3 kişi arasında kararsız kaldım

Sürekli tatillerde erkek bulmana da bir açıklama getirseydin keşke :KK70:

5 vakit namaz kılan alkol almayam bir diş hekimi bulabilirsin bence. Neden olmayan insanları kendine uydurma çabası. Bırak hiçbiri sana uygun değil ki. Hepsinden değişmelerni bekleyerek başlayacaksın ilişkiye.
ben de onu düşünüyordum...her tatilde nasıl birisiyle tanışılır?...bende sorun var sanırım:110:

bazıları da mesleğe göre es secilmez yamıs napıcam şimdi
evlendikten sonra şunu bunu yapıcam diyen herifler kimlerdi hatırlamıyorum ama ibadetini "evlendikten sonra" yapıcağını iddia eden kişi her kimse ben direkt elerdim. evlendikten sonra ne alaka? düzenli seks hayatı mı olucakmış ibadet etme ya da içkiyi bırakma sebebiyle bi alaka kuramadım ben. başkasının lafıyla bişiyler yapan insana saygı duymam, dini açıdan da olması gereken bu değil.
senin ibadet etmen fakat eşinin ibadet etmemesi evliliğinizde hiçbi sorun teşkil etmez. onun günahı onadır. senin öncelikli olarak o erkeğin ne kadar nezaketli olduğuna ne kadar iyi huylu biri olduğuna bakman gerekir. o kişinin ibadet edip de saçma karaktere sahip olması senin hayrına olmaz.
lise mezunu olan kişi hakkında endişeliyim çünkü kimi erkekler bi süre sonra bu meseleyi dert edinebiliyo lüzumsuz komplekslere girebiliyo. bi erkeğin maaşının bi kadınınkinden az olmaması daha iyidir.

hepsiyle görüşmüyorum sadece sorular sordum cevaplarını aldım düşünecegmi söyledim onlar mesaj atıyo arıyo ama cevap vermiyorum bişeyler uyduruyorum kime karar verirsem ona yakınlascam hepsine olmayabilir gibi yaklasıtm bunun farkındalar gene de düşün dediler

Yakınlaşıcam derken, günah değil mi, namahrem onlar sana

Sürekli tatillerde erkek bulmana da bir açıklama getirseydin keşke :KK70:

5 vakit namaz kılan alkol almayam bir diş hekimi bulabilirsin bence. Neden olmayan insanları kendine uydurma çabası. Bırak hiçbiri sana uygun değil ki. Hepsinden değişmelerni bekleyerek başlayacaksın ilişkiye.
tatillerde arkadaslarımın yanına gidiyorum onların da arkadasları oluyo rastlasıyoruz göruyolar falan tanısmak istıoyolar olay böyle yani tatilde elimi sallayıp sihirle bulma falan yok

Kur bir okey masası.
Oturun hepiniz hemen!
Hangisi hileci, hangisi öfkeli, hangisi sakin, hangisi düzenbaz çok iyi anlarsın.
Çok ciddiyim.
İroni ya da geyik içermemektedir!

26 yasinda nasil uzman doktor olunuyor?
ayrica masallah hic bir tatili bos gecmediginiz gibi bir de allah ile kul arasinda olanlari sorgulamissiniz. Daha yeni tanistiginiz birinin ibadetini, ilerde namaz kilip kilmayacagini, annesinin basinin acik olup olmadigini sorgulamissiniz. Kusura bakmayin ama bana cok itici geldiniz. Ayrica secim yapmaya calismanizi da komik buldum. Herkes her tanistigiyla evlenmeye kalkmiyo o yuzden sakin olun da hayal kirikligina ugramayin.

-Merhaba ben Ahmet
+Merhaba ben dosteli.
-Nasılsın?
+İyiyim sağol. Namaz kılıyor musun?
-Ee..evet?
+Ok. Oruç?
-Yaaani.
+Hmm. Annen kapalı mı?
-Evet.
+Tamam. Alkol alıyor musun?
-Haftasonları.
+Olmaz o gidecek. Tamam biz sizi ararız teşekkürler.

aslında 32 fazı en kısa sürede en doğru sayan vs gibi alternatif final oyunarıyla sorun kalmaz diye düşünüyorum

evlendikten sonra şunu bunu yapıcam diyen herifler kimlerdi hatırlamıyorum ama ibadetini "evlendikten sonra" yapıcağını iddia eden kişi her kimse ben direkt elerdim. evlendikten sonra ne alaka? düzenli seks hayatı mı olucakmış ibadet etme ya da içkiyi bırakma sebebiyle bi alaka kuramadım ben. başkasının lafıyla bişiyler yapan insana saygı duymam, dini açıdan da olması gereken bu değil.
senin ibadet etmen fakat eşinin ibadet etmemesi evliliğinizde hiçbi sorun teşkil etmez. onun günahı onadır. senin öncelikli olarak o erkeğin ne kadar nezaketli olduğuna ne kadar iyi huylu biri olduğuna bakman gerekir. o kişinin ibadet edip de saçma karaktere sahip olması senin hayrına olmaz.
lise mezunu olan kişi hakkında endişeliyim çünkü kimi erkekler bi süre sonra bu meseleyi dert edinebiliyo lüzumsuz komplekslere girebiliyo. bi erkeğin maaşının bi kadınınkinden az olmaması daha iyidir.
maası az olmaz ama kariyeri az diğer dediklerin de mantıklı ama tanıma asamasnda kişiliğini öğrenemem o daha uzun zaman ister ilk konusmada bunları sorabildim co konusmadım hiç biriyle

X