- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hey maşallah rakibeeem cumaya daha varGünaydın kızlar. Tam tahmin ettiğim gibi 1 günde 1 kg gitti. Şimdi işin zor kısmı başlıyor, kabızlık derdi olursa daha zor. Ama cumaya daha vakit var değil mi
Günaydın canim,soğuk bir havaya günaydın.Günaydın kızlar gününüz güzel geçsiiin
Bugün başka bir soğuk İzmir dondum, dondum dondummmGünaydın canim,soğuk bir havaya günaydın.
Yaaa anam anam güzel anam çok güzel yapıyorBen seni silkeleyeceuum şöyle balkondan halı misali
Güzel miydi bari mercimek köfteleri zalımın gızı
Al benden de o kadar sıcak yataktan kopamadım burnum ve gözlerim.gozukuyor sadece. Kot ceketle çıkan gençliğe de şaşkınlıkla bakiyorumBugün başka bir soğuk İzmir dondum, dondum dondummm
Afiyet olsun canim benimde leslie baslamam.lazim .ya da ebru karadumanla devam.etsem iyi olacak. Tekrar hasta olma korkusu yaşıyorum.07.01.2020 Menü
Sabah (06:00)
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
2 çay kaşığı ayva reçeli (İçimden tatlı tatlı diye bağıran bir canavar var!)
Ara (09:00)
1 kupa yeşil çay
Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
Öğle (12:30)
1 kase ezogelin çorbası
4 tane ızgara köfte
1 kase yoğurt
Ara (15:00)
Yeşil Çay
Akşam (19:00)
4 jumbo karides
Yeşillik salatası
Spor: Benim programım değişti, bir gün bacak bir gün kol gireceğim. Dün tam tamına 1.5 saat kaldım, fakat tartıda artı var sanırım kas şişmesi ve ödem topluyorum (Malumunuz regli dönemi de gelmek üzere)
Su: 2,5 litre
Valla bende anlamıyorum incecik giyinenlere hiç mi canlarının kıymeti yok yahu.. Bugün ben lahana bebek gibi giyindim, altımdan içi jardonlu tayt var anam allahımm cayır cayır sıcak tutuyor. İçimde alet, üzerimde kalın yünlü oversize kazak.. Onun üzerine kaban
Al benden de o kadar sıcak yataktan kopamadım burnum ve gözlerim.gozukuyor sadece. Kot ceketle çıkan gençliğe de şaşkınlıkla bakiyorum
Niye olasın kuzum tekrardan hasta düşünme öylei, çağırma kendine hastalığıAfiyet olsun canim benimde leslie baslamam.lazim .ya da ebru karadumanla devam.etsem iyi olacak. Tekrar hasta olma korkusu yaşıyorum.
Afiyet olsun canim hafif çorbayı börekler taclandirmissin rakibemmenüm
kahvaltı11gibi 1 kavurmalı yumurta biraz peynir 1 dlm ekmek
ara meyve 1 greyfurt biraz ayva ve kivi
akşam 1 kase ıspanak çorbası 3 dilim kıymalı börek küçük 1 kase cacık
yesil çay
Su anca 1 litre yatana kadar
Psikolojim alt üst resmen toparlamaya çalışıyorum o baş ağrılarım mahvetti beni birde Herşey üst uste gelince çekilmez.oluyor.Niye olasın kuzum tekrardan hasta düşünme öylei, çağırma kendine hastalığı
Süpersin kepekle ev yoğurdu ile destekle.canim kabızlık yaşamazsın insallah.Günaydın kızlar. Tam tahmin ettiğim gibi 1 günde 1 kg gitti. Şimdi işin zor kısmı başlıyor, kabızlık derdi olursa daha zor. Ama cumaya daha vakit var değil mi
Hayat bazen hepimize bir yerden vuruyor tokadını, bir şekilde toparlamalıyız kendimizi. Çünkü biz iyi olmazsak çevremizdeki sevdiklerimize hiç bir faydamız olmuyor. Baş ağrılar genellikle stres kaynaklı oluyor, hayatımızı bir şekilde akışına bırakmak durumundayız. Allah şifa versin hepimizePsikolojim alt üst resmen toparlamaya çalışıyorum o baş ağrılarım mahvetti beni birde Herşey üst uste gelince çekilmez.oluyor.
İnşallah kuzum. Yoğurt yiyorum günde 1 kaseyi buluyor. Süt ürünlerine çok toleransım yok aslında, onları da yasakladım bu hafta ama yoğurt yiyorumSüpersin kepekle ev yoğurdu ile destekle.canim kabızlık yaşamazsın insallah.
Erken miii her gün 05:30ta kalkan birisi için şu saat öğlen banagunaydin kizlar
sabah erken uyanmak niye bu kadar zor
Ben de kendimi hazır hissedemiyorum geçen yıl kararlı ve iradeliydim baya kilo verdim ama sonra bir bıraktım verdiklerimi fazlasıyla aldım şuan kendimi makarna patates ve tatlıdan mahrum bırakmak o kadar zor geliyor ki anlatamam☹Son menu olsun insallah
Zor ya yapamıyorum hazır hissedemiyorum bi turlü, nasıl yapacam ben ya