- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saat koymayi unutmusum kusura bakmayin sabah 10 da 1.ara 2 de 2. Ara 4 te aksam yemegini 6.30 ta yedimİyi akşamlar bugün yediklerim
Sabah
1 maden suyu+yulaf lapası(2 sb su ve 3 yk yulafı pişirdikten sonra bal kattım üzerine yarım kivi)
1.ara
2 tam ceviz+yeşilçay
2.ara
tarçınlı yarım elma+yeşilçay
Akşam
1 kase sebze çorbası(bu sondu )+3 yk bulgur pilavı+2 köfte+ayran
ayrıyeten süt reçeli 1 çay kaşığı
spor 30 dk leslie ve 30 squat 2.5 lt su içtim bugün
Regl olduğum için tarçın çok kullandım(aşırıya kaçmadım tabi) şeker isteğim azalsın diye tansiyon sorununuz yoksa tavsiye ederim
gecen de miden fena olmustu.Ya kızlar benim reglim 4 gün geçti, yarında gelmez ise 5. gün olacak.. Kafayı yemek üzereyim, çok şişim her türlü belirti var (Sivilce, ağlama krizleri, tatlı isteği vs) kendisi bir türlü gelmedi
Rumuz | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
---|---|---|---|---|---|---|
herderdedeva | +/? | +/- | ||||
SekerMandalinasi | +/+ | -/+ | ||||
Canim cocuklarim | ?/? | +/- | ||||
D Dildev | mazeretli | mazeretli | ||||
hande_buse | ?/? | ?/? | ||||
Sismaniye | +/- | -/+ | ||||
sarem2015 | +/- | ?/? | ||||
Beyaz leylak | +/? | +/- | ||||
Ogretmenanne3 | +/+ | ?/? | ||||
Kiloverenbiri | +/+ | +/+ | ||||
@Furha63 | ?/? | +/- |
kizlar son iki gunun menu/spor cizelgesi
eksik gedik varsa uyarin duzelteyim.
Rumuz Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe herderdedeva +/? +/- SekerMandalinasi +/+ -/+ Canim cocuklarim ?/? +/- D Dildev mazeretli mazeretli hande_buse ?/? ?/? Sismaniye +/- -/+ sarem2015 +/- ?/? Beyaz leylak +/? +/- Ogretmenanne3 +/+ ?/? Kiloverenbiri +/+ +/+ @Furha63 ?/? +/-
Ben dün paylaşmıştım sizinle amaGünaydın kızlar Hayırlı sabahlar bugünkü yapmayı düşündüğüm planladığım menüm
*Sabah 11.30 yoğurt meyveli yoğurtla yulaf yemeği düşünüyorum
*Ara 14.00 bir bardak meyve suyu ve pestil *öğle15.00 yemeği şehriyeli çorbası tavuklu şehriye çorbası
*akşam 18.00 bol yeşillik ve lahmacun
* uyumadan önce de eşimle beraber şekersiz nescafe içiyorum
45 dakika spor 2,5 litre su
Canım dün de cumartesi de spor yok benim soru işareti eksi olabilirkizlar son iki gunun menu/spor cizelgesi
Rumuz Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe herderdedeva +/? +/- SekerMandalinasi +/+ -/+ Canim cocuklarim ?/? +/- D Dildev mazeretli mazeretli hande_buse ?/? ?/? Sismaniye +/- -/+ sarem2015 +/- ?/? Beyaz leylak +/? +/- Ogretmenanne3 +/+ ?/? Kiloverenbiri +/+ +/+ @Furha63 ?/? +/-
Maşallah ne kadar az yemişsin12.01.2020
Sabah (11:30)
2 yumurtadan omlet
1/2 gevrek
1 kk peynir
Ara (13:30)
Sade Türk kahvesi
1 incir
Akşam (19:30)
4 yk bulgur pilavı
3 yk bamya
1 kase yoğurt
Su: 2,5 litre
Spor: Salona gitmedim ama bütün gün gezdim
@kedilovic
Bende menümü bildirdim kuzum. Seni de ekleyelim menülerin altına artık. Kedilovic te lusi olmuş zatenkizlar son iki gunun menu/spor cizelgesi
Ya buna hiç hazır değilim üstelik imkansız böyle bir durum olması, havanın soğukluğundan etkilenmiş olduğunu düşünüyorum. Bugün adaçayı içeceğim söker inşallahgecen de miden fena olmustu.
sen artik bi test yap bence canim
Afiyet olsun kuzucum telafi edersin hafta içerisindekizlar utanarak yaziyorum menumu
telafi ederim umarim
sabah
2 yumurta ile dukan krebi
az beyaz peynir
3 siyah 2 yesil zeytin
1 domates
1 ince dlm kasar
2 avuc patlamis misir
ogle tavuk burger
aksam 2 wasa arasi fistik ezmesi
cay
su 1.5 lt
spor jillian beginner 3
Cumartesi pazar 10.000 adım attım kuzum spor yok ama yürüyüş var.kizlar son iki gunun menu/spor cizelgesi
Bende tam onu diyecektim. İzmir birden soğudu diyordun geçen hafta. Hava değişimlerinde bende de oluyor gecikme. Birde kafaya takma, malum beklemediğin anlarda gelmeyi sever kendileriYa buna hiç hazır değilim üstelik imkansız böyle bir durum olması, havanın soğukluğundan etkilenmiş olduğunu düşünüyorum. Bugün adaçayı içeceğim söker inşallah
Bir iki güne gelecek inanıyorum. Biraz kafaya da taktım gelmeyişini, sanki ne var kafaya takıyorum ki.. Taktıkça da gelmiyor bu meret! Olursa olur olmazsa çay demlerimBende tam onu diyecektim. İzmir birden soğudu diyordun geçen hafta. Hava değişimlerinde bende de oluyor gecikme. Birde kafaya takma, malum beklemediğin anlarda gelmeyi sever kendileri
Kac gun gecikti ki canim ?Bende hamileligimi 10 gun gecikme ile öğrendim o ay antibiyotik kullandığından gecikti derken bebek geldi.Ya buna hiç hazır değilim üstelik imkansız böyle bir durum olması, havanın soğukluğundan etkilenmiş olduğunu düşünüyorum. Bugün adaçayı içeceğim söker inşallah
Afiyet olsun kuzucum telafi edersin hafta içerisinde
Cumartesi pazar 10.000 adım attım kuzum spor yok ama yürüyüş var.
Ellerine sağlık güzel bir tablo olmuş
Günaydın canim inşallah cuma gunune tutmuş hedeflerle başlarızGünaydın kızlaaar herkese hayırlı haftalar diliyorum, cumaya bomba gibi gelelim inşallaah