Ne helvası bacım cenaze helvası mı yidin de meali tatlıya indirgedinRüyamda kahvaltıya misafir çağırmıştık, ordan helva oluverdi. Akşam yemeğe çağıraydık baklava falan olabilirdi. Helva diye aratmak yanlış olur, rüyada tatlı yemek mealine bakmak lazım
'Rüyada tatlı görmek her zaman hayırlı bir rüya olarak yorumlanmıştır'. Bu kadarı kafi
Mabel matiz hangi şarkısıı biraz slow değil mi ya yürüyüş içinVe mabel matiz eşliğinde yürüyüş başlar..
Ben tam bi zumbikimben zumba bile yapamiyorum tam bi beceriksizim okulda da hic folklora almamislardi
Vay anam vaaay neler yapmışsın öğle arasında maşallahTam 42 dk, arada koşmalı (kırmızı ışığa yakalanıp durmamak için yeşil ışık görünce koşup geçtim karşıya) hızlı tempo yürüyüş, 90 squat tamamdır.
42*3=126
90 squat=36
Toplam =162 puan
Canım bende de açılmıyor. Browser dan acıyorum, normal internete girip kadınlar kulübünden yüklüyorum. Uygulamadan açılmıyor.Fotoğrafı nasıl ekliyorsunuz? sol altta yer alan dosya ekleyi tıklayıp fotoğrafı galeriden seçip gönderiyorduk.Ama kaç gündür dosya ekleye tıklıyorum bişey çıkmıyor
Normalde pek sevmem yorumlamasını ama öyle kolaysa diye bir şarkısı var, 2 ay kadar önce keşfettim. 2 aydır onu dinliyorum.Mabel matiz hangi şarkısıı biraz slow değil mi ya yürüyüş için
Bana göre en güzel şarkısıNormalde pek sevmem yorumlamasını ama öyle kolaysa diye bir şarkısı var, 2 ay kadar önce keşfettim. 2 aydır onu dinliyorum.
ben de bi sarkiya takildi mi surekli onu dinlerim sonra da bi sogurum bi daha aylarca dinlememNormalde pek sevmem yorumlamasını ama öyle kolaysa diye bir şarkısı var, 2 ay kadar önce keşfettim. 2 aydır onu dinliyorum.
zumbik cok iyiymisMabel matiz hangi şarkısıı biraz slow değil mi ya yürüyüş için
Ben tam bi zumbikim
Zaten basic hareketler var hep onun üzerinden dönüyor
Vay anam vaaay neler yapmışsın öğle arasında maşallah
Kızlar bende bugün başlangıçta 10 dakika ısınma türü yapıyorum bisiklet ile bugün bacak idmanından sonra halim kalırsa hızlı tempo ile bitireceğim
Aaa en çok sevdiğim şarkısı özellikle nakarata girmeden önceki melodi beni benden alıyor.Normalde pek sevmem yorumlamasını ama öyle kolaysa diye bir şarkısı var, 2 ay kadar önce keşfettim. 2 aydır onu dinliyorum.
Benimde kusana kadar dinleme huyum var, huyum kurusunben de bi sarkiya takildi mi surekli onu dinlerim sonra da bi sogurum bi daha aylarca dinlemem
Dur daha yeni namın salındı, birincülük ile ilgili sonrasına bakarız artıkınzumbik cok iyiymisnick degistirirsen yenisi hazir
Rumuz | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
---|---|---|---|---|---|---|
| +/+ | +/+ | +/+ | |||
| +/+ | -/+ | +/+ | |||
| ?/? | +/- | ?/? | |||
D Dildev | mazeretli | mazeretli | +/- | |||
| +/- | ?/? | +/- | |||
| +/- | -/+ | +/- | |||
| +/- | ?/? | ?/? | |||
| +/? | +/- | +/+ | |||
@Elfelf2702 | +/+ | +/+ | +/+ | |||
| +/+ | +/+ | +/+ | |||
@Furha63 | ?/? | +/- | ?/? | |||
E ela_2019 | yeni uye | yeni uye | +/- |
Sağol canım senin dediğin gibi yaptım olduCanım bende de açılmıyor. Browser dan acıyorum, normal internete girip kadınlar kulübünden yüklüyorum. Uygulamadan açılmıyor.
senin cocuk kac yasina geldi canim?
ister tek cocuk olur ister 4 herkes kendinde bir karisma hakki buluyor. anne ne derse o :)
ister tek cocuk olur ister 4 herkes kendinde bir karisma hakki buluyor. anne ne derse o :)
Eksik gedik olanlar bildirsin.
? isareti fazla olanlar da eksik menulerini tamamlasin bi an once. Cuma gunu bu zorlu gorevi devrederken mizikcilik istemiyorum
Rumuz Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe herderdedeva +/+ +/+ +/+ SekerMandalinasi +/+ -/+ +/+ Canim cocuklarim ?/? +/- ?/? D Dildev mazeretli mazeretli +/- hande_buse +/- ?/? +/- Sismaniye +/- -/+ +/- sarem2015 +/- ?/? ?/? Beyaz leylak +/? +/- +/+ @Elfelf2702 +/+ +/+ +/+ Kiloverenbiri +/+ +/+ +/+ @Furha63 ?/? +/- ?/? E ela_2019 yeni uye yeni uye +/-
Hepsinin + olmasi cok iyi hissettirdi vallaha tesekkur ederim ablaEksik gedik olanlar bildirsin.
? isareti fazla olanlar da eksik menulerini tamamlasin bi an once. Cuma gunu bu zorlu gorevi devrederken mizikcilik istemiyorum
Rumuz Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe herderdedeva +/+ +/+ +/+ SekerMandalinasi +/+ -/+ +/+ Canim cocuklarim ?/? +/- ?/? D Dildev mazeretli mazeretli +/- hande_buse +/- ?/? +/- Sismaniye +/- -/+ +/- sarem2015 +/- ?/? ?/? Beyaz leylak +/? +/- +/+ @Elfelf2702 +/+ +/+ +/+ Kiloverenbiri +/+ +/+ +/+ @Furha63 ?/? +/- ?/? E ela_2019 yeni uye yeni uye +/-
menümü yazamadığım için soru işareti var galibaEksik gedik olanlar bildirsin.