- Konu Sahibi Lavantaakokusu
Ben onu kullanıyorumKızlar innovita gebelik testi kullanan var mı aranızda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onu kullanıyorumKızlar innovita gebelik testi kullanan var mı aranızda?
Bebegim erken gebelik testi için bile erken kaset test max ini gün önce çıkardıgonı duydumKızlar beni kurt bastı dayanamadım bugün 8-9. Gün ama yok bir şey galiba Eki Görüntüle 3559947
Ben kullandım gölge gösterdi diger testlerde çıkmadıKızlar innovita gebelik testi kullanan var mı aranızda?
Bi arkadaşım yapmış o testten negatif çıkmış kan vermiş 55 çıkmış yaşadınız mı hiç daha önce böyle bir durumBen onu kullanıyorum
Benim bir arkadaşımda negatif çıkmış sonuç kan vermiş pozitif sizide mi yanılttıBen kullandım gölge gösterdi diger testlerde çıkmadı
Yaaa neden erkenden yaptın kaç gün var adetineKızlar beni kurt bastı dayanamadım bugün 8-9. Gün ama yok bir şey galiba Eki Görüntüle 3559947
8 canımYaaa neden erkenden yaptın kaç gün var adetine![]()
Dimi yaa erkenBebegim erken gebelik testi için bile erken kaset test max ini gün önce çıkardıgonı duydum
O zaman bekle biraz daha, benimde 8 gün var. 22sinde olacağım inşallah olmamda8 canım
Çok erken değil mi 8 gün,yumurtlamadan 14 gün ya da 12 gün sonra bakın deniliyor genelde8 canım
Benim sabırsızlığım yüzünden yani şu anda akıntım var göğüs ağrısı ve hafif kasık ağrısıÇok erken değil mi 8 gün,yumurtlamadan 14 gün ya da 12 gün sonra bakın deniliyor genelde
Biliyor musun testler şans işi bak ben geçen ay her markadan aldım 3 tane hepsi pozitif geldi ama yoktu innovita güzel diyorlar ama onu da çok idrarda tutunda bozuluyorKızlar bu arada ben predictor early diye bir test sipariş ettim. Arkadaştaki innovita testleride ben aldım o hüsrana uğrayınca testleri atacağım dedi bende aldımpredictor için var mı yorumlarınız
Bende geçen ay hiç bilmeden eczaneden aldığım o lanet testle pozitif gördüm emin olmak için 3 tane yaptım hepsi pozitifti kan verdim negatif. Muhteşem artimedBiliyor musun testler şans işi bak ben geçen ay her markadan aldım 3 tane hepsi pozitif geldi ama yoktu innovita güzel diyorlar ama onu da çok idrarda tutunda bozuluyor
Aynısını yaşadım ve eşime de söyledim adam da çok sevindi ama olmadıBende geçen ay hiç bilmeden eczaneden aldığım o lanet testle pozitif gördüm emin olmak için 3 tane yaptım hepsi pozitifti kan verdim negatif. Muhteşem artimedüretene söylemek istediğim çok şey var. Ben kızımda 9 gün kala kaset testte silik gördüm ertesi gün kan verdim 72 çıktı ama markasını falan hiç hatırlamıyorum
Ne yapacağımızı sa şaşırdık yaBende de innovita vardı,yorumları hep güzel diye onu aldım ama umarım yanıltmaz.Ama testin satıcısı hep adet gününüzde yapın erken önermiyoruz yazmış
Valla yanılttımı bilmiyorum bitek o gölgeli çıktı çok güvendiğum albi testler negatifti bi kızı da yanıltmış ovülasyon testini de begenmedim benBenim bir arkadaşımda negatif çıkmış sonuç kan vermiş pozitif sizide mi yanılttı
Sabah artımed yaptım negatif çıktı şimdi akşam idrarıyla awox yapsammı sizceBende geçen ay hiç bilmeden eczaneden aldığım o lanet testle pozitif gördüm emin olmak için 3 tane yaptım hepsi pozitifti kan verdim negatif. Muhteşem artimedüretene söylemek istediğim çok şey var. Ben kızımda 9 gün kala kaset testte silik gördüm ertesi gün kan verdim 72 çıktı ama markasını falan hiç hatırlamıyorum
Artımedi asla önermiyorum yukarda anlattım 3 test yaptım hepsi farklı günlerde kan verdim negatif çıktı ve üzerine adet oldum. Pozitifse de yalan negatifse de yalan, bazı forumlarda da çok fazla yorum var bu markayla ilgili onlara da bi bak istersen. Awox için kötü bir şey duymadım ama bence sabah ilk idrarla yapmak daha mantıklı gibi. Yaparsan haberdar et bizideSabah artımed yaptım negatif çıktı şimdi akşam idrarıyla awox yapsammı sizce