Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bak nasıl gülüyorlar :KK62: bacım fırsat bulamıyorum çocuktan, yoksa neler yapıcam da. Her fırsatı değerlendirmek lazım :KK53: bu arada 2. Öğünü yaptım söylediğim gibi,

Öğlen (13.30)
2 tam ceviz
30 gr peynir
50 gr dana füme
1 bardak filtre kahve

Akşam makrolarımı da hesapladım. Paylaşayım hemen,

Akşam (18.30)
1 kabak
100 gr kıyma ile kıymalı kabak spagetti (umarım bu akşam yerim)
Makromu tamamlamak için 1 kaşık mayonez.

Hmm.. Yağları da söylesem iyi olacak aslında, filtre kahveme yarım tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı, yemeklerime de ya 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı yada 1 yemek kaşığı köy tereyağı ekliyorum.

Geçmiş olsun canm Amin...
Kızımda öksürük, burun akıntısı çok azda olsa ateşlenme oldu bu haftasonu bugün okula gitti mecburen. Bakalım akşam daha kötü olursa birkaç gün göndermeyi düşünmüyorum annemle kalır.
Sanada çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Kedicik bu sefer sadece nickini değiştirmekle kalmadı takımı da değişti desene. :KK64:
Nedenini de anlayamadık iyi mi? Üzüldüm vallaaa
Bak nasıl gülüyorlar :KK62: bacım fırsat bulamıyorum çocuktan, yoksa neler yapıcam da. Her fırsatı değerlendirmek lazım :KK53: bu arada 2. Öğünü yaptım söylediğim gibi,

Öğlen (13.30)
2 tam ceviz
30 gr peynir
50 gr dana füme
1 bardak filtre kahve

Akşam makrolarımı da hesapladım. Paylaşayım hemen,

Akşam (18.30)
1 kabak
100 gr kıyma ile kıymalı kabak spagetti (umarım bu akşam yerim)
Makromu tamamlamak için 1 kaşık mayonez.

Hmm.. Yağları da söylesem iyi olacak aslında, filtre kahveme yarım tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı, yemeklerime de ya 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı yada 1 yemek kaşığı köy tereyağı ekliyorum.
Bacıııım hey maşallah bu nasıl bir hesaplama :KK59:
Mikro makro ben yapamam vallahi, emeğine sağlık.

Herkese merhaba...Kendimi tanitayim

1) suan ki güncel kilonuz ve hedeflediğiniz kilo ?
Bu sabah aç karınla tartildim ve kilom 93.3 kg hedefim simdilik 63 kg.. 30 kg vermek istiyorum umarım başarabilirim..
2) yaş boy ?
33 yaşındayım.. boyum 1.59
3) neden kilo aldınız ?
Ilk çocuğum 1 yaşında falandi diyete başladım 71 kiloya kadar indim henüz ilk hamileliğin kilolarini veremeden ve sıkı diyetteyken surpriz bir hamilelik oldu ilk çocuğumda toplamda 13 kg almıtim bunda 30 kg aldim maalesef o yüzden hemen başlamak istiyorum.. Ayrica bebeğim şu an 43 günlük.. iki çocuğum arasinda 2 yaş 4 ay var.
4) spor yapıyormusunuz?
Daha yeni sezeryan olduğum için yapamiyorum.
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ?
Daha önce karatay la baya kilo verdim yine karatay istiyorum ama onun için biraz daha zaman var. Sadece dikkat etmeye calisacagim.
6) daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?
Hayir
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz? Evlilik durumu , çocuk , yaşadığınız yer vs vs
4 buçuk yıllık evliyim. Iki çocuğum var. Büyüğü 2 buçuk yaşında küçüğü 43günlük. 93 kilo beni aşırı rahatsiz etti ve cok zorlaniyorum .. cok kararliyim ve vereceğime de çok inaniyorum. Umarim hep birlikte guzel kilolar veririz. Buranin beni motive edeceğine çok inaniyorum. Yarişmaci arkadaşlara başarılar ☺☺🤗🤗

