• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Kızlar bu arada ben predictor early diye bir test sipariş ettim. Arkadaştaki innovita testleride ben aldım o hüsrana uğrayınca testleri atacağım dedi bende aldım 😂 predictor için var mı yorumlarınız

Kızlar bu arada ben predictor early diye bir test sipariş ettim. Arkadaştaki innovita testleride ben aldım o hüsrana uğrayınca testleri atacağım dedi bende aldım 😂 predictor için var mı yorumlarınız
Biliyor musun testler şans işi bak ben geçen ay her markadan aldım 3 tane hepsi pozitif geldi ama yoktu innovita güzel diyorlar ama onu da çok idrarda tutunda bozuluyor

Biliyor musun testler şans işi bak ben geçen ay her markadan aldım 3 tane hepsi pozitif geldi ama yoktu innovita güzel diyorlar ama onu da çok idrarda tutunda bozuluyor
Bende geçen ay hiç bilmeden eczaneden aldığım o lanet testle pozitif gördüm emin olmak için 3 tane yaptım hepsi pozitifti kan verdim negatif. Muhteşem artimed 👏 üretene söylemek istediğim çok şey var. Ben kızımda 9 gün kala kaset testte silik gördüm ertesi gün kan verdim 72 çıktı ama markasını falan hiç hatırlamıyorum

Bende geçen ay hiç bilmeden eczaneden aldığım o lanet testle pozitif gördüm emin olmak için 3 tane yaptım hepsi pozitifti kan verdim negatif. Muhteşem artimed 👏 üretene söylemek istediğim çok şey var. Ben kızımda 9 gün kala kaset testte silik gördüm ertesi gün kan verdim 72 çıktı ama markasını falan hiç hatırlamıyorum
Aynısını yaşadım ve eşime de söyledim adam da çok sevindi ama olmadı

Bende de innovita vardı,yorumları hep güzel diye onu aldım ama umarım yanıltmaz.Ama testin satıcısı hep adet gününüzde yapın erken önermiyoruz yazmış

Bende de innovita vardı,yorumları hep güzel diye onu aldım ama umarım yanıltmaz.Ama testin satıcısı hep adet gününüzde yapın erken önermiyoruz yazmış
Ne yapacağımızı sa şaşırdık ya 🤦🏻‍♀️ bir an evvel şu adet günlerimiz Gelsinde sonucu öğrenelim yoksa böyle onu oku buna bak kafayı yiyeceğiz topluca az kaldı

Sabah artımed yaptım negatif çıktı şimdi akşam idrarıyla awox yapsammı sizce

Sabah artımed yaptım negatif çıktı şimdi akşam idrarıyla awox yapsammı sizce
Artımedi asla önermiyorum yukarda anlattım 3 test yaptım hepsi farklı günlerde kan verdim negatif çıktı ve üzerine adet oldum. Pozitifse de yalan negatifse de yalan, bazı forumlarda da çok fazla yorum var bu markayla ilgili onlara da bi bak istersen. Awox için kötü bir şey duymadım ama bence sabah ilk idrarla yapmak daha mantıklı gibi. Yaparsan haberdar et bizide

Back
X