Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

07.01.2020 Menü

Sabah (06:00
)
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
2 çay kaşığı ayva reçeli (İçimden tatlı tatlı diye bağıran bir canavar var!)

Ara (09:00)
1 kupa yeşil çay

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi

Öğle (12:30)
1 kase ezogelin çorbası
4 tane ızgara köfte
1 kase yoğurt

Ara (15:00)
Yeşil Çay

Akşam (19:00)
4 jumbo karides
Yeşillik salatası

Spor: Benim programım değişti, bir gün bacak bir gün kol gireceğim. Dün tam tamına 1.5 saat kaldım, fakat tartıda artı var sanırım kas şişmesi ve ödem topluyorum (Malumunuz regli dönemi de gelmek üzere)
Su: 2,5 litre

07.01.2020 Menü

Sabah (06:00
)
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
2 çay kaşığı ayva reçeli (İçimden tatlı tatlı diye bağıran bir canavar var!)

Ara (09:00)
1 kupa yeşil çay

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi

Öğle (12:30)
1 kase ezogelin çorbası
4 tane ızgara köfte
1 kase yoğurt

Ara (15:00)
Yeşil Çay

Akşam (19:00)
4 jumbo karides
Yeşillik salatası

Spor: Benim programım değişti, bir gün bacak bir gün kol gireceğim. Dün tam tamına 1.5 saat kaldım, fakat tartıda artı var sanırım kas şişmesi ve ödem topluyorum (Malumunuz regli dönemi de gelmek üzere)
Su: 2,5 litre
Afiyet olsun canim benimde leslie baslamam.lazim .ya da ebru karadumanla devam.etsem iyi olacak. Tekrar hasta olma korkusu yaşıyorum.

:KK57:
Al benden de o kadar sıcak yataktan kopamadım burnum ve gözlerim.gozukuyor sadece. Kot ceketle çıkan gençliğe de şaşkınlıkla bakiyorum
Valla bende anlamıyorum incecik giyinenlere hiç mi canlarının kıymeti yok yahu.. Bugün ben lahana bebek gibi giyindim, altımdan içi jardonlu tayt var anam allahımm cayır cayır sıcak tutuyor. İçimde alet, üzerimde kalın yünlü oversize kazak.. Onun üzerine kaban :KK70:

menüm
kahvaltı11gibi 1 kavurmalı yumurta biraz peynir 1 dlm ekmek
ara meyve 1 greyfurt biraz ayva ve kivi
akşam 1 kase ıspanak çorbası 3 dilim kıymalı börek küçük 1 kase cacık
yesil çay
Su anca 1 litre yatana kadar
Afiyet olsun canim hafif çorbayı börekler taclandirmissin rakibem :KK48:

Psikolojim alt üst resmen toparlamaya çalışıyorum o baş ağrılarım mahvetti beni birde Herşey üst uste gelince çekilmez.oluyor.
Hayat bazen hepimize bir yerden vuruyor tokadını, bir şekilde toparlamalıyız kendimizi. Çünkü biz iyi olmazsak çevremizdeki sevdiklerimize hiç bir faydamız olmuyor. Baş ağrılar genellikle stres kaynaklı oluyor, hayatımızı bir şekilde akışına bırakmak durumundayız. Allah şifa versin hepimize :KK200:

gunaydin kizlar
sabah erken uyanmak niye bu kadar zor :cry:
Erken miii her gün 05:30ta kalkan birisi için şu saat öğlen bana :confused:
Yalnız soğuk havalarda hakikaten insanın yataktan çıkası gelmiyor, sıcacık yatağı bırak soyun giyin hazırlan çok zor iş geliyor be anacım:KK14:

Son menu olsun insallah :oops:
Zor ya yapamıyorum hazır hissedemiyorum bi turlü, nasıl yapacam ben ya :mad:
Ben de kendimi hazır hissedemiyorum geçen yıl kararlı ve iradeliydim baya kilo verdim ama sonra bir bıraktım verdiklerimi fazlasıyla aldım şuan kendimi makarna patates ve tatlıdan mahrum bırakmak o kadar zor geliyor ki anlatamam☹

Bir kaç sorum olacak kızlar .Günde 5 mesaj kuralı yine devam ediyor mu ?
Sporla ilgilenen arkadaş var mı? Pazartesi kontrol kilosu bildiriyorduk yine aynı mı?

X