- 12 Şubat 2015
- 708
- 305
-
- Konu Sahibi dosteli789
ben de onu düşünüyordum...her tatilde nasıl birisiyle tanışılır?...bende sorun var sanırımSürekli tatillerde erkek bulmana da bir açıklama getirseydin keşke
5 vakit namaz kılan alkol almayam bir diş hekimi bulabilirsin bence. Neden olmayan insanları kendine uydurma çabası. Bırak hiçbiri sana uygun değil ki. Hepsinden değişmelerni bekleyerek başlayacaksın ilişkiye.
evlendikten sonra şunu bunu yapıcam diyen herifler kimlerdi hatırlamıyorum ama ibadetini "evlendikten sonra" yapıcağını iddia eden kişi her kimse ben direkt elerdim. evlendikten sonra ne alaka? düzenli seks hayatı mı olucakmış ibadet etme ya da içkiyi bırakma sebebiyle bi alaka kuramadım ben. başkasının lafıyla bişiyler yapan insana saygı duymam, dini açıdan da olması gereken bu değil.bazıları da mesleğe göre es secilmez yamıs napıcam şimdi
hepsiyle görüşmüyorum sadece sorular sordum cevaplarını aldım düşünecegmi söyledim onlar mesaj atıyo arıyo ama cevap vermiyorum bişeyler uyduruyorum kime karar verirsem ona yakınlascam hepsine olmayabilir gibi yaklasıtm bunun farkındalar gene de düşün dediler
tatillerde arkadaslarımın yanına gidiyorum onların da arkadasları oluyo rastlasıyoruz göruyolar falan tanısmak istıoyolar olay böyle yani tatilde elimi sallayıp sihirle bulma falan yokSürekli tatillerde erkek bulmana da bir açıklama getirseydin keşke
5 vakit namaz kılan alkol almayam bir diş hekimi bulabilirsin bence. Neden olmayan insanları kendine uydurma çabası. Bırak hiçbiri sana uygun değil ki. Hepsinden değişmelerni bekleyerek başlayacaksın ilişkiye.
Kısmet.ben de onu düşünüyordum...her tatilde nasıl birisiyle tanışılır?...bende sorun var sanırım
nıye sinrleneyim ki herkes istediğini yazmakta özgur internet ortamında tanımadıgım kişilere sinirlenip kenimi yıpratmak mantıklı mı.Konu sahibi hiç sinirlenmiyor..
İşin tuhafı bizi de birbirimize sokamadı..
amacı oydu heralde basaramaynca ne yapsn garıbım :)Konu sahibi hiç sinirlenmiyor..
İşin tuhafı bizi de birbirimize sokamadı..
-Merhaba ben Ahmet
+Merhaba ben dosteli.
-Nasılsın?
+İyiyim sağol. Namaz kılıyor musun?
-Ee..evet?
+Ok. Oruç?
-Yaaani.
+Hmm. Annen kapalı mı?
-Evet.
+Tamam. Alkol alıyor musun?
-Haftasonları.
+Olmaz o gidecek. Tamam biz sizi ararız teşekkürler.
ben kısmetsizim o zamanKısmet.
maası az olmaz ama kariyeri az diğer dediklerin de mantıklı ama tanıma asamasnda kişiliğini öğrenemem o daha uzun zaman ister ilk konusmada bunları sorabildim co konusmadım hiç biriyleevlendikten sonra şunu bunu yapıcam diyen herifler kimlerdi hatırlamıyorum ama ibadetini "evlendikten sonra" yapıcağını iddia eden kişi her kimse ben direkt elerdim. evlendikten sonra ne alaka? düzenli seks hayatı mı olucakmış ibadet etme ya da içkiyi bırakma sebebiyle bi alaka kuramadım ben. başkasının lafıyla bişiyler yapan insana saygı duymam, dini açıdan da olması gereken bu değil.
senin ibadet etmen fakat eşinin ibadet etmemesi evliliğinizde hiçbi sorun teşkil etmez. onun günahı onadır. senin öncelikli olarak o erkeğin ne kadar nezaketli olduğuna ne kadar iyi huylu biri olduğuna bakman gerekir. o kişinin ibadet edip de saçma karaktere sahip olması senin hayrına olmaz.
lise mezunu olan kişi hakkında endişeliyim çünkü kimi erkekler bi süre sonra bu meseleyi dert edinebiliyo lüzumsuz komplekslere girebiliyo. bi erkeğin maaşının bi kadınınkinden az olmaması daha iyidir.