Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

12.01.2020

Sabah (11:30)

2 yumurtadan omlet
1/2 gevrek
1 kk peynir

Ara (13:30)
Sade Türk kahvesi
1 incir

Akşam (19:30)
4 yk bulgur pilavı
3 yk bamya
1 kase yoğurt

Su: 2,5 litre
Spor: Salona gitmedim ama bütün gün gezdim
@kedilovic

Ya kızlar benim reglim 4 gün geçti, yarında gelmez ise 5. gün olacak.. Kafayı yemek üzereyim, çok şişim her türlü belirti var (Sivilce, ağlama krizleri, tatlı isteği vs) kendisi bir türlü gelmedi

Saat koymayi unutmusum kusura bakmayin sabah 10 da 1.ara 2 de 2. Ara 4 te aksam yemegini 6.30 ta yedim

Ben dün paylaşmıştım sizinle ama

Maşallah ne kadar az yemişsin

Günaydın kızlar. Dün akşam telefonu çocuğa kaptırdım, yatana kadar alamadım elinden. Akşam kabak değilde hamsi yedim 200 gr kadar. Günü de aksam 6 da kapattım. 20 dakika kardiyomu yaptım, 1,5 lt de su içtim. @kedilovic
Bu sabah alarmı duymadığım için geç kaldım biraz, tuvalete uğrayamadan tartıldım +200 çıktım. Muhtemelen sabitim.

Bende menümü bildirdim kuzum. Seni de ekleyelim menülerin altına artık. Kedilovic te lusi olmuş zaten

gecen de miden fena olmustu.
sen artik bi test yap bence canim
Ya buna hiç hazır değilim üstelik imkansız böyle bir durum olması, havanın soğukluğundan etkilenmiş olduğunu düşünüyorum. Bugün adaçayı içeceğim söker inşallah
Afiyet olsun kuzucum telafi edersin hafta içerisinde
Cumartesi pazar 10.000 adım attım kuzum spor yok ama yürüyüş var.
Ellerine sağlık güzel bir tablo olmuş

Ya buna hiç hazır değilim üstelik imkansız böyle bir durum olması, havanın soğukluğundan etkilenmiş olduğunu düşünüyorum. Bugün adaçayı içeceğim söker inşallah
Bende tam onu diyecektim. İzmir birden soğudu diyordun geçen hafta. Hava değişimlerinde bende de oluyor gecikme. Birde kafaya takma, malum beklemediğin anlarda gelmeyi sever kendileri

Bende tam onu diyecektim. İzmir birden soğudu diyordun geçen hafta. Hava değişimlerinde bende de oluyor gecikme. Birde kafaya takma, malum beklemediğin anlarda gelmeyi sever kendileri
Bir iki güne gelecek inanıyorum. Biraz kafaya da taktım gelmeyişini, sanki ne var kafaya takıyorum ki.. Taktıkça da gelmiyor bu meret! Olursa olur olmazsa çay demlerim

Kac gun gecikti ki canim ?Bende hamileligimi 10 gun gecikme ile öğrendim o ay antibiyotik kullandığından gecikti derken bebek geldi.
Test al da rahatla gebelik varsa adaçayı etkilemesin.

Günaydın kizlar ç.tesi köydeydim pazar evde temizlik ütü çocuğun banyosu ödevi ile geçti.
Ç.tesi menüm
1 yumurta 3 dilim.sucuk 1.5 dilim.ekmek domates peynir
Ara 1 sade kahve
Aksam sulu köfte ama susuz yedim, bol borulce salatasi yogurt.
Pazar 1 kaşarlı.yumurta domates 1 dilim.ekmek 1 tatl i kaşığı kadar çikolata peynir
Ara 1 sade kahve
Oglen 1 kase çorba 3 kaşık haşlanmış mercimek
Aksam patlican oturtma 1 dilim.ekmek 2 bardak ayran (patlıcanları yazdan tost mak.ile kizarttim)
Spor yok. Bugün başlarım.insallah

Günaydın kızlaaar herkese hayırlı haftalar diliyorum, cumaya bomba gibi gelelim inşallaah
Günaydın canim inşallah cuma gunune tutmuş hedeflerle başlarız
İçinde bir yeme dürtüsüdür sormayın aklimadan neler yapmak gec iyor neler ama kalorisini düşününce vazgeciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…