Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bir akşam yemeği düşünmekte ne var kuzum, ben bu yaptığım diyette ara öğünün bile tüm değerlerini ince ince düşünüyorum :KK45: elimde telefon, habire hesap kitap. '50 gr yesemmmm, yok karbonhidrat 3 gr fazla oluyor böyle. 40 gr yesemmmm, o zamanda yağ az kalıyor:KK64:' Bugün o kadar bunaldım ki, oturdum bütün öğleden sonra teekkk teekk baka baka, hesapla kitapla 3 öğün 1 haftalık menü çıkarttım kendime. Listemi çantama koydumm, evde eksik olanları bir kenara yazdım. Eve 10 adım yolum kalmışken şu 2 gün if yapmaya karar verdim. Karar güzel de gitti bütün öğleden sonram çöpe, bütün makrolar tekrar hesaplanacak:KK14: şu 1 ay kitabına göre yapacağım bu diyeti. Hep beraber görelim mucize mi, eziyet mi?
Bi kendim olsa yemek yapmaya ne var benim ev ahalisi özellikle koca şahsı için zor ölümcül

Lusi Lusi Ciğmm kaçtım sanma burdayım

11.00 1bardak süt 1muz 2kaşık yulaf 1tkaşığı bal bızzzt bıztt

16.00 yeşil çay

19.15 1çupra tost makinasında, bol salata

20.45 biraz balık kraker (oğlana ilk kez verdim kızlar görümcenin çocuklar derken yemişim 5 çocukla uğraşmak işkence

2mill leslie yaptım
sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye
Balkk kraker ilk günün hatası daha dikkatli olurum dolapta pasta var ona dokunmuyom öglede irademe hakimim

Selam kızlar
Sabah 11.00
Bir buçuk yumurtadan peynirli
omlet
Üç minik dilim peynir
İki zeytin
Yarım portakal
Ara
Bir avuç leblebi
Öğle 15.00
İki tabak kapuska
Bir kase yoğurt
Akşam 19.00
Bir tabak kapuska
Su 2.5 olur
Spor Allah kerim.
Oğlan diş çıkarıyor. Sabahlar olmasın modundayim. Noluyordu bu spor işini yapamayınca işin ucunda sarı kart var mı bir deyin hele.😥

İyi aksamlar cok guzel bir gundu vallaha dun zor tutmustum kendimi buraya uye olmasam kesin diyeti bozardim
Sabah(11.00)
2 hindi fumeli lor peynirli omlet+salatalik
1.ara(15.30)
Yesil elma+yesilcay
2.ara(18.00)
1 tam ceviz,5 kayisi cok kucuktu kayisilar+yesilcay
Aksam(20.00)
Yarim levrek+salata az da ekmek yedim
Su icmeyi seviyorum ben 2 lt yi gecmisimdir tam hesaplamadim
Bugun baya hareketliydim ayriyeten 25 squat leslie yapmayacagim bacaklarim agridi dinlenme de onemliymis onceden hic yapmadigim icin cok geldi sanirim
Bu haftanın şampiyonu sen olacakmışsın gibi bir his var içimde :super:

Benim eşim de öyleydi. Sürekli annesinin yemekleriyle kiyaslardi. Merak etme zamanla annesinin yemeklerine olmamış diyor alışıyor senin pisirdiklerine.
Aynen aynen annesininde en kral yemeği tırşik 😀( patlıcan biber soğan domates hepsini doğra tencereye at karıştır bitti)

Selam kızlar
Sabah 11.00
Bir buçuk yumurtadan peynirli
omlet
Üç minik dilim peynir
İki zeytin
Yarım portakal
Ara
Bir avuç leblebi
Öğle 15.00
İki tabak kapuska
Bir kase yoğurt
Akşam 19.00
Bir tabak kapuska
Su 2.5 olur
Spor Allah kerim.
Oğlan diş çıkarıyor. Sabahlar olmasın modundayim. Noluyordu bu spor işini yapamayınca işin ucunda sarı kart var mı bir deyin hele.😥
Yegenim bizim evde suan sporu onunla yapiyorum sizinki daha kucuk galiba 2 yasinda cok hosuna gidiyor ozellikle squat yaparken cok guluyor cocuk

Kızlar bunu bir okuyun hele

Eklentiler

• Screenshot_20200114-230707.jpg
    Screenshot_20200114-230707.jpg
    151,2 KB · Görüntüleme: 27
X