Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Üzgün sabah 9:30 da kahvaltı dışardaydım sadece peynir ve zeytin yedim 11 tane zeytin avuç içi kadar peynir
Akşam 17:30 kıymalı yumurta 2. Yumurta ve4 kaşık kadar kıyma çok az peynir 3 tane ceviz
Fiziğe gittiğim günler hep böyle oluyo günün yarısı yollarda ve çok az su içtim

Üzgün sabah 9:30 da kahvaltı dışardaydım sadece peynir ve zeytin yedim 11 tane zeytin avuç içi kadar peynir
Akşam 17:30 kıymalı yumurta 2. Yumurta ve4 kaşık kadar kıyma çok az peynir 3 tane ceviz
Fiziğe gittiğim günler hep böyle oluyo günün yarısı yollarda ve çok az su içtim
acıkmadın mı abla akşam yemeğini çok erken yemişsin

17.01.2020 Minimum hedefleri Son 1 hafta!!
Eki Görüntüle 2574855

Kader ortağım, kilodaşım, rakibem herderdedeva herderdedeva . Zaman birlik olma zamanı. 1,5 kg diyor hedefte. Veririz biz bu kiloyu kardeşim. Sen ödem topladığın için, bende ketozise gireceğim için avantajlı olabiliriz belki. Hadi el ele verelim :KK19:
Rakibem Allah’ın izniyle yapacağız inşallah ben inanıyorum 🙏🏻

Kızlar bugünkü menüm

sabah (10:30)
2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
1 kk peynir

Aksam (19:30)
2 adet kaşarlı köfte
Bol salata

21:30’da
2 mandalina
Yeşil çay

5 bardak çay, 2 Türk kahvesi içildi.
Su: 2 litre
Spor: 10.000 adım atmışım gün içerisinde

Valla bugün ailecek Et lokantasına gittik, bizimkiler İskender söyledi ben ise yarım porsiyon kaşarlı köfte. Direndim ve başarılı oldum çok şükür 🙏🏻

Günaydın kızlar Hayırlı sabahlar💕🤗😊 bugünkü yapmayı düşündüğüm planladığım menüm
*Sabah 11.30 yoğurt meyveli yoğurtla yulaf yemeği düşünüyorum
*Ara 14.00 bir bardak meyve suyu ve pestil *öğle15.00 yemeği şehriyeli çorbası tavuklu şehriye çorbası
*akşam 18.00 bol yeşillik ve lahmacun
* uyumadan önce de eşimle beraber şekersiz nescafe içiyorum
45 dakika spor 2,5 litre su

Bu arada emziren annelere söylüyorum yulaf kesinlikle bol süt yapıyor rejimdeyken bence her güne katmanız gerekiyor bol protein ve lif kaynağı zaten biz de tok tutuyor ben denedim oluyor tavsiye ediyorum.

Günaydın kızlar Hayırlı sabahlar💕🤗😊 bugünkü yapmayı düşündüğüm planladığım menüm
*Sabah 11.30 yoğurt meyveli yoğurtla yulaf yemeği düşünüyorum
*Ara 14.00 bir bardak meyve suyu ve pestil *öğle15.00 yemeği şehriyeli çorbası tavuklu şehriye çorbası
*akşam 18.00 bol yeşillik ve lahmacun
* uyumadan önce de eşimle beraber şekersiz nescafe içiyorum
45 dakika spor 2,5 litre su
meyve suyu ve pestil yerine meyve tuketsen daha iyi olur canim, menu planin guzel

Kızlar bugünkü menüm

2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
1 kk peynir

2 adet kaşarlı köfte
Bol salata

2 mandalina
Yeşil çay

Valla bugün ailecek Et lokantasına gittik, bizimkiler İskender söyledi ben ise yarım porsiyon kaşarlı köfte. Direndim ve başarılı oldum çok şükür 🙏🏻
menu cok iyi de cayi anlamadim 10 bardak mi ictin :oha:

Kızlar çok bunalım bir gündü ne yedim ne içtim haberim yok. İki küçük çocuk biri dort buçuk aylık. Uçak yolculuğu çok riskli bir sürü salgın hastalık var bu ara aciller dolup taşıyor. Oğlana süt sagayim kaynana gelsin babası da izin alsin baksinlar ameliyat günü tek başıma gidip bir gece annemle kalıp doneyim dedim. Eşim çok sevindi bu duruma çocukları goturmeni istemiyordu o da. Bunu dedim de sonra kafama ağrılar girmeye başladı kucucuk daha oğlum kokumu özler uyuyamaz diye ağlamaya başladım. Sonra annemi ameliyata yalnız girerken hayal ettim daha çok ağladım. Bugün akşama kadar ağladım kızlar beni affedin nolur. En yakın zamanda toparlanıp gelicem.
Rabbim şifa versin annene.Moralini bozma canım hayata nasıl bakarsak öyle şekilleniyor .Hep bardağın dolu tarafını görmek lazım .Ne güzel ,annenin ihtiyacı duyduğu anda yanında olacak bir evladı var.Bir gün seninde ihtiyacın olduğunda yanında olacak evlatların olacak bu yaptığın fedakarlık yarını inşa etmek aslında.Bak gör herşey yoluna girecek ağladığına üzüleceksin♥

Hayırlı günler ...Bugün o kadar çok uyudum ki bir hafta uykusuzluğun acısını çıkardım.Çok enerjik ve mutlu hissediyorum.Sıkıntı şu ki mutlu ve enerjik hissetiğimde iştahım da pek bir açık oluyor.Hafta sonu bitsin çünkü diyet katili kendisi:işsiz:

Selam kızlar. Bugün senelerdir görmediğim canım arkadaşım benim şehre gelince, eşiyle beraber kahvaltıya davet ettim. Ve börekli çörekli bir kahvaltı sofrası hazırladım. Ama diyetimi çok minik sabote ettim.

Sabah (10.00)
Peynir çeşitleri, 10 tane kadar zeytin
1 küçük salatalık, 1 çeri domates
2 yemek kaşığı kadar güveçte kaşarlı mantar
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmeğin sadece dış kabuğuyla 1 tatlı kaşığı kadar bal ve 1 çay kaşığı kadar pekmez yedim.

Gelirken pasta getirmişler
Öğlen (14.30)
1 ince dilim pasta,
1 avuç karışık kuruyemiş.

Akşam (18.00)
1 kabak ve 100 gr kıymayla kıymalı kabak spagetti yapıcam. Fırsat bulabilirsem 20 dakika kardiyo eklicem

Kızlar bugünkü menüm

2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
1 kk peynir

2 adet kaşarlı köfte
Bol salata

2 mandalina
Yeşil çay

İskenderr zayıf noktam en sevdiğim:KK61:

İyi akşamlar bugün yediklerim
Sabah
1 maden suyu+yulaf lapası(2 sb su ve 3 yk yulafı pişirdikten sonra bal kattım üzerine yarım kivi)
1.ara
2 tam ceviz+yeşilçay
2.ara
tarçınlı yarım elma+yeşilçay
Akşam
1 kase sebze çorbası(bu sondu :KK48: )+3 yk bulgur pilavı+2 köfte+ayran
ayrıyeten süt reçeli 1 çay kaşığı
spor 30 dk leslie ve 30 squat 2.5 lt su içtim bugün
Regl olduğum için tarçın çok kullandım(aşırıya kaçmadım tabi) şeker isteğim azalsın diye tansiyon sorununuz yoksa tavsiye ederim

İyi akşamlar bugünkü menüm
Saat 11:00 4 fındık 1 ceviz (çok aç uyandım yatıştırmak için midemi yedim)
Kahvaltı 12:00
2 dilim ekmek
Sucuklu yumurta (miktar konusunda emin değilim ama az değildi)
1 kib.k kadar peynir
Bal kaymak (2 dilim ekmeğin 1 inin üzerine sürdüm)
Ara15:00
1 elma
Akşam 19:00
Yeşil Mercimek yemeği + Salata+ 1 dilim ekmek
1 kaşık un helvası
2 lt su
Spor yok

menu cok iyi de cayi anlamadim 10 bardak mi ictin :oha:
Anaaa o nasıl olmuş öyle anlamadım ki yok yok 5 bardak 😂
Selam kızlar. Bugün senelerdir görmediğim canım arkadaşım benim şehre gelince, eşiyle beraber kahvaltıya davet ettim. Ve börekli çörekli bir kahvaltı sofrası hazırladım. Ama diyetimi çok minik sabote ettim.

Sabah (10.00)
Peynir çeşitleri, 10 tane kadar zeytin
1 küçük salatalık, 1 çeri domates
2 yemek kaşığı kadar güveçte kaşarlı mantar
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmeğin sadece dış kabuğuyla 1 tatlı kaşığı kadar bal ve 1 çay kaşığı kadar pekmez yedim.

Gelirken pasta getirmişler
Öğlen (14.30)
1 ince dilim pasta,
1 avuç karışık kuruyemiş.

Akşam (18.00)
1 kabak ve 100 gr kıymayla kıymalı kabak spagetti yapıcam. Fırsat bulabilirsem 20 dakika kardiyo eklicem
Akşamı erken kapatmışsın iyi olmuş, inşallah ödem yapmaz yediklerin 🙏🏻
İskenderr zayıf noktam en sevdiğim:KK61:
Ah ah bende çok severim ama şu anda cezalıyım başka zamana ödüllendiririm kendimi
İyi akşamlar bugün yediklerim
Sabah
1 maden suyu+yulaf lapası(2 sb su ve 3 yk yulafı pişirdikten sonra bal kattım üzerine yarım kivi)
1.ara
2 tam ceviz+yeşilçay
2.ara
tarçınlı yarım elma+yeşilçay
Akşam
1 kase sebze çorbası(bu sondu :KK48: )+3 yk bulgur pilavı+2 köfte+ayran
ayrıyeten süt reçeli 1 çay kaşığı
spor 30 dk leslie ve 30 squat 2.5 lt su içtim bugün
Regl olduğum için tarçın çok kullandım(aşırıya kaçmadım tabi) şeker isteğim azalsın diye tansiyon sorununuz yoksa tavsiye ederim
Ay ne güzel bir menü afiyet olsun, sporda çok iyi maşallah 🧿

X