3 kişi arasında kararsız kaldım

cami havlusunda tanışsalar neyse

maası az olmaz ama kariyeri az diğer dediklerin de mantıklı ama tanıma asamasnda kişiliğini öğrenemem o daha uzun zaman ister ilk konusmada bunları sorabildim co konusmadım hiç biriyle

Kariyer başına az çok gibi sıfatlar almaz, az kariyer çok kariyer diye birşey yoktur, bi simitçinin Dr kariyeri vardır misal onu bir düzeltelim

Bence dindar olmasi guzel biseydir. Yani namazi falan bi yana birak dindar bi insan yalan soylemez, hirsizlik yapmaz, hakaret etmez, siddet uygulamaz, zina yapmaz vs vs.. Yani gercekten kalpten dindar ise o kisiyle evlilik lokum fistik gibi bisey olur bunlara neden onem vermiyorsun?

Ama ben seni anlayamadim 3 kisiyle ayni anda konusup sonrada yok efendim din ozelligi olan biriyle evlenecem demek nedir?

Bu arada kimse kimse icin alkolude birakmaz namaz da kilmaz kopruden gecene kadar o isler icinden gelmedi mi 1 ay sonra birakir namazi dayar agzina siseyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…