- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
Darisi bana diyelim yaa inşallah bende 70 e inerim sonrasından korkmuyorum.. yürüyüş te şu an cok zor iki çocuğu bırakıp çıkamıyorum hiç bir yere birazdaha zaman gecsinde belki leslie yaparim. Çok teşekkür ederim.. Seninde az kalmış hedefine son 5 kilon var 65 olduğunda bi rahatlama gelicek bence. Kulağa da ne güzel geliyor yaa 65 65 65Teşekkür ederim tatlım, ben 2 sene boyunca uğraştım çok emek var çok.. Yeri geldi ağladım vallahi ama şu son dönemlerde canım hiç birşey yapmak istemiyor.
Sanırım bir bıkkınlık geldi üzerime..
Emziren anneye göre gayet iyi beslenmişsin afiyetler olsun canım, valla doğum konusuna çok uzak olduğum için diyebileceğim tek şey yürüyüş olabilir diğer alternatifler ile ilgili kıdemli anneler muhakkak ki birşey diyeceklerdir
Afiyet olsun tatlıııımmm
Günaydın canııım yaa kıyamam canın mı çekti acabaa
Hayirli günler olsun anca cevap yazabildimGünaydın deyim öncelikle84 ten sonra hızlı vermemin sebebi Lohusalıkta bence o dokunur bu dokunur diye birşey yedirmediler birde kan felan gittiği için öyle oldu şimdi daha düzenli veriyorum haftada 1 küsür kilo mutlaka gidiyor
Ben hiç yatip dinlenemedim sürekli ayakta geçti oğlum sürekli ilgi bekledi onu kaldirmak zorunda kaldim falan baya agrım olsu dikiş bolgemde karnimda o yuzden bi korktum. Şöyle 1 ay daha geçsin su gaz olayida bitsin basliyim diyorum çünkü hiç zaman kalmıyor bana..Bende sezeryanlıyım canım hatta benim 1 haftalıkken iltahaplaştı mahvoldum açılma oldu ama spor yapabiliyorum şimdi leslie var YouTube de ordan yarım saat yapıyorum birde 30 40 tane skuat yapıyorum
Bak annem diyorki bebeğe süt olmaz diye korkma daha küçük bebeğin asıl şimdi kilo verilir az ye bol su iç diyor. Kendisi aşırı tecrübeli çünkü (8 tane doğurmuş büyütmüş maşallah)Hayirli günler olsun anca cevap yazabildimbende süt olsun diye her şeyi yedim bi 5 6 kilo da öyle aldim.. Bakalim ben ne kadar verecegim benimde 1 kg olur insallah.. hiç veremezsem diye de korkmuyor degilim..
Aynen yeni başladımAlarji ilaçları öyle cnm oyuzden gece iç yatmadan önce
Menü güzel sadece akşam kuru var bide ekmek fazla olmuş onun dışında guzell
Sporu tok karnına yapma canım zararlı
Menü güzel afiyet olsun
Bulguru akşam tüketme cnm az aama genelde yememeye çalış
Hadi birlikte başlayalım
Aksam dikkat etsem yeticek vericek kilo ama eve gidince gözüm donuyo
Leslie yapabilirsin
Yeni mi başladın cnm takıma kacirmisim ben
Afiyet olsun siskalatam
Haftalık ödülü rüyanda yemişsin
Haklısın bazı bebekler çok ilgi istiyor anne çok yorulup yıpranıyor kendini ne zaman hazır hissedersen artıkBen hiç yatip dinlenemedim sürekli ayakta geçti oğlum sürekli ilgi bekledi onu kaldirmak zorunda kaldim falan baya agrım olsu dikiş bolgemde karnimda o yuzden bi korktum. Şöyle 1 ay daha geçsin su gaz olayida bitsin basliyim diyorum çünkü hiç zaman kalmıyor bana..
O parnakları da yedin miii
Sagol canim. Ben de 2 ay gecsin sonra basliyim diyorum. Yediklerime dikkat edip bi moda gireyim sporda gelir ardindan.Afiyet olsun menünde güzel.Spor için daha çok erken bence yediklerinle dengele canım, yürüyebilirsin en kolayı hava güzelseSıkıntı yaşama sonra ben 3 ay sonra başlamıştım
Ilk arti menü sanirim da - ne için onu anlamadimEksik gedik olanlar bildirsin.
