor. o yuzden carsamba persembe asla tuketmem.
gercek sonucu bugun de kuru falan yemezsen anca yarin gorursun gercek figuru :)

guzel menu canim
ama bacaklarin leslieden degil squattan agrir :KK53: kaslari zorlayan squat cunku.

seni hep Lusi Lusi saniyorum yazim biciminiz ve doga severler kulubu yazisindan dolayi.
spordan sonra dus gorunce baktim nicke malum bizimki pek spor yapan bi insan degil o zaman farkettim senin sen oldugunu :KK70: :KK70:

gecmis olsun canim
emziren anne icin guzel bi menu. saatlerini de yazarsan iyi olur.

ya omzum tutulmus kimildatinca aciyor anlamadim simdi ustune gidersem daha kotu olur diye korkuyorum.
kok de pancar koku. bagirsaklarima iyi geliyor :)

sen boyle giderse poponu arsa cikaracaksin :KK70:

hemen olmaz sen once o odemleri at da bi :KK53:
Tamam yarin itibariyle saate dikkat edeyim o zaman. Şu an zaman kavrami o kadar uzak ki bana kahvaltı ogleni buluyor ama ben sabah zannediyorum. Zaman nasil geçiyor saat 8 iken nasil 11 olmuş şaşıp kalıyorum. Not edeyim artiksaatleri..

Gözlerim açılmıyor şu an uykusuzluktan. Uyuya kalmadan menumu yazabilirim insallah..
Sabah
2 tumurta peynir zeytin lor 3 tatli kaşığı tahin pekmez.

Ara avuç içi kuruyemiş
Öğle
Yoğurt yulaf elma

Ara
1 muz

Akşam
Et haslama bulgur salata
Su 1 buçuk lt
Ekmek toplamda 2 dilim
.

hoşbuldum canim.. Allah bağışlasın cocuklarini seninkiler şu an kac yaşındalar.. Bebişin kokusunu cekiyorum bol bol doyamıyor insan. Allah im isteyen herkese versin insallahhh..

Çok geçmiş olsun.. Benim de oglum hastalan di kizima bulaşacak diye cok korkuyorum.. Herkes hasta bu aralar ya nasil bir salgindir bu..
Benimkiler şu an büyüğüm 4 oldu küçüğün de 1 ayı var 2 olcak büyüdüler Öyle gerçekten salgın var sanada çok geçmiş olsun inşallah bebiş hasta olmaz

Gözlerim açılmıyor şu an uykusuzluktan. Uyuya kalmadan menumu yazabilirim insallah..
Sabah
2 tumurta peynir zeytin lor 3 tatli kaşığı tahin pekmez.

Ara avuç içi kuruyemiş
Öğle
Yoğurt yulaf elma

Ara
1 muz

Akşam
Et haslama bulgur salata
Su 1 buçuk lt
Ekmek toplamda 2 dilim
.
afiyet olsun canım
İyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah -Öğlen 12:00
Bir porsiyon tavuk döner +Ayran +Salata
Ara 15:00
Çay+hurma + ayva kurusu
19:30
Kıyma kavurması yaklaşık bir tabak+ 2 dilim ekmek
20:00
Çay +hurma+elma kurusu
1.5 litre su
Spor yok🙈🙈🙈
sahgull sahgull
Afiyet olsun canım
saat 12 kahvaltı1 yumurtayla kavurma yeşillik 1 dlm ekmek tahinli
1 misket elma
aksam firinda tavuk 2 parca kadar yaninda sebze 2 kasik salata
3 hurma ve limonlu su
Su 1.5 litre
afiyet olsun
Bugünkü menüm
Sabah 11:00 1 kapya 2 çarliston biber ve 2 yumurta azcık kaşarla yapılmış omlet çay
Ara 15:30 sütlü kahve bir avuç kadar yer fıstığı
Akşam 19:30 5 tane köfte 3 tane közlenmiş biber azıcık peynir
Afiyet olsun

Menüleri gördükçe diyet iştahım açılıyo

kızlar aslında ben bu cum
Büyük kızın kuzmasıyla uyandık Allah'dan eşim ilgilendi temizledi
Ablası kusar oğlan memeyi sündürür sabaha içer

Salgın var galiba herkez hasta oluyo çevrede
Doğru düzgün kış olmadı daha bu sene.kar da yağmadı mikroplar kırılmadı hastalık eksik olmaz
geçmiş olsun cnm Allah yavrularına yavrularımıza şifalar versin
evet salgın var hemde çok kötü bir salgin var

İyi akşamlar tatlislar
Eliptigim geldiii
Şuan askk yaşıyoruz
Bu hafta yavaş yavaş basliycam 10 ar dakika kaslarım.bayadir çalışmıyor birden zorlarsam çok ağrım olucak yavaş yavaş artiririm inşallah
Gaptanım hayırlısı olsun, epey bir aşık olun da hiç peşini bırakmayııın :KK36:
Ozmn öyle devam et canım bende meyvesiz yiyemiyorum yulaflı
Ben yulaf lapası yapıyorum pişirerek aman Allahıııımm tadına doyamıyorum :rolleyes:
Yarın şöyle güzel bi mantarlı omlet yapayım kahvaltıma gaza gelmişken cuma tartılayım bari
Benimde günlerden aklımda mantar var, hafta sonuna bende mantar omlet yapacağım :KK72:
jillian beginner level 2 yaptim :halay:
Psikopatlaştı yeeess bee yarasınnn :KK6:
Büyük kızın kuzmasıyla uyandık Allah'dan eşim ilgilendi temizledi
Ablası kusar oğlan memeyi sündürür sabaha içer

Salgın var galiba herkez hasta oluyo çevrede
Doğru düzgün kış olmadı daha bu sene.kar da yağmadı mikroplar kırılmadı hastalık eksik olmaz
Ah ah Allah yardımcınız olsun, bu sene domuz gribi salgını da var.. Çocuklarda da en çok el ayak hastalığını duydum. Bebekler hiç hastalanmasın ya, bebişler ayrı anne-babalar ayrı zorluk çekiyor. Çok geçmiş olsun tatlım :dua:

X