Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Haslama mi kizartma olarak mi yapacaksin icli kofteyi ablacim

oooo günü şimdiden kapattın, cumaya şov var diyorsun

Kendimi kısaca tekrar tanıtayım... iki yıldır kadrolu şişkosuyum 3. Takımın... Eylül’de izine ayrıldım tekrar kilo aldım bir Doğum yaptım geçen sene Ocak ayında Doğum kilolarım kaldı tabi boğazımın da az bi emeği var hakkını yemeyeyim... 28 yaşındayım 2 çoğum var

Kediliğimizden bir şey kaybetmedik evelallah

Yeni çok arkadaş var ben de kendimi tanıtayım
28 yaşında 3 çocuklu bi anneyim 3.den önce yaklaşık 10kilo verdim 3.takımla ama bidaha beceremedim başlamayı
Kendimi biliyorum düşmanım boğazım kiloların sebebi yedikçe yediren döngüden sürekli bahanelere sığınmamdan
Bu son şansım başaramaz bırakırsam daha da kilo alırsam bidaha deneyemem ben kısacjk yolumu uzattım da uzattım başa döndüm düzene girmeden tartılmıycam. 70 varımdır düzeni sağlarsam pazartesi tartılıp freeye başlıcam

Oh ne güzel takımda evli ve çocuksuz ben varım galiba
Bende 27 yaşındayım evli ve çocuksuzum memnun oldun canım
inşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşırız
Siz yokken giriş yaptık bizde hoşgeldiniz tekrardan
Hepimiz güçlü kadınlarız ve sadece kafaya koyalım bunu gerçekten isteyelim başaramayacağımız birşey yok

ne yeni arkadasi eskidi onlar artik. siz dinozorlar caginda kaldiniz. bak free ye ekleyip ekleyip cikariyorum artik bundan sonra cee diyip kacmayin

Ben artık buradayım grubu da azimli gördüm maşallah sizinle birlikte bende eriyip gideceğim inşallah
Tekarar Hosgeldin canim yaza kadar gidecek kilolarimiz grup super ya hele su sıralar herkes spora sardı bende leslie ile yürüsem feena olmayacak.

Oyle canim Allah isteyen herkese versin. Bütün çocukları da korusun kötülüklerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…