3 kişi arasında kararsız kaldım

ama sevecek asık olacak kadar zaman gecirmedimki hiç biriyle. daha iyi tanımak için kime yakınlasmalıyım onu düşünüyotum su an hepsine uzak davranıyorum cunku. ask sonra gelecek eger gelirse. bi anda asık olamıyorum ki.

Masallah ne verimli tatillermis bizim çok kesat gecerdi tatiller. Neyse konuna gelince meslege göre es secilmez, kiminle bir ömür gecinebilecegini dusunuyorsan onunla arkadasligina devam et

Masallah ne verimli tatillermis bizim çok kesat gecerdi tatiller. Neyse konuna gelince meslege göre es secilmez, kiminle bir ömür gecinebilecegini dusunuyorsan onunla arkadasligina devam et

O kadar zaman geçirmedin ama annelerinin açık kapalı olmasi namazı senden soruluyo, ne haddine

Yarismacilarin diger adaylardan haberi var mi? Senin su an degerlendirme asamasina oldugunu, hepsiyle az cok tanismaya calistigini biliyorlar mi? Cunku adaylardan biri icin cok fazla arayip sormaz yazmissin. Burdan hepsiyle gorustugunu ve arama sIkliklari konusunda da bir kiyas yaptigini cikariyorum.

22 yaşında evlilik hayali kuracak kadar ne yaşadınız ki şu hayatta.Yok doktormuş yok diğeri zenginmiş sizin için önemli olan bunlarken gelmiş dini bütün olsun diye vaaz veriyorsunuz.Tabi biz yedik mi hayır yemedik.Şahsen hiç kapanmayı düşünmüyorum oruçlarımı tutarım ama namaz kılmam ben bile bu sizin gibilerin deyimiyle dinsiz halimle 3 erkekle aynı anda görüşmedim.Sizin gibi etiket derdine düşmüş insanları gördükçe midem bulanıyor.Kusura bakmayın saydırıyorum ama eleştirilere açık olmasanız yazmazdınız buraya.Bir de sizin gibi kafa yapısında olanlar asla mutlu olamıyorlar yaşınız küçük umarım büyüyünce daha olgun düşünebilirsiniz.

Kızım daha zaman geçirememişsin oturup evlenmeyi nasıl düşünecek boyuta geldin ya tutmazssa ya ahmet sarı kutu içinden tırttt çıkarsa ya mehmet fıssss çıkarsa bence bu konu hakketen fake ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…