• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Göğüslerim acımaya başladı
Kaşığım ağrıyor ama böyle idrar varmış gibi regli ağırısı gibi
Bir de ben oruç tutuyorum gündüz bir şey yok ama iki gündür iftardan sonra midem bulanıyor mesela en sevdiğim yemeği bu akşam yiyemedim koktu bana bazı şeyler kokuyor bilmiyorum ama ben her ay belirti yaşıyorum kendimi inandırmak istemiyorum korkuyorum
Agzında metalik bi tat tat var mı

Kızlar belirtisi olan varmı benim sol tarafım ağrıyor gibi ama piskolojik diye geçiyorum çok değil arada girip çıkıyor

Kızlar belirtisi olan varmı benim sol tarafım ağrıyor gibi ama piskolojik diye geçiyorum çok değil arada girip çıkıyor
Benim sağ kasığımda ağrı var psikolojik değil çok net bi ağrı yumurtlamadan beri geçmedi sağ göğsümde de hassasiyet var ama ağrı tek taraflı olduğu için ümidim yok açıkçası genel bi kasık ağrım yok çok net sağ taraf

Benim sağ kasığımda ağrı var psikolojik değil çok net bi ağrı yumurtlamadan beri geçmedi sağ göğsümde de hassasiyet var ama ağrı tek taraflı olduğu için ümidim yok açıkçası genel bi kasık ağrım yok çok net sağ taraf
İki taraflımı oluyomus kasıktakı agrı

Kızlar beni kurt bastı dayanamadım bugün 8-9. Gün ama yok bir şey galiba
2fbe4256-1360-463e-9025-ac5f35112c92.webp

Bilemedim ya inşallah vardır yoksa kist felan oluşuyor herhalde çünkü baya ağrıyor iki üç gündür 🥲
Çok zor bu ama bıraz boşvermeye çalışın kızlar başka şeylerle ugrasın ben oyle yapmya çalısıyorum yapabıldıgım kadarıyla yürüyeşe felan gıdıyorum hergun😊

Çok zor bu ama bıraz boşvermeye çalışın kızlar başka şeylerle ugrasın ben oyle yapmya çalısıyorum yapabıldıgım kadarıyla yürüyeşe felan gıdıyorum hergun😊
Ah keşke mümkün olsa araştır araştır kafayı yiyorum herşeyi belirtiye yoruyorum valla bu bebek işinden psikolojik hasarlı çıkacağım 😂

Back
X