- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.480
-
- Konu Sahibi dosteli789
İmam tanıdığı olup,evi cami karşısında kulağı ezan da olana kanaat notu kullanılır bence..
hayır tabi ki. parayı napıyım ben zaten kazancam hekim olcam kendime yetecek artacak kadar kazanırım sadece onu annemin kararrını etkileyebilecegni düşündüm ama annem yemez bunu
Hadi ya bak işkillendim şimdiBence konu fake çünkü 26 yasinda uzman doktor olunmaz
ama sevecek asık olacak kadar zaman gecirmedimki hiç biriyle. daha iyi tanımak için kime yakınlasmalıyım onu düşünüyotum su an hepsine uzak davranıyorum cunku. ask sonra gelecek eger gelirse. bi anda asık olamıyorum ki.Senin yerinde olsam yapardım biliyormusun kalbinin sesini dinlerdim alkolü senin için asla bırakmazlar,senin için asla namaz yılmazlar ki kışlalarda allah katında ne kadar istekli oldukları meçhul olur.
Doktormus,maaşıymış,görüşleriymiş,düşünceleriymiş
Bu işler tavla oynamaya benzemez bence sen hiiiiç birini sevmiyorsun çünkü seven bir tek sevdiğini görür yaşlısıyla,doğrusuyla sadece sevdiğini..
uzmanlık okuyo son senesi. 1 yıl erken baslamıs okula.Hadi ya bak işkillendim şimdi
Bence konu fake çünkü 26 yasinda uzman doktor olunmaz
ama sevecek asık olacak kadar zaman gecirmedimki hiç biriyle. daha iyi tanımak için kime yakınlasmalıyım onu düşünüyotum su an hepsine uzak davranıyorum cunku. ask sonra gelecek eger gelirse. bi anda asık olamıyorum ki.
bazıları da mesleğe göre es secilmez yamıs napıcam şimdiDeğişmiyor tatlım cok nadir. Ben Avrupa görmüşünü yaşadım bunun, bide trde yetişmişini düşünemiyorum
tanımak için ilk konusmamızda sordum bunlarıO kadar zaman geçirmedin ama annelerinin açık kapalı olmasi namazı senden soruluyo, ne haddine
e bu işin zorunlu hizmeti var unutma! Şimdi sen bu konuyu açtın hayallerini mi yansıttın bize.Biz yorum yapınca ne oldu,ne kazandın?uzmanlık okuyo son senesi. 1 yıl erken baslamıs okula.
Kızım daha zaman geçirememişsin oturup evlenmeyi nasıl düşünecek boyuta geldin ya tutmazssa ya ahmet sarı kutu içinden tırttt çıkarsa ya mehmet fıssss çıkarsa bence bu konu hakketen fake yadosteli78geçirememişse bile231 .!.:ama sevecek asık olacak kadar zaman gecirmedimki hiç biriyle. daha iyi tanımak için kime yakınlasmalıyım onu düşünüyotum su an hepsine uzak davranıyorum cunku. ask sonra gelecek eger gelirse. bi anda asık olamıyorum ki.
alemsn cnm ya :)4.yü seç
ne yapayım hiç biri kızımıza layık değilalemsn cnm ya :)