3 kişi arasında kararsız kaldım

bazıları da mesleğe göre es secilmez yamıs napıcam şimdi
Mesleğe göre seçilmez tabi ama ortada aşk vs yokki. sen işe alır gibi soru sorunca bence en iyi CV ye sahip olanı secmelisin diye düşündüm bide sakın o namaz kılıyormuş, bu tesbih çekiyormuş diye güvenmeyin kimseye, olmuyor azizim, her namaz kılan güven vermiyor

Elbetteki dini sorumluluklari yerine getirmek onemli ama kimseyle de namaz kiliyor kilmiyor diye evlenilmez gonul akıl isidir evlilik huy suy isidir..huyu kotu olup bes vakit kilsa ne yazarr...
aynen ama tanıma asamasında önemli değil mi fikir acısından kimi tanıyacagma karar verme acısından

Uzak davranman değil olay. Adamlara söyledin mi 3 kişiyle görüşüyorum aklıma yatanı seçeceğim diye. Bakalım adamlar denenmek istiyor mu? Aynı anda başka adamlarla konuşan bir kadına kendini beğendirmek istiyor mu? Belki onların da böyle kriterleri var. Neden tamamen açık olmuyorsun adamları cıncığına kadar sorguluyorsun da.

Konu fake yada değil, dini tartışmaya yol açacağı sebebiyle kapanacak zaten.
Fake olmadığını varsayarak söylüyorum. Hepsini geçtim mesleklerini, dindarlıklarını, paralarını vs. Önce bu yaptığın etik mi onu düşün. Üçüyle bir arada görüşmek ne kadar doğru. Bir söyle de gör bakalım içlerinden birine, senden başka 2 kişiyle daha görüşüyorum diye izle bakalım noluyor?

Sürekli tatillerde erkek bulmana da bir açıklama getirseydin keşke

5 vakit namaz kılan alkol almayam bir diş hekimi bulabilirsin bence. Neden olmayan insanları kendine uydurma çabası. Bırak hiçbiri sana uygun değil ki. Hepsinden değişmelerni bekleyerek başlayacaksın ilişkiye.

Sizin bu tatil beldeleri nereler oluyor tam olarak? Mübarek tatilde elini sallasan doktora çarpıyor.

Bir de allasen siz bu adamlarla tatilde nasıl tanışıp konuşmaya başladınız? Yani benim bildiğim dinibütün erkekler pek öyle tatilde kızlarla tanışmaz ama?

hayır hepsine düşünecegmi söyledim ve uzak davrandım hatta olmayabilir gbi davrandım

Hepsine düşüneceğini söylemen; birbirinden farklı 3 insanla (birbirlerinden haberleri de yok) görüşmediğini değiştirmez. Görüşmek de mesajla da oluyor, iletişim kuruyorsun. Onları tanımaya çalışıyorsun evlilik ya da ilişki için. 3 farklı opsiyon sunmuşsun kendine oh ne ala şu içiyor, şu namaz kılmıyor diye burada özellik anlatıyorsun. Senin yaptığın da günah değil mi? Günah sadece namaz kılmamak, içki içmek mi?

Saka gibisin namaz kilip kilmamasi sizi ilgilendiren bir durum olmamali namazi senin icin degil allah icin kiliyor degil mi? Sen bahsetmeye calistigin kadar dindar biri de olamazsin ayni anda 3 adayi degerlendirerek. Bence biraz utan 3unden de ozur dile umut verme insanlara artik. Ciddi biri cikarsa karsina hic kiyaslama yapmadan bi iliskiye baslarsin. 3 kisiyi su namaz kilar bunun annesi kapali bu kuran bilmiyo bu icki iciyo diye siraya koyup aralarindan size en uygununu secmek de ne demek??? Pazardan hiyar mi seciyorsun? Hic biri sana uygun degil.

Öyle deme ya bunlar cok takva her hemde içkili mickili takvalardan
Adam evlendikten sonra namaz klıların demiş kızımız hala onu listeden çıkarmamış pesss

hepsiyle görüşmüyorum sadece sorular sordum cevaplarını aldım düşünecegmi söyledim onlar mesaj atıyo arıyo ama cevap vermiyorum bişeyler uyduruyorum kime karar verirsem ona yakınlascam hepsine olmayabilir gibi yaklasıtm bunun farkındalar gene de düşün dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…