3 kişi arasında kararsız kaldım

Ilk basta ahmete sasirdim alkolle namaz tezatligindan dolayi begenmedim ama digerlerini okuyunca ahmete sukrettim:confused: ucunede mecbur degilsin ayrica. Ama bari ahmet olsun:confused:

Elbetteki dini sorumluluklari yerine getirmek onemli ama kimseyle de namaz kiliyor kilmiyor diye evlenilmez gonul akıl isidir evlilik huy suy isidir..huyu kotu olup bes vakit kilsa ne yazarr...

Böyle bir saçmalık nadir bulunur gelin okuyun, din merkezli bu bakış açısı ile sanırım ilerde erkek hasta bakmazsın malum dip dibe saatler geçiyo bazen dişçide, namaz kılmasını isticem zaten tepkili değil annesi kapalı haftasonu içki içiyo yok cumaları kılıyor, fişleme yapar gibi, kiminle olursan ol bu arada

annem gecen sene kemoterapi aldı o yuzden onu uzmek istemiyorum
Annen haklı, uni mezunusun ne işin var ilkokul mezunuyla! Bende senin gibiydim bir zamanlar ama hayatın acı gerçekleriyle karşılaştım Hoppa bizim toplumumuz ataerkil, yarın Birgün bu adam sana hayatı zehir eder ego tatmini Yüzünden. Seni aşağılamak icin elinden geleni yapar

Ahmet'e de onlardan daha cok kazaniyor diye isinmis gibisin sanki.ahmet hakkinda hep bundan bahsediyorsun yazdiklarinda
hayır tabi ki. parayı napıyım ben zaten kazancam hekim olcam kendime yetecek artacak kadar kazanırım sadece onu annemin kararrını etkileyebilecegni düşündüm ama annem yemez bunu

bi de ben olsam kuran okumayı bilip oruç tutan ama alkol alan birindense din hakkında çok bilgisi olmayan alkol alan birini seçerdim sanırım
çünkü günahını bilip de alkol kullanması daha tehlikeli değil mi?

evliliklerde ilk kriter din olmamalı benim nacizane görüşüm.
sadakati, dürüstlüğü, sana olan sevgisi, vb vb özelliklere bakmanı tavsiye ederim, din allah ile kişi arasında, evlilik ise iki kişi arasında sonuçta,

Annen haklı, uni mezunusun ne işin var ilkokul mezunuyla! Bende senin gibiydim bir zamanlar ama hayatın acı gerçekleriyle karşılaştım Hoppa bizim toplumumuz ataerkil, yarın Birgün bu adam sana hayatı zehir eder ego tatmini Yüzünden. Seni aşağılamak icin elinden geleni yapar
ilkokul değil lise mezunu da haklısın sen de. kişiden kişiye değişir ama olası dediğin

Nasıl bir kızsın maşallah iki uzman hekim biri 26 yaşındaa (ki uzman hekim ayda 20 bin civarı kazanır) bide onlardan daha fazla kazanan ahmet ..Ayda 25 30 bin kazanıyordur sanırım.Hepsi evlenince namaz kılacağım diyor vs.vs.. çok garip olaylar.

Senin yerinde olsam napardım biliyormusun kalbimin sesini dinlerdim alkolü senin için asla bırakmazlar,senin için asla namaz yılmazlar ki kılsalarda allah katında ne kadar istekli oldukları meçhul olur.
Doktormus,maaşıymış,görüşleriymiş,düşünceleriymiş,namazıymış,annesinin namazıymış,rütbesiymiş,eğitimiymiş
Bu işler tavla oynamaya benzemez bence sen hiiiiç birini sevmiyorsun çünkü seven bir tek sevdiğini görür yanlısıyla,doğrusuyla sadece sevdiğini..

bi de ben olsam kuran okumayı bilip oruç tutan ama alkol alan birindense din hakkında çok bilgisi olmayan alkol alan birini seçerdim sanırım
çünkü günahını bilip de alkol kullanması daha tehlikeli değil mi?

evliliklerde ilk kriter din olmamalı benim nacizane görüşüm.
sadakati, dürüstlüğü, sana olan sevgisi, vb vb özelliklere bakmanı tavsiye ederim, din allah ile kişi arasında, evlilik ise iki kişi arasında sonuçta,
bilmiyorum ki dine önem veriyorum dikkat etmeye calısıyorum. daha doğrusu içinde Allah korkusu olmaıs cok önemli bnm için

X