3 kişi arasında kararsız kaldım

Biri diğerlerinden daha iyi olsaydı diğerlerini düşünmezdiniz bile.

Hepsini boşverin.

Su kadarını söylüyorum, kimse icin kapanma, sana Alkolü sigarayı bırakacağım diyenede inanma. Kime icin ısındı ondan haber ver, böyle başvuruları değerlendireceğine

bnm istediğim kişi aslında ahmet ama annem lise mezunu olmadıgı için istemez ne kadar cok para kazansa da diye düşünüyorum. diğer konulartda uyusuyoruz sadece bu konuda ters işte.

Saka gibisin bi yere takildim namaz kilmuyo ama ilerde kilmasini isticem yazmissin bu nasil mantik senin demenlemi bak bu isler boyle hesap kitapla olmaz ayrica kimin ne kadar ibadet ettigi allahla onun arasindadir sen kendi isine bak dini vazifelerini yerine getir okulunu bitir arti biraz daha olgunlas sana bi tavsiye basta bi insani bi sekilde kabul edip sonra degistiremezsin

hepimizin gunahları var bu dinsiz oldugumu anlamına mı gelir

dinsiz demedim, dini özelliği olan biri yok dedim.. namaz kılmayan ileride kılarım diyen ya da oruç tutmayan ama ailesi çok kapalı olan insanlara dindar denmiyor.. mesele günahının olup olmaması değil, "dindarlık" arıyorsanız belli ki bu çocukların hiç birisi dindar falan değil..

Su kadarını söylüyorum, kimse icin kapanma, sana Alkolü sigarayı bırakacağım diyenede inanma. Kime icin ısındı ondan haber ver, böyle başvuruları değerlendireceğine
biri için kapanmam zaten içimde oldugunu söyledim. ahmete içim ısındı ama lise mezunu diye annem istemez

ucude alkol aliyor, ucude 5 vakit namaz kilmiyor, sadece 1 tanesi kuran okumayi biliyor.. Dini ozelliklerine gore sececeksen ucunude secme..

Ayrica ben senin bu ucunun hakkinda bu kadar bilgi sahibi olmana sasirdim hatta 2 numara fazla msj yazmayi sevmiyor falan demissin yani ucuylede gorusuyorsun anladigim kadariyla.. Kusura bakma ama o zaman senin dini ozelligin ne derler adama..

ileride kılarım diyene 2 puan

kılmayan 0, kılana 5 puan

annesi kapalı olana 4 puan

babannesi hacı olana 10 puan

işaretli yerin neyini anlamadın

eşi seçme kriterlerin bunlarsa diyecek bişey bulamıyrum, en zengin olanını seç bence.

biri için kapanmam zaten içimde oldugunu söyledim. ahmete içim ısındı ama lise mezunu diye annem istemez
Annen haklı o ayrıda, yinede ortada aşk falan varsa anne baba emmi hala dayı nın Düşüncelerinden ziyade senin ne düşündüğün önemli. Biriyle tanışırken ben kapalı değilim ama kapanmayı düşünüyorum diyenleri samimi bulmuyorum, insallah onlara dememişindir bu isteğini. Eger Ahmet'i cok beğenseydin digerlerini düsünmezdin bile, bende benim Ahmet'i cok begendim, statü, dıs görünüs ve maddiyat olarak daha iyilerini değerlendirmedim bile

annem gecen sene kemoterapi aldı o yuzden onu uzmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…