Rezene hakkında bi yazı okudum zararli diye bi daha içmedim ya guvenemedim..Rezene çayı iç canım hem bebişi de rahatlatır
Haslama mi kizartma olarak mi yapacaksin icli kofteyi ablacimbugünkü menüm
sabah tahin 1 dlm ekmek le
1 yurta beyazı kkpeynir 3 küçük domatez
şimdi bi kahve icecem
aksamada evdekilere ıcli köfte yapicamvakit bulursam kendime kabak çırpması yaparım bulamazsam 2 tane yerim yoğurtla
bitki çayı biraz çerez ve su 2 litre yaparim
GE LE CEKKKKKAminn canım insallah.. Bakma yemek işimize geliyor diye yiyoruz onu da bahane ediyoruz.. Gerçi göğsüm de tasgibi oluyodu yiyince ama olacak olacak böyle de olacak olmali.. O 65 buraya gelecek
Her gün yiyorum onlarıO parnakları da yedin miii
Afiyet bal olsınHer gün yiyorum onları10 tane daha var omlarında günlük yiyorum
oooo günü şimdiden kapattın, cumaya şov var diyorsunKızlar ben biraz önce yarım kase kadar kuru fasülye yiyerek günü tamamladım sprordan iki saat önce yiyorum ki şişlik olmasın spordan gelince baharatlı yoğurt yiyip yatacağım... spor demişken ponçik bedenim çok acıyorLusi bana göre hala kediciksin sen
Tabi cumaya kadar en geç 16.30 da paydos vereceğim 81 e düşeyim takıma gireyim hemenoooo günü şimdiden kapattın, cumaya şov var diyorsun
Bizle de paylaşır mısın canım o yazıyıRezene hakkında bi yazı okudum zararli diye bi daha içmedim ya guvenemedim..
Kediliğimizden bir şey kaybetmedik evelallahKızlar ben biraz önce yarım kase kadar kuru fasülye yiyerek günü tamamladım sprordan iki saat önce yiyorum ki şişlik olmasın spordan gelince baharatlı yoğurt yiyip yatacağım... spor demişken ponçik bedenim çok acıyorLusi bana göre hala kediciksin sen
Oh ne güzel takımda evli ve çocuksuz ben varım galibaKendimi kısaca tekrar tanıtayım... iki yıldır kadrolu şişkosuyum 3. Takımın... Eylül’de izine ayrıldım tekrar kilo aldım bir Doğum yaptım geçen sene Ocak ayında Doğum kilolarım kaldı tabi boğazımın da az bi emeği var hakkını yemeyeyim... 28 yaşındayım 2 çoğum var ☺
Siz yokken giriş yaptık bizde hoşgeldiniz tekrardanYeni çok arkadaş var ben de kendimi tanıtayım
28 yaşında 3 çocuklu bi anneyim 3.den önce yaklaşık 10kilo verdim 3.takımla ama bidaha beceremedim başlamayı
Kendimi biliyorum düşmanım boğazım kiloların sebebi yedikçe yediren döngüden sürekli bahanelere sığınmamdan
Bu son şansım başaramaz bırakırsam daha da kilo alırsam bidaha deneyemem ben kısacjk yolumu uzattım da uzattım başa döndüm düzene girmeden tartılmıycam. 70 varımdır düzeni sağlarsam pazartesi tartılıp freeye başlıcam
yani 40 in cikmis artik. bebeyi arabaya atip 20 dk yuruyus yapsaniz ikinize de iyi gelirBen şimdilik spordan muaf olsam olmaz mi
ne yeni arkadasi eskidi onlar artik. siz dinozorlar caginda kaldiniz. bak free ye ekleyip ekleyip cikariyorum artik bundan sonra cee diyip kacmayinYeni çok arkadaş var ben de kendimi tanıtayım
28 yaşında 3 çocuklu bi anneyim 3.den önce yaklaşık 10kilo verdim 3.takımla ama bidaha beceremedim başlamayı
Kendimi biliyorum düşmanım boğazım kiloların sebebi yedikçe yediren döngüden sürekli bahanelere sığınmamdan
Bu son şansım başaramaz bırakırsam daha da kilo alırsam bidaha deneyemem ben kısacjk yolumu uzattım da uzattım başa döndüm düzene girmeden tartılmıycam. 70 varımdır düzeni sağlarsam pazartesi tartılıp freeye başlıcam
Tekarar Hosgeldin canim yaza kadar gidecek kilolarimiz grup super ya hele su sıralar herkes spora sardı bende leslie ile yürüsem feena olmayacak.Ben artık buradayım grubu da azimli gördüm maşallah sizinle birlikte bende eriyip gideceğim inşallah
Kararliligini koru canım ayrılma.buralardan birlikte hedefimize ulaşırız.Bugün itibariyle menüleri yazcam kızlar
Zor saatlere girdik 2saati atlatıp yemeğimi yedim mi ohh miss
Oyle canim Allah isteyen herkese versin. Bütün çocukları da korusun kötülüklerden.Oooo mantarlı yumurta afiyet olsun tatlım süper gözüküyor.
Kuzum ya senin ya da eşinin kardeşi/kuzeni birşeyi yok mu?
Hiçte yalnız kalmaz, hem bazen iki kardeş bile büyüyünce anlaşamayabiliyor. Boşver sen alemin dediğine, ağzı olan konuşuyor gelme bu psikolojik baskılara.
He sen eşinle ortak ister yaparsınız amenna zor iş çocuk bakımı vallahi.. Bak bir tane gül gibi kızın var
Amin kuzucum Allah herkesin yolunu açık etsin inşallah
Ay inşallah ya şu 69,9 bir görsem Allah'ın izniye inanılmaz rahatlacağım.
Kıııız süt olsun diye yenir mi ya bol su bol,
Benim bildiğim kuru börülce, dereotu bunlar çok işe yarıyormuş.