Yani aslında amaç karbonhidrat alımını kısıtlamak. Ama benim sıkıntım protein. Olması gerekenden fazla tüketiyorum. Fazla protein de glikoz muamelesi görüp depo ediliyor. Hesap yapmamın nedeni proteini kısıtlamak. Ama hakikaten sürdürülebilir değil. Yorucu bir kere. Birde daha önce konuştuğumuz gibi yağ ağırlıklı olduğundan diğer besinlerden alacağın kalori miktarı o kadar düşüyor ki, porsiyonları baya azaltmak gerekiyor.
Benim aklıma en çok yatan karatay. Ama şöyle ki, mesela dün çocuk makarna istedi akşam 8 buçuk gibi. Evde kimse yoktu. Makarna pişti mi, tuzu çok mu diye elbet kontrol edilmesi lazım. Bir küçücük parça attım ağzıma. Karatay yapsaydım o gün bitmişti mesela. O saatte ben insülinimi arttırmış olmuştum. Çocuğu olupta karatay yapanlar bi beni aydınlatsın ya.. :KK64:

Bu sabah aç karınla tartildim ve kilom 93.3 kg hedefim simdilik 63 kg.. 30 kg vermek istiyorum umarım başarabilirim..
2) yaş boy ?
3) neden kilo aldınız ?
Ilk çocuğum 1 yaşında falandi diyete başladım 71 kiloya kadar indim henüz ilk hamileliğin kilolarini veremeden ve sıkı diyetteyken surpriz bir hamilelik oldu ilk çocuğumda toplamda 13 kg almıtim bunda 30 kg aldim maalesef o yüzden hemen başlamak istiyorum.. Ayrica bebeğim şu an 43 günlük.. iki çocuğum arasinda 2 yaş 4 ay var.
4) spor yapıyormusunuz?
Daha önce karatay la baya kilo verdim yine karatay istiyorum ama onun için biraz daha zaman var. Sadece dikkat etmeye calisacagim.
Hayir
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz? Evlilik durumu , çocuk , yaşadığınız yer vs vs
4 buçuk yıllık evliyim. Iki çocuğum var. Büyüğü 2 buçuk yaşında küçüğü 43günlük. 93 kilo beni aşırı rahatsiz etti ve cok zorlaniyorum .. cok kararliyim ve vereceğime de çok inaniyorum. Umarim hep birlikte guzel kilolar veririz. Buranin beni motive edeceğine çok inaniyorum. Yarişmaci arkadaşlara başarılar ☺☺🤗🤗
Hosgeldiniz. Bende hamilelikte 35 kilo aldım. 2 sene gibi uzun bir süreçte kendi kendime hepsini verdim. Ama o zamanlar burayı keşfetmiş olsaydım eminim kadar uzamazdı sürecim. Burada motivasyonun kralı var:KK53: Bebeğiniz analı babalı büyüsün inşallah :KK45:

2) yaş boy ?
3) neden kilo aldınız ?
4) spor yapıyormusunuz?
Hayir

benim cocuklarin arasi da 2 yas 4 ay :) tam delirmelik bir yas farki. ama simdi biri 4.5 biri 7. cok guzel ikisini birden okula atip evde uyudum bugun :KK70:
son 2 yildir arkadas oldular birbirlerine.
kilolarini da az sebat gosterirken emzirirken verirsin rahatca.
2 hafta deneme suresi var. 3. cuma bildirimine kadar aktif olursan menulerin ve kilo verisinle kendini kanitlarsan listeye giriyorsun.
hosgeldin aramiza

ters bi nedeni yok canim kendi gelir aciklar birazdan :KK53: bu takim kapaliyken 9.takimda yarismisti biraz, uzun zamandir da izinliydi. 9. takim hirsli bir takim son kilolari vermek icin ihtiyac duymus olabilir :KK53: Lusi Lusi

belki hevese gelirsiniz diye 8 haftalik gecmis performans doneminde bizimle beraber hic nota almayan diger 2 takimin da analizlerini ekliyorum.
2.png
1.png
Adsız.png

