Herhangi bir amaçla kullanmıyorum karşılıksız sevip değer vermiştim. Yoksa 10 ay ayrı kaldığımızda başkasını da bulabilirdim. Ama gösterilmeyen sevginin gerçek olduğuna inanmıyorum. Birini sevince o kişinin yanında olmak, onunla konuşmak isteriz. Merak ederiz. Bu tüm insanlar için geçerlidir. Kimi daha az yapar kimi daha çok yapar. Ama mutlaka yaparlar. Başka sebeplerden dolayı ayrılmak farklı tabii. Zor bir durum olur ya da ayrılmanız gerekir o başka. Onun dışında insan sevdiği ve değer verdiği insanların yanında olur. Benim sevgi anlayışım böyle hiç değilseBilmem , insanların verdiği değeri ruhunuzun beslenme amacı için kullanmazsanız çok ise yarayabilir .
+1Klasik o benim arkadaşım, o asla kötü biri değildir, o melek sen fesatsın diye karşısındakini salak yerine koymaya çalışan sevgili. Bunun adı aldatmadır.
Hiç üzülme bile kız yüzünden bitmemiş ilişkin sevgilinle kız flört etmişler karşılıklı görüşene kadar arkadaş ayağına ilişkilerini yürütmüşler görüşünce sevgilin beğenip beğenmediğine karar verecekti sen mi o mu diye.
Ama sen tepki verince erken davranmış.
Yani geri dönerse bil ki kızı beğenmemiştir, sakın geri kabul etme.
Yok ben ilk anlattığınız olaylara dedim çok aşırı kıskançmişsiniz ya. Artık önünüze bakın bence..Evet ama kıskanmayıp ne yapabilirdim. Arkadaş olmadıklarını anladığımda tepki göstermem gerekiyordu
Bence sevgiye çok dar bakıyorsunuz . Karşılıksız sevdiğinizi düşünmüyorum ekstra olarak birini karşılık beklemeden koşulsuz sevebilmek için önce kendimizi cook sevmemiz gerekir . Kendi ruhumuzu tamamen kendimizin doyurabilmemiz gerekir .Herhangi bir amaçla kullanmıyorum karşılıksız sevip değer vermiştim. Yoksa 10 ay ayrı kaldığımızda başkasını da bulabilirdim. Ama gösterilmeyen sevginin gerçek olduğuna inanmıyorum. Birini sevince o kişinin yanında olmak, onunla konuşmak isteriz. Merak ederiz. Bu tüm insanlar için geçerlidir. Kimi daha az yapar kimi daha çok yapar. Ama mutlaka yaparlar. Başka sebeplerden dolayı ayrılmak farklı tabii. Zor bir durum olur ya da ayrılmanız gerekir o başka. Onun dışında insan sevdiği ve değer verdiği insanların yanında olur. Benim sevgi anlayışım böyle hiç değilse
İnternetten tamam sohbet edecek arkadaş bulunabilir. Zaman geçer yüz yüze görüştükten sonra gerçekten dostlukta kurulabilir. Ama hiç kimse internetten yeni tanıştığı biri ile gün içinde sürekli konuşup mesajlaşmak böyle bir insanı ilişkinin içine müdahil olacak kadar karıştırmak orada sıkıntı olan. Sonuçta gerçek hayatta hiç paylaşımı olmayan bir insanlar ne konuşur her gün hergün ya da özel hayatına dair resimleri neden yollar. Burada sıkıntı olan bu bence.Bu kadar kesin yargılarda bulunmamak gerekiyor. İnterneti aklıbaşında kullanıp karşınızdaki kişileri doğru seçerseniz internette çok güzel arkadaşlık kuracağınız insanlarla tanışabiliyorsunuz.
Abaza her yerde var, sokakta da, internette de. Bunu düzgün kullanıp seçici olmak bizim elimizde.
Senelerdir internet vasıtasıyla tanıştığım ve çok yakın arkadaşlıklar da kurduğum birçok kadın ve erkek arkadaşım oldu.
Siz istediğiniz kadar komik bulabilirsiniz, ama bugünkü şartlarda internet çok geçerli bir ortam oluşturuyor.
Bununla ilgili bir yorumum olmadı zaten.İnternetten tamam sohbet edecek arkadaş bulunabilir. Zaman geçer yüz yüze görüştükten sonra gerçekten dostlukta kurulabilir. Ama hiç kimse internetten yeni tanıştığı biri ile gün içinde sürekli konuşup mesajlaşmak böyle bir insanı ilişkinin içine müdahil olacak kadar karıştırmak orada sıkıntı olan. Sonuçta gerçek hayatta hiç paylaşımı olmayan bir insanlar ne konuşur her gün hergün ya da özel hayatına dair resimleri neden yollar. Burada sıkıntı olan bu bence.
Ben edindim. Birinin yaşadığı şehre gidip evinde de kaldım hatta. İkisini de dünyaya değişmem. Kendiniz yaparsınız yapmazsınız sizin bileceğiniz iş ama önyargılı yaklaşmamakta da fayda var. :)... Cunku kiz sizin iliskiyi ciddiye almiyor.
Internetten arkadas edindim diyenler bana komik geliyor. Internetten arkadas edinmezsin, en azindan Turkiye sartlarinda . Facebook bile chat sitesi gibi kullaniliyor. Sevgili edinirsin o ayri ama normal arkadas cikk.
İnternetten tanışmış kızla ayrıldıktan sonra birdeBence aynen benim arkadaşım gibiydi durum .
O kızla iletişimleri sizinle olandan daha çok onu mutlu ediyordu.
Ama bu kıza illa duygusal ve cinsel bir his beslediği yönünde bir şey olduğunu göstermez.
Size döner mi bilmiyorum ama bence o kızla hic bir şey olmayacak ve bir süre sonra iletişim azalıp kesilecek.