? isareti fazla olanlar da eksik menulerini tamamlasin bi an once. Cuma gunu bu zorlu gorevi devrederken mizikcilik istemiyorum
Rumuz Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe herderdedeva +/+ +/+ +/+ @SekerMandalinasi +/+ -/+ +/+ Canim cocuklarim ?/? +/- ?/? @Dildev mazeretli mazeretli +/- @hande_buse +/- ?/? +/- Sismaniye +/- -/+ +/- @sarem2015 +/- ?/? ?/? @Beyaz leylak +/? +/- +/+ Ogretmenanne3 +/+ +/+ +/+ @Kiloverenbiri +/+ +/+ +/+ @Furha63 ?/? +/- ?/? E ela_2019 yeni uye yeni uye +/-
Kk ya crome üzerinden girersen oluyo uygulamadan o lmuyo canmFotoğrafı nasıl ekliyorsunuz? sol altta yer alan dosya ekleyi tıklayıp fotoğrafı galeriden seçip gönderiyorduk.Ama kaç gündür dosya ekleye tıklıyorum bişey çıkmıyor
20 dk spor yapmayanlara - :)Ilk arti menü sanirim da - ne için onu anlamadim
Yulaf yedim bugün bakalim bi deneyeceğim. Ya dün baya azdi sütüm sünmüştu göğüsler kızım da em em doyamadi.. Hiç korkmuyorum ama deneye hem kilo verip hem süt arttirmanin yolunu bulacağımBak annem diyorki bebeğe süt olmaz diye korkma daha küçük bebeğin asıl şimdi kilo verilir az ye bol su iç diyor. Kendisi aşırı tecrübeli çünkü (8 tane doğurmuş büyütmüş maşallah)sende süt olsun diye bol bol yeme yulafla yoğurt ya da yulafla süt karışımı iyi süt yapıyor.
Aynen öyle Allah yardimcimiz olsunHaklısın bazı bebekler çok ilgi istiyor anne çok yorulup yıpranıyor kendini ne zaman hazır hissedersen artık
İnşallah canımYulaf yedim bugün bakalim bi deneyeceğim. Ya dün baya azdi sütüm sünmüştu göğüsler kızım da em em doyamadi.. Hiç korkmuyorum ama deneye hem kilo verip hem süt arttirmanin yolunu bulacağım
Rezene çayı iç canım hem bebişi de rahatlatırYulaf yedim bugün bakalim bi deneyeceğim. Ya dün baya azdi sütüm sünmüştu göğüsler kızım da em em doyamadi.. Hiç korkmuyorum ama deneye hem kilo verip hem süt arttirmanin yolunu bulacağım
Oooo mantarlı yumurta afiyet olsun tatlım süper gözüküyor.Eki Görüntüle 2576487 öğle yemeğim kahvaltı yapmadım
Kuzum ya senin ya da eşinin kardeşi/kuzeni birşeyi yok mu?4 yaşında, annemden başka kimsem yok yanımda kızıma annem baktı 2. olursa kime emanet ederim annemin sağlık durumu çok iyi değil 2. kime güvenip yapacam.
Hep aynı lafları işitmekten sıkıldım kimi görsem eh 2. yi de geçe bıraktın ama yapmalısın gb kendini düşünme kızını düşün , kimin öleceği belli değilken kardeş olsun sz göçp gittiğinizde yanında biri olsun gb psikolojik baskılar.Olunca da başka söylemler duyacağıma eminim
Amin kuzucum Allah herkesin yolunu açık etsin inşallahDarisi bana diyelim yaa inşallah bende 70 e inerim sonrasından korkmuyorum.. yürüyüş te şu an cok zor iki çocuğu bırakıp çıkamıyorum hiç bir yere birazdaha zaman gecsinde belki leslie yaparim. Çok teşekkür ederim.. Seninde az kalmış hedefine son 5 kilon var 65 olduğunda bi rahatlama gelicek bence. Kulağa da ne güzel geliyor yaa 65 65 65
Kıııız süt olsun diye yenir mi ya bol su bol,Hayirli günler olsun anca cevap yazabildimbende süt olsun diye her şeyi yedim bi 5 6 kilo da öyle aldim.. Bakalim ben ne kadar verecegim benimde 1 kg olur insallah.. hiç veremezsem diye de korkmuyor degilim..
Ben şimdilik spordan muaf olsam olmaz mi20 dk spor yapmayanlara - :)
Aminn canım insallah.. Bakma yemek işimize geliyor diye yiyoruz onu da bahane ediyoruz.. Gerçi göğsüm de tasgibi oluyodu yiyince ama olacak olacak böyle de olacak olmali.. O 65 buraya gelecekOooo mantarlı yumurta afiyet olsun tatlım süper gözüküyor.
Kuzum ya senin ya da eşinin kardeşi/kuzeni birşeyi yok mu?
Hiçte yalnız kalmaz, hem bazen iki kardeş bile büyüyünce anlaşamayabiliyor. Boşver sen alemin dediğine, ağzı olan konuşuyor gelme bu psikolojik baskılara.
He sen eşinle ortak ister yaparsınız amenna zor iş çocuk bakımı vallahi.. Bak bir tane gül gibi kızın var
Amin kuzucum Allah herkesin yolunu açık etsin inşallah
Ay inşallah ya şu 69,9 bir görsem Allah'ın izniye inanılmaz rahatlacağım.
Kıııız süt olsun diye yenir mi ya bol su bol,
Benim bildiğim kuru börülce, dereotu bunlar çok işe yarıyormuş.