2) yaş boy ?
3) neden kilo aldınız ?
4) spor yapıyormusunuz?
Hayir
Merhabalar hoşgeldin aramıza..
Allah yavruları bağışlasın sağlıkla büyütmek nasip olur inşallah :dua::dua:
Sismaniye Sismaniye gerekli açıklamaları yapmış zaten bize de tekrardan hoş geldin demek düşer :KK200:
belki hevese gelirsiniz diye 8 haftalik gecmis performans doneminde bizimle beraber hic nota almayan diger 2 takimin da analizlerini ekliyorum.
Eki Görüntüle 2576094 Eki Görüntüle 2576095 Eki Görüntüle 2576096
9.takım neymiş yaaa ben şok

Sismaniye Sismaniye gerekli açıklamaları yapmış zaten bize de tekrardan hoş geldin demek düşer :KK200:

9. Takımın kaç tane üyesi var acaba :kahve:Bu hafta bizde güzel sonuçlar alabiliriz artı olan ödemler gider , eksilerde eksilerine eksi katarsa neden olmasınnn:KK39: Bugün öğle yemeğinde çorba ve sulu köfte vardı acıktım sanki evde eşim gelene kadar azıtmam umarım.Spor yapmam lazım o kadar ağırlık var ki ruhumdaa, vücudumda :KK42:Tek tesellim maşallah şu sıralar bağırsaklarda sıkıntım yok, bende artı gelebilirdim

9. Takımın kaç tane üyesi var acaba :kahve:Bu hafta bizde güzel sonuçlar alabiliriz artı olan ödemler gider , eksilerde eksilerine eksi katarsa neden olmasınnn:KK39: Bugün öğle yemeğinde çorba ve sulu köfte vardı acıktım sanki evde eşim gelene kadar azıtmam umarım.Spor yapmam lazım o kadar ağırlık var ki ruhumdaa, vücudumda :KK42:
Ya inşallah olacak, ben akşama yulaf lapası yapacağım.
Spor sonrası gömüklerim :spor:

9. takim bizim kardes takimimiz hem de rakibimiz. eski zamanlarda tatli tatli atisir yarisir ve guzel guzel yenerdik onlari :KK70:
neden yine yapamayalim :halay:
9. Takımın kaç tane üyesi var acaba :kahve:Bu hafta bizde güzel sonuçlar alabiliriz artı olan ödemler gider , eksilerde eksilerine eksi katarsa neden olmasınnn:KK39: Bugün öğle yemeğinde çorba ve sulu köfte vardı acıktım sanki evde eşim gelene kadar azıtmam umarım.Spor yapmam lazım o kadar ağırlık var ki ruhumdaa, vücudumda :KK42:Tek tesellim maşallah şu sıralar bağırsaklarda sıkıntım yok, bende artı gelebilirdim
valla kac uyesi oldugunu bilmiyorum canim
insallah hepimiz bi anda gaza gelebilirsek yapariz ama bu hafta kendimden pek umitli degilim :deli:
dun aksam yaptim tekrar spor sukur bacaklarim iptal olmadi bu sefer. artik hergun yaparim :spor:

9. takim bizim kardes takimimiz hem de rakibimiz. eski zamanlarda tatli tatli atisir yarisir ve guzel guzel yenerdik onlari :KK70:
neden yine yapamayalim :halay:

valla kac uyesi oldugunu bilmiyorum canim
insallah hepimiz bi anda gaza gelebilirsek yapariz ama bu hafta kendimden pek umitli degilim :deli:
dun aksam yaptim tekrar spor sukur bacaklarim iptal olmadi bu sefer. artik hergun yaparim :spor:
Yaaa yapsak ya yine belki gazlanırız ya, bende azıcık ruhsuzluk var :bicak:
Nazar oldum nazaaar

X