Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kac gun gecikti ki canim ?Bende hamileligimi 10 gun gecikme ile öğrendim o ay antibiyotik kullandığından gecikti derken bebek geldi.
Test al da rahatla gebelik varsa adaçayı etkilemesin.
Bugün 5.günü tatlım, akşam alacağım nasipse yapayım rahatlayayım.
Günaydın kizlar ç.tesi köydeydim pazar evde temizlik ütü çocuğun banyosu ödevi ile geçti.
Ç.tesi menüm
1 yumurta 3 dilim.sucuk 1.5 dilim.ekmek domates peynir
Ara 1 sade kahve
Aksam sulu köfte ama susuz yedim, bol borulce salatasi yogurt.
Pazar 1 kaşarlı.yumurta domates 1 dilim.ekmek 1 tatl i kaşığı kadar çikolata peynir
Ara 1 sade kahve
Oglen 1 kase çorba 3 kaşık haşlanmış mercimek
Aksam patlican oturtma 1 dilim.ekmek 2 bardak ayran (patlıcanları yazdan tost mak.ile kizarttim)
Spor yok. Bugün başlarım.insallah
Ayy köy deyince benim aklıma direk ekmekler, gözlemeler ne bileyim çorbalar baklavalar öyle geliyor :KK70:
Baktım da cumartesi menünde birşeycik yok maşşallah sana :KK36:
Günaydın canim inşallah cuma gunune tutmuş hedeflerle başlarız
İçinde bir yeme dürtüsüdür sormayın aklimadan neler yapmak gec iyor neler ama kalorisini düşününce vazgeciyorum
Günaydın canım amiiinn inşallaaah :dua::KK200:

Bugün 5.günü tatlım, akşam alacağım nasipse yapayım rahatlayayım.

Ayy köy deyince benim aklıma direk ekmekler, gözlemeler ne bileyim çorbalar baklavalar öyle geliyor :KK70:
Baktım da cumartesi menünde birşeycik yok maşşallah sana :KK36:

Günaydın canım amiiinn inşallaaah :dua::KK200:

5 günse stres yapma canım ben daha uzun diye düşündüm malum 2 haftaır zaman kavramı yok bende.

Ev ekmeği vardı ama yemedim kv den de istemedim hiç çörek, börek şimdi tam kuzinede ısırganlı otlu börek zamanı aslında:kk77:

Benimde kızım ateşli akşamdan beri düşmedi Allah tüm hastalara şifa versin
Geçmiş olsun canm Amin...
Kızımda öksürük, burun akıntısı çok azda olsa ateşlenme oldu bu haftasonu bugün okula gitti mecburen. Bakalım akşam daha kötü olursa birkaç gün göndermeyi düşünmüyorum annemle kalır.

5 günse stres yapma canım ben daha uzun diye düşündüm malum 2 haftaır zaman kavramı yok bende.

Ev ekmeği vardı ama yemedim kv den de istemedim hiç çörek, börek şimdi tam kuzinede ısırganlı otlu börek zamanı aslında:kk77:
Allaaah sus sus kııız, ikimizi de zopalayacaklar şimdi :KK70:
Benimde kızım ateşli akşamdan beri düşmedi Allah tüm hastalara şifa versin
Ah yavrum ya çok geçmiş olsun, Allah şifasını versin :dua:
Bende cuma 75.3 bugün 74.9 yani - 400 gr çok az ya birde o kadar spor yapıp hareket ediyorum 🙁
Demoralize olmak yok tatlım, modumuzu yüksek tutalım lütfen. Cumaya daha çoook var, senin için tahminim 1.1 cuma hadi bakalııım :KK36:

13.01.2020 Menü

Sabah (05:50
)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık

Ara (09:00)
1 kupa yeşil çay

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi

Öğle (12:30)
1 kase tarhana çorbası
3 adet ızgara köfte
1 kase yoğurt

Ben dün paylaşmıştım sizinle ama
planladigim menu yazmisin canim aksam yazilan menuleri ekledim sadece aynisini yediysen duzelteyim ama dedigim gibi aksam da en azindan plana uydum diye not et beni
Bende menümü bildirdim kuzum. Seni de ekleyelim menülerin altına artık. Kedilovic te lusi olmuş zaten :KK45:
senin menu soru isareti degil zaten, eksi, pasta yemissin :deli:
Lusi Lusi kedisi 9. takima transfer oldu artik giybet harici etiketlemeyin giybetler gozunden kacmasin :KK53:
Bende cuma 75.3 bugün 74.9 yani - 400 gr çok az ya birde o kadar spor yapıp hareket ediyorum 🙁
niye uzuluyorsun gayet iyi cumadan pazartesiye :)

planladigim menu yazmisin canim aksam yazilan menuleri ekledim sadece aynisini yediysen duzelteyim ama dedigim gibi aksam da en azindan plana uydum diye not et beni

senin menu soru isareti degil zaten, eksi, pasta yemissin :deli:
Lusi Lusi kedisi 9. takima transfer oldu artik giybet harici etiketlemeyin giybetler gozunden kacmasin :KK53:

niye uzuluyorsun gayet iyi cumadan pazartesiye :)
Planıma uyuyorum canım

Planladığım menüyü söyleyeyim
sabah 09.00 bir tane sigara böreği bir ekmek bir dilim ekmek sade omlet
ara 1 bardak yeşil çay
Öğle 14 00 yulaf lapası
ara bir tane havuç
Akşam 18.00 bir tabak mercimekli bulgur pilavı
2,5 litre su 45 dakika spor
butun gun karbonidrat oluyor aksam yogurt da eklesen iyi olur.
yulafi da mutlaka olcerek tuket faydali ama kalorili bir besin :)

Ya buna hiç hazır değilim üstelik imkansız böyle bir durum olması, havanın soğukluğundan etkilenmiş olduğunu düşünüyorum. Bugün adaçayı içeceğim söker inşallah

Afiyet olsun kuzucum telafi edersin hafta içerisinde :dua:

Cumartesi pazar 10.000 adım attım kuzum spor yok ama yürüyüş var.
Ellerine sağlık güzel bir tablo olmuş :KK200:
tamam o 10binleri ekliyorum canim ama carsi pazar gezmek spor sayilmiyor :KK53: bi dahakine 20 dk duraksiz bir yuruyus varsa belirt lutfen

X