- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 33
Bigün ölürsem yada adamı öldürürsem sebebi ne pişirsem derdi benimki seçiyo sevdiğini de yapsan bi kulp buluıo cinsi batasıca kocacğmınAkşam yemeğini düşünmek yapmaktan zor geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bigün ölürsem yada adamı öldürürsem sebebi ne pişirsem derdi benimki seçiyo sevdiğini de yapsan bi kulp buluıo cinsi batasıca kocacğmınAkşam yemeğini düşünmek yapmaktan zor geliyor
Bi kendim olsa yemek yapmaya ne var benim ev ahalisi özellikle koca şahsı için zor ölümcülBir akşam yemeği düşünmekte ne var kuzum, ben bu yaptığım diyette ara öğünün bile tüm değerlerini ince ince düşünüyorum elimde telefon, habire hesap kitap. '50 gr yesemmmm, yok karbonhidrat 3 gr fazla oluyor böyle. 40 gr yesemmmm, o zamanda yağ az kalıyor' Bugün o kadar bunaldım ki, oturdum bütün öğleden sonra teekkk teekk baka baka, hesapla kitapla 3 öğün 1 haftalık menü çıkarttım kendime. Listemi çantama koydumm, evde eksik olanları bir kenara yazdım. Eve 10 adım yolum kalmışken şu 2 gün if yapmaya karar verdim. Karar güzel de gitti bütün öğleden sonram çöpe, bütün makrolar tekrar hesaplanacak şu 1 ay kitabına göre yapacağım bu diyeti. Hep beraber görelim mucize mi, eziyet mi?
Ben herkesten bağımsız yiyorum. Başka türlü imkanı olmuyor diyet yapmanın.Bi kendim olsa yemek yapmaya ne var benim ev ahalisi özellikle koca şahsı için zor ölümcül
Tamamdir o iş bendeyani 40 in cikmis artik. bebeyi arabaya atip 20 dk yuruyus yapsaniz ikinize de iyi gelir
hadi sana 15 dk olsun. gunluk 15 dk leslie ya da yuruyus yap kap artiyi
Yok canım ketojenik diyet yapıyorum ben. Kitap derken katı bir şekilde kurallarına uymak anlamında dedim. Aslında bir kitabı varsa almak lazım, insanın kafası çorba oluyor yoksaEki Görüntüle 2576609
Canım bahsettiğin kitap bu mu
Ben ev ahalisiyle oturmadımmı kimse yemek yemiyo eşim o konuda da huysuzBen herkesten bağımsız yiyorum. Başka türlü imkanı olmuyor diyet yapmanın.
Ben 1 yıllık evliyim daha yeni yeni anlaşıyoruz yemek konusunda benimkide öyle illa bir kulp bulurBigün ölürsem yada adamı öldürürsem sebebi ne pişirsem derdi benimki seçiyo sevdiğini de yapsan bi kulp buluıo cinsi batasıca kocacğmın
Ya oğlum zamaninda bi arkadaş paylaşmıştı şimdi bulamadim ama netten de rezenin zararlari diye baksan belki vardir zararlari..Bizle de paylaşır mısın canım o yazıyı
Bu haftanın şampiyonu sen olacakmışsın gibi bir his var içimdeİyi aksamlar cok guzel bir gundu vallaha dun zor tutmustum kendimi buraya uye olmasam kesin diyeti bozardim
Sabah(11.00)
2 hindi fumeli lor peynirli omlet+salatalik
1.ara(15.30)
Yesil elma+yesilcay
2.ara(18.00)
1 tam ceviz,5 kayisi cok kucuktu kayisilar+yesilcay
Aksam(20.00)
Yarim levrek+salata az da ekmek yedim
Su icmeyi seviyorum ben 2 lt yi gecmisimdir tam hesaplamadim
Bugun baya hareketliydim ayriyeten 25 squat leslie yapmayacagim bacaklarim agridi dinlenme de onemliymis onceden hic yapmadigim icin cok geldi sanirim
Benim eşim de öyleydi. Sürekli annesinin yemekleriyle kiyaslardi. Merak etme zamanla annesinin yemeklerine olmamış diyor alışıyor senin pisirdiklerine.Ben 1 yıllık evliyim daha yeni yeni anlaşıyoruz yemek konusunda benimkide öyle illa bir kulp bulur
8.5 yıllık evliyiz anlaşamadığımız başlıca konu yemekBen 1 yıllık evliyim daha yeni yeni anlaşıyoruz yemek konusunda benimkide öyle illa bir kulp bulur
Benimki hiç anasını seçmez bak beni över o konudaBenim eşim de öyleydi. Sürekli annesinin yemekleriyle kiyaslardi. Merak etme zamanla annesinin yemeklerine olmamış diyor alışıyor senin pisirdiklerine.
Sizin durum bizden vahimmiş8.5 yıllık evliyiz anlaşamadığımız başlıca konu yemek
Aynen aynen annesininde en kral yemeği tırşik ( patlıcan biber soğan domates hepsini doğra tencereye at karıştır bitti)Benim eşim de öyleydi. Sürekli annesinin yemekleriyle kiyaslardi. Merak etme zamanla annesinin yemeklerine olmamış diyor alışıyor senin pisirdiklerine.
Vallaha 100 u gorunce cok hirslandim abla aklima geldikce sinirleniyorum 14 kiloyu verip dokuzunu geri almisim takimimizin da cok faydasi oldu bana inşallah bu hafta - goren olmaz bizdenBu haftanın şampiyonu sen olacakmışsın gibi bir his var içimde
Yegenim bizim evde suan sporu onunla yapiyorum sizinki daha kucuk galiba 2 yasinda cok hosuna gidiyor ozellikle squat yaparken cok guluyor cocukSelam kızlar
Sabah 11.00
Bir buçuk yumurtadan peynirli
omlet
Üç minik dilim peynir
İki zeytin
Yarım portakal
Ara
Bir avuç leblebi
Öğle 15.00
İki tabak kapuska
Bir kase yoğurt
Akşam 19.00
Bir tabak kapuska
Su 2.5 olur
Spor Allah kerim.
Oğlan diş çıkarıyor. Sabahlar olmasın modundayim. Noluyordu bu spor işini yapamayınca işin ucunda sarı kart var mı bir deyin hele.
Vallaha sadece 100-150 kalori kessem 40 kiloyu 10 yilda veririm anca ama dogru bir anda cok kismamak lazimKızlar bunu bir okuyun hele