sebzeye degil yesil mercimeklere ses ettim ben ama yalan degil bu menuyu gorunce direkt aklima sen geldinAmaney bu nasıl diyet? İki dilim ekmek bir tabak makarna hemi de kremalı.Ekmeksiz ikiser tabak sebze yemeği yediğimde bana çok yedin diyenler aha böyle de diyetler varmış görün.
Kilo verebiliyorsan ben de yapayım bundan ya makarna ne zamandır yemedim.
annelik ten izin almak gerçekten var mi böyle biseycocuklar okuldayken spor yapacaktim ama film izleyip uyumayi tercih ettim. kafam dagildi yaw. iyiler hoslar da insan arada annelikten de izin almak istiyor
onlari yatirinca yapicam jillian beginner 1.
vucudum hamlamistir zaten anca onu becerebilirim simdi :)
Amaney bu nasıl diyet? İki dilim ekmek bir tabak makarna hemi de kremalı.Ekmeksiz ikiser tabak sebze yemeği yediğimde bana çok yedin diyenler aha böyle de diyetler varmış görün.
Kilo verebiliyorsan ben de yapayım bundan ya makarna ne zamandır yemedim.
Aaa hiç sana yakışmayan menülerHayırlı akşamlar hanımlar.
Yediklerimi yazmaya çekiniyorum azcık
Sabah
2. 5 haslanmıs yumurta
Bir buyuk dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
Bi y.k. bal tereyaği
cay
Ara
Yarım portakal
Bir sigara böreği
Bi kucuk avuc cerez
Cay bunları ara ara yedim
Aksam
Bir tabak kremalı makarna
Bir kase kremalı soslu tavuk
Bır kepce yayla corbası
Salata
Cay
Ve buraya yazayım ki aksama meyve yemicem. insallah da yemem
Spor 20 dk yuruyus
Aslında 30 dk ama 10 dk yavaş yurudugum icin saymıyorum
HarikaaBugünkü menüm sabah11:00 tavada peynir erittim ceviz ve salatalık
Ara sütlü kahve
Akşam ıspanak yemeği bir tabak 1 kasede yoğurt
Güzel menuKızlar bir öğün daha yaptım,
Ara (15.10)
100 gr light ton balığı.
Akşam da baharatlı tavuk göğüs, dukan krebi ve 1 kaşık süzme yoğurtla bir dürüm yiyeceğim galiba. En yağsız et tavuk göğsü gözümde
Geçmiş olsun cnm salgın var gordugum tüm çocuklar hastaHellööö mellöö takım günaydınlar benim minik zalım prenses hanım üç gündür ateşli dün bol gerilimli isyanlı adana ankara yolculuğu sonrası kutsal başkente ayak basınca doktora götürdük doktor domuz gribi için örnek aldı şükür negatif çıktı ama hala ateşli mızmız ek gıda kabul etmeyen boyuna süt emen bir kontes e dönüştü
Hunimi taktım bekleyore
06.01.2020 Menü
Sabah (06:00)
Yarım gevrek
1 kk peynir
3-4 çeri domates
1 çk bal
Ara (09:00)
1 kupa yeşil çay
Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
Öğle (12:30)
1 kase Tavuksuyu Çorbası
6 yk bezelye
1 kase yoğurt
Ara (15:00)
Yeşil Çay
Akşam (19:00)
6 yk tavuklu mantarlı sote
Spor: Benim fiks zıpor
Su: 2,5 litre
Tabiki yer alabilirain cnmHerkese merhaba iyi akşamlarTakım kapanmadan önce ben de buradaydım.Tekrar açıldığını öğrendiğimde ise diyet ve zayıflamaya tekrar başlamaya cesaretim ,enerjim ve hevesim yoktu açıkcası.Şimdi ise verdiğim bütün kiloları geri aldığım için çok üzgünüm.Tekrar tekrar hergün diyete başlıyorum ama yarıda bırakıyorum.Beni motive edecek sorumluluk duyacağım bir gruba ihtiyacım var.Kısacası tekrar 3.takımda zayıflama yarışında yer alabilir miyim
En son baklavada bıraktım muhallebide gördüm tekrar cnnm sen çok iyi gidiyorsun nerden çıktı bu tatlılar hadi toparlamenüm
kahvaltı saat 12 1 yumurtA kavurmalı yarım koz biber 2 kaşık yoğurt az tahin 1 bardak çay
ara biraz fındık
akşam 1 kase etli türlü yarım kase cacık
bir ince dilim bal kabaklı muhallabi
Su çok içemedim maalesef spor yok
Yaa genelde öyleyim ammaaa bazenn hiç görmeSende eli terlikli anne şefkati gördüm kaptanım
ben de pisman oldum eliptigi verdigime.Eliptik alicam eve bakıyorum ikinci el temiz bişey
Sporsuz olmayacak havalar isinana kadar eliptik yaparım sonra yuruyus
aksam borek iyi olmamis canim dilimler kucuktur insallah:)menüm
kahvaltı11gibi 1 kavurmalı yumurta biraz peynir 1 dlm ekmek
ara meyve 1 greyfurt biraz ayva ve kivi
akşam 1 kase ıspanak çorbası 3 dilim kıymalı börek küçük 1 kase cacık
yesil çay
Su anca 1 litre yatana kadar