Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Rüyamda kahvaltıya misafir çağırmıştık, ordan helva oluverdi. Akşam yemeğe çağıraydık baklava falan olabilirdi. Helva diye aratmak yanlış olur, rüyada tatlı yemek mealine bakmak lazım :KK53:
'Rüyada tatlı görmek her zaman hayırlı bir rüya olarak yorumlanmıştır'. Bu kadarı kafi 😊
Ne helvası bacım cenaze helvası mı yidin de meali tatlıya indirgedin :KK53:

Ve mabel matiz eşliğinde yürüyüş başlar..
Mabel matiz hangi şarkısıı biraz slow değil mi ya yürüyüş için :spor:
ben zumba bile yapamiyorum tam bi beceriksizim okulda da hic folklora almamislardi :cry:
Ben tam bi zumbikim :KK70:
Zaten basic hareketler var hep onun üzerinden dönüyor
Tam 42 dk, arada koşmalı (kırmızı ışığa yakalanıp durmamak için yeşil ışık görünce koşup geçtim karşıya :KK45:) hızlı tempo yürüyüş, 90 squat tamamdır.
42*3=126
90 squat=36
Toplam =162 puan
Vay anam vaaay neler yapmışsın öğle arasında maşallah :nazar:
Kızlar bende bugün başlangıçta 10 dakika ısınma türü yapıyorum bisiklet ile bugün bacak idmanından sonra halim kalırsa hızlı tempo ile bitireceğim

Fotoğrafı nasıl ekliyorsunuz? sol altta yer alan dosya ekleyi tıklayıp fotoğrafı galeriden seçip gönderiyorduk.Ama kaç gündür dosya ekleye tıklıyorum bişey çıkmıyor 🤔
Canım bende de açılmıyor. Browser dan acıyorum, normal internete girip kadınlar kulübünden yüklüyorum. Uygulamadan açılmıyor.

Öğlen yemeğim de tamam. Söylediğim gibi,

Öğlen (13.00)
25 gr hellim
15 gr örgü peynir
4 zeytin
1 küçük salatalık
Maydonoz
30 gr dana füme
3 tane de bütün ceviz yedim.

Mabel matiz hangi şarkısıı biraz slow değil mi ya yürüyüş için :spor:

Ben tam bi zumbikim :KK70:
Zaten basic hareketler var hep onun üzerinden dönüyor

Vay anam vaaay neler yapmışsın öğle arasında maşallah :nazar:
Kızlar bende bugün başlangıçta 10 dakika ısınma türü yapıyorum bisiklet ile bugün bacak idmanından sonra halim kalırsa hızlı tempo ile bitireceğim
zumbik cok iyiymis :KK53: nick degistirirsen yenisi hazir :KK70:

Normalde pek sevmem yorumlamasını ama öyle kolaysa diye bir şarkısı var, 2 ay kadar önce keşfettim. 2 aydır onu dinliyorum.
Aaa en çok sevdiğim şarkısı özellikle nakarata girmeden önceki melodi beni benden alıyor. :ıslık:
ben de bi sarkiya takildi mi surekli onu dinlerim sonra da bi sogurum bi daha aylarca dinlemem :KK53:
Benimde kusana kadar dinleme huyum var, huyum kurusun :KK70:
zumbik cok iyiymis :KK53: nick degistirirsen yenisi hazir :KK70:
Dur daha yeni namın salındı, birincülük ile ilgili sonrasına bakarız artıkın :KK70:

IMG_20200114_122102.jpg öğle yemeğim kahvaltı yapmadım

senin cocuk kac yasina geldi canim?
ister tek cocuk olur ister 4 herkes kendinde bir karisma hakki buluyor. anne ne derse o :)

4 yaşında, annemden başka kimsem yok yanımda kızıma annem baktı 2. olursa kime emanet ederim annemin sağlık durumu çok iyi değil 2. kime güvenip yapacam.
Hep aynı lafları işitmekten sıkıldım kimi görsem eh 2. yi de geçe bıraktın ama yapmalısın gb kendini düşünme kızını düşün , kimin öleceği belli değilken kardeş olsun sz göçp gittiğinizde yanında biri olsun gb psikolojik baskılar. :KK34:Olunca da başka söylemler duyacağıma eminim:KK75:

ister tek cocuk olur ister 4 herkes kendinde bir karisma hakki buluyor. anne ne derse o :)

4 yaşında, annemden başka kimsem yok yanımda kızıma annem baktı 2. olursa kime emanet ederim annemin sağlık durumu çok iyi değil 2. kime güvenip yapacam.
Hep aynı lafları işitmekten sıkıldım kimi görsem eh 2. yi de geçe bıraktın ama yapmalısın gb kendini düşünme kızını düşün , kimin öleceği belli değilken kardeş olsun sz göçp gittiğinizde yanında biri olsun gb psikolojik baskılar. :KK34:Y
Eksik gedik olanlar bildirsin.
? isareti fazla olanlar da eksik menulerini tamamlasin bi an once. Cuma gunu bu zorlu gorevi devrederken mizikcilik istemiyorum :KK70:

RumuzCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
herderdedeva herderdedeva +/++/++/+
SekerMandalinasi SekerMandalinasi +/+-/++/+
Canim cocuklarim Canim cocuklarim ?/?+/-?/?
D Dildev mazeretlimazeretli+/-
hande_buse hande_buse +/-?/?+/-
Sismaniye Sismaniye +/--/++/-
sarem2015 sarem2015 +/-?/??/?
Beyaz leylak Beyaz leylak +/?+/-+/+
@Elfelf2702+/++/++/+
Kiloverenbiri Kiloverenbiri +/++/++/+
@Furha63?/?+/-?/?
E ela_2019 yeni uyeyeni uye+/-

Canım pazar günü yediklerimi bildirmiştim ben ikisi aynı anda

Hep aynı lafları işitmekten sıkıldım kimi görsem eh 2. yi de geçe bıraktın ama yapmalısın gb kendini düşünme kızını düşün , kimin öleceği belli değilken kardeş olsun sz göçp gittiğinizde yanında biri olsun gb psikolojik baskılar. :KK34:Y

? isareti fazla olanlar da eksik menulerini tamamlasin bi an once. Cuma gunu bu zorlu gorevi devrederken mizikcilik istemiyorum :KK70:

@Elfelf2702+/++/++/+
@Furha63?/?+/-?/?
Hepsinin + olmasi cok iyi hissettirdi vallaha tesekkur ederim abla 😁

@Elfelf2702+/++/++/+
@Furha63?/?+/-?/?
menümü yazamadığım için soru işareti var galiba
benim çocuklar daha tam iyileşmedi onun için fırsat bulamiyorum ama yediklerime dikkat ediyom
dün ku menüm sabah 1 yumurtA biraz peynir az tahin 1 dlm ekmek
öğlen balık salata
akşam yesi l fasulye etli 1 kase kadar
yesillik su 1 litre

X