- 25 Şubat 2013
- 519
- 101
- Konu Sahibi dosteli789
Ahmet'e de onlardan daha cok kazaniyor diye isinmis gibisin sanki.ahmet hakkinda hep bundan bahsediyorsun yazdiklarinda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmam tanıdığı olup,evi cami karşısında kulağı ezan da olana kanaat notu kullanılır bence..ileride kılarım diyene 2 puan
kılmayan 0, kılana 5 puan
annesi kapalı olana 4 puan
babannesi hacı olana 10 puan
insanlık acısından da en iyisi ahmet gibi duruyo. ama dediğim gbi annemDinden çok insanlığa bakardım..
Gunumuzde din kisvesi altında dönen dalavereler varken..
Aynenben ortada dini özelliği olan birini göremedim..
biliyorum zaten yazarken illa bana birini secin demek istemedim 3ünü secmemem de bi fikir tabi kiiIlk basta ahmete sasirdim alkolle namaz tezatligindan dolayi begenmedim ama digerlerini okuyunca ahmete sukrettim ucunede mecbur degilsin ayrica. Ama bari ahmet olsun
Annen haklı, uni mezunusun ne işin var ilkokul mezunuyla! Bende senin gibiydim bir zamanlar ama hayatın acı gerçekleriyle karşılaştım bizim toplumumuz ataerkil, yarın Birgün bu adam sana hayatı zehir eder ego tatmini Yüzünden. Seni aşağılamak icin elinden geleni yaparannem gecen sene kemoterapi aldı o yuzden onu uzmek istemiyorum
hayır tabi ki. parayı napıyım ben zaten kazancam hekim olcam kendime yetecek artacak kadar kazanırım sadece onu annemin kararrını etkileyebilecegni düşündüm ama annem yemez bunuAhmet'e de onlardan daha cok kazaniyor diye isinmis gibisin sanki.ahmet hakkinda hep bundan bahsediyorsun yazdiklarinda
ilkokul değil lise mezunu da haklısın sen de. kişiden kişiye değişir ama olası dediğinAnnen haklı, uni mezunusun ne işin var ilkokul mezunuyla! Bende senin gibiydim bir zamanlar ama hayatın acı gerçekleriyle karşılaştım bizim toplumumuz ataerkil, yarın Birgün bu adam sana hayatı zehir eder ego tatmini Yüzünden. Seni aşağılamak icin elinden geleni yapar
Değişmiyor tatlım cok nadir. Ben Avrupa görmüşünü yaşadım bunun, bide trde yetişmişini düşünemiyorumilkokul değil lise mezunu da haklısın sen de. kişiden kişiye değişir ama olası dediğin
bilmiyorum ki dine önem veriyorum dikkat etmeye calısıyorum. daha doğrusu içinde Allah korkusu olmaıs cok önemli bnm içinbi de ben olsam kuran okumayı bilip oruç tutan ama alkol alan birindense din hakkında çok bilgisi olmayan alkol alan birini seçerdim sanırım
çünkü günahını bilip de alkol kullanması daha tehlikeli değil mi?
evliliklerde ilk kriter din olmamalı benim nacizane görüşüm.
sadakati, dürüstlüğü, sana olan sevgisi, vb vb özelliklere bakmanı tavsiye ederim, din allah ile kişi arasında, evlilik ise iki kişi arasında sonuçta,