- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belli olmaz bi anda iniverir foss diye moralini bozma :)Kızlar biraz motivasyonum düşük bugün. Çünkü tartıda bugün de sabittim. Gerçi 2 gündür yine wc problemi yaşıyorum. 3 öğün yapıyorum bu ara, öğünlerin arasını biraz açmaya karar verdim. Bundan sonra sabah 08.00, öğlen 13.00 ve akşam 18.30 da yiyerek öğünler arasına 5 saat koyacağım. Kahvaltım,
Sabah (08.00)
25 gr hellim
15 gr örgü peynir
70 gr kavurma ve 1 yumurtalı omlet
4 zeytin
1 küçük salatalık
Bolca maydonoz yedim.
Öğlen (13.00)
25 gr hellim
15 gr örgü peynir
4 zeytin
1 küçük salatalık
Maydonoz
30 gr dana füme yiyeceğim.
Akşam (18.30)
100 gr kıyma, 1 yk tereyağ ve 1 yumurta ile kıymalı yumurta
150 gr kereviz, 1 yk süzme yoğurt, 1 yk mayonez ile kereviz salatası yiyeceğim.
Muhtemelen 90 kadar squat, öğle arası da 45 dk yürüyüş yapacağım. Bilgilendiririm
Benim diyetisyende 4 dilim vermiş akşam 3Kaptanım arkadaşlar da dedi ekmek fazla diye ama şaşırdım 2 dilim ekmek özellikle az olsun diye yedim 3 e çıkacaktı o Diyetisyen hep 3 dilim verirdi ben sabah ve akşam yedim.
bunlari ezberledin mi baka baka mi yapiyosun
Set Tekrar Kilo Toplam Puan Seated Chest 4 25 20 100 20 Butterfly (Göğüs Sıkıştırma) 4 25 20 100 20 Dumbel Press (Omuz Arka) 2 20 2 40 8 Side Lateral Rises (Omuz Yana) 2 20 2 40 8 Lat Putdown (Sırta Çekiş) 4 25 20 100 20 Seated Row Pulley (Karna Çekiş) 3 25 20 75 15 Hommer Curll (Pazu için) 4 20 2 80 16 Cable Barbell Curl (Arka Kol) 4 25 20 100 20 One Dumbell Arm Friceps (Enseye) 4 20 2 80 16 Sit Up (Mekik) 3 25 - 75 30 10 dk bisiklet 20 @sahgull Sismaniye 193
ekmekci zaten diyetisyenlerKaptanım arkadaşlar da dedi ekmek fazla diye ama şaşırdım 2 dilim ekmek özellikle az olsun diye yedim 3 e çıkacaktı o Diyetisyen hep 3 dilim verirdi ben sabah ve akşam yedim.
kiz bu yeter mi sana guzel doyur karnini
Ay sonu evde bişey kalmamış doydum şükürekmekci zaten diyetisyenler
kesin firinlarla isbirligi var bunlarin
kiz bu yeter mi sana guzel doyur karnini
senin cocuk kac yasina geldi canim?Bu aralar üzerimde çok baskı var , kardeşi olsun yalnız kalmasın , haksızlık ediyorsunuz çocuğa vs . İnsanlar birde kişiye göre yorumlasalar ne iyi olacak.
Ezberledim vallahi sistematik olarak ilerliyorum bakalım hayırlısııbunlari ezberledin mi baka baka mi yapiyosun
ben pilates aleti aldiydim eskiler bilirlerEzberledim vallahi sistematik olarak ilerliyorum bakalım hayırlısıı
anaaam o hamlik 2 3 gun gebertiyor insaniDün spora başladım ya ağrılardan uyuyamadım bu ne biçim hamlamakmış
Ezberlenir kız ne olacak, geçmişten gelen bir durum ben ezberime çok güveniyorumben pilates aleti aldiydim eskiler bilirler
evin kosesinde durdu. durdu. simdi balkonda usuyor garibim
videoya bakarak yapamiyosun. hareketleri de ezberleyemedim bi turlu kaldi gitti yaw
Oyy maaşallah yerim o parmakları
hani nerde kizBizim takım övgü almış ben birinci seçilmişim yaa Sismaniye bacım bir baksan yaa
ben zumba bile yapamiyorum tam bi beceriksizim okulda da hic folklora almamislardiEzberlenir kız ne olacak, geçmişten gelen bir durum ben ezberime çok güveniyorum
Artık cumaları salsa kursuna gideceğim orada da ezber çok önemliii
dosya ekleye basinca cikmasi lazim kameradan mi falan diye. baska bi tarayicidan dene istersenFotoğrafı nasıl ekliyorsunuz? sol altta yer alan dosya ekleyi tıklayıp fotoğrafı galeriden seçip gönderiyorduk.Ama kaç gündür dosya ekleye tıklıyorum bişey çıkmıyor
ya kızımı emziriyordum yazarken. Kız elimden almaya çalısıyprdu yazamadım bi türlü.bu kadarini mi hatirlayabildin kiz
yanlislikla bastin herhal