- 13 Şubat 2019
- 4.440
- 20.972
evet oyle oluyor yaprak kimildamiyor genelde haftasonlariHafta sonu baya sessiz burası herkes gezmelerde heralde
Şişeyi doldur yanına koy bende öyleyim 1.5 lt şişe evdeyken arkamda gezdiriyorumKesinlikle haklısın ama diyette en zorlandığım şey tatlı krizlerim ve su.Bazı günler gün boyu hiç içmediğim oluyor .Su hatırlatma uygulamasından tut her türlü yolu denedim .Hele kışın hiç içesim yok tabi bunlar mazeret deği .Zorlayacağım inşallah
guzel canim spor da yapmissin cok iyiİyi akşamlar
sabah(10'da)
Hindi fume ve lor peynirli omlet+salatalik+2 tam ceviz
ara ogun(15.30)
tarcinli muzlu chia puding+1 maden suyu ayriyeten 2 bardak yesilcay
aksam(19.30)
1 kase sebze corbasi+4 firin kofte ve az patates+1 bardak ayran
Bugun 1.5lt su ictim 2 lt ye tamamlarim leslie 30 dk yaptim bu hafta gecsin 45 dk yapacagim
cumartesi icin fena degil. sporunu yapinca da yazmayi unutma :)İyi akşamlar bende bugünkü hiç memnun olmadığım menümü yazayım(malum bende gezmelerdeydim)
Sabah kahvaltısı
10:00 1 yumurta
Öğlen yemeği 14:00
Kabak tatlısı(muhallabi kıvamında küçük bir kase idi,)
1 adet milföy böreği
Akşam yemeği 19:00
1 kase şehriye çorbası
Fırında sebzeli tavuk (tavuğun kokusunu pek beğenmediğim için sebzelerinden yedim ağırlıklı patates)
20:30 ( mandalina) şu an yiyorum:)
Kendime bir detoks suyu hazırladım (tarifi diyetisyen vermişti güzel ödem atıyor.)Ondan 1 litre içtim suyun içeriği şöyle .:1 lt su +kirazsapı+tane karabiber+karanfil+çubuk tarçın+1 tane form Çay
Spor birazdan yapacağım yürüme bandında yarım saat yürümeyi düşünüyorum.
Hafta sonuna göre çok iyi tebriklerKızlar ben de bugün yediklerimi söyleyeyim sabah kahvaltıda peynir zeytin yumurta hafif bir kahvaltı yaptım öğle vakti bir bardak havuç suyu içtim ara öğün çok acıktım bastırmak için bir kase yoğurt yedim akşam 1 tabak taze fasulye yanında yoğurt 2 litre su yarım saat spor yaptım
Teşekkür ederim canım seninkine çok iyiydiHafta sonuna göre çok iyi tebrikler
Bebekten dolayı ne dışarı çıkıyoruz nede farklı birşey oluyor hafta sonu da aynı oluyor bizim için hafta içideHafta sonuna göre çok iyi tebrikler
uzuldum canim ya.Kızlar çok bunalım bir gündü ne yedim ne içtim haberim yok. İki küçük çocuk biri dort buçuk aylık. Uçak yolculuğu çok riskli bir sürü salgın hastalık var bu ara aciller dolup taşıyor. Oğlana süt sagayim kaynana gelsin babası da izin alsin baksinlar ameliyat günü tek başıma gidip bir gece annemle kalıp doneyim dedim. Eşim çok sevindi bu duruma çocukları goturmeni istemiyordu o da. Bunu dedim de sonra kafama ağrılar girmeye başladı kucucuk daha oğlum kokumu özler uyuyamaz diye ağlamaya başladım. Sonra annemi ameliyata yalnız girerken hayal ettim daha çok ağladım. Bugün akşama kadar ağladım kızlar beni affedin nolur. En yakın zamanda toparlanıp gelicem.
Patates kızartması harici gayet iyi bence,ben de spora alışmaya çalışıyorum yavaş yavaş gelişirizben de yaziyim menumu
yarin normal beslenmeme donuyorum
sabah
menemen
1 dlm tb ekmegi
biraz firinlanmis hellim peyniri
cay
ogle
sutlu kahve
patates kizartmasi
yogurt
acili sos
aksam
1 tabak bol kiymali turlu
yarim dlm kizarmis ekmek
2 kasik yogurt
cay
su 1.5 lt
spor 15 dk leslie
10 dk karin kasi egzersizleri
(yavasca alistirmam lazim vucudu)
onceden az da olsa hergun yapiyordum 2 hafta ara verdim cok hamlamisim hemen. vucut cok nankor :) duzenli spor yapmak lazim sarkmalari engellemek icin ozellikle.Patates kızartması harici gayet iyi bence,ben de spora alışmaya çalışıyorum yavaş yavaş gelişiriz
cok guzel. biber tost iyi fikirmis.Iyi geceler kızlar. Çocuğumu gezmelere çıkartmıştım, anca geldik. Avm ye gideceğim için evde yiyip çıkmıştım, gözüm dönüyor yoksa orda
Menümü paylaşayım,
Kahvaltı (09.00)
Sucuklu yumurta, (2 yumurta, 40 gr sucuk)
Lahana turşusu kavurması (4 yemek kaşığı kadar)
Zeytin (4 tane)
Peynir (30 gr kadar)
Biber tost (2 kapya biber arasına 50 gr peynir)
1 yemek kaşığı kadar daha önce konservelediğim acı biberli sos yedim.
Ara (13.30)
1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Akşam (17.30)
250 gr kadar kıyma ve Baharatlar la kendime devasa 2 tane köfte yaptım ve 4 yaprak marulla yedim. Hamburger istedi bugün canım
Su 1.5lt anca oldu. Spor da sabah 20 dakika kardiyoya ek olarak 11.865 adım.
afiyet olsun avm ye gidince hepimizin öyle herhalde dopdolu oluyor her yer iyi yapmışsın ablaIyi geceler kızlar. Çocuğumu gezmelere çıkartmıştım, anca geldik. Avm ye gideceğim için evde yiyip çıkmıştım, gözüm dönüyor yoksa orda
Menümü paylaşayım,
Kahvaltı (09.00)
Sucuklu yumurta, (2 yumurta, 40 gr sucuk)
Lahana turşusu kavurması (4 yemek kaşığı kadar)
Zeytin (4 tane)
Peynir (30 gr kadar)
Biber tost (2 kapya biber arasına 50 gr peynir)
1 yemek kaşığı kadar daha önce konservelediğim acı biberli sos yedim.
Ara (13.30)
1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Akşam (17.30)
250 gr kadar kıyma ve Baharatlar la kendime devasa 2 tane köfte yaptım ve 4 yaprak marulla yedim. Hamburger istedi bugün canım
Su 1.5lt anca oldu. Spor da sabah 20 dakika kardiyoya ek olarak 11.865 adım.
evet istikrar bu işte en önemlisi şimdilik cardiodan gidiyorum ağırlık antrenmanı da lazım bana illa ki sarkma olur 40 kilo fazlalık sonuçtaonceden az da olsa hergun yapiyordum 2 hafta ara verdim cok hamlamisim hemen. vucut cok nankor :) duzenli spor yapmak lazim sarkmalari engellemek icin ozellikle.