- 9 Şubat 2025
- 8
- 1
- 1
- 20
- Konu Sahibi susmaktansusamak
-
stres gerçekten yok ama sınac anında eğitimde asla yapmadığım hatalar oluyor bilmiyorum neden hep öyle oluyorKalacağımdan eminim derseniz kalırsınız. Rahat olun öncelikle, komisyonun tutumu da önemli ama rahat hissettmediğiniz zaman bunu komisyona söyleyin. Müzik açın yada şarkı mırıldanın heyecanız gitsin.
Ben sınavda komisyona benimle konuşur musunuz yoksa heyecan yapıyorum demiştim. Sohbetin alâsını yapmışlardı.
babamın daha fazla ücret ödiceni sanmıyorum bide sınav güzergahı değiştiBen dorduncude almistim. Biraz daha ders al oyle gir, ben oyle yaptim
ne yaziki elelemide ayrı takıyorum herkez aradı sürekli beni geçtinmi diye kaldım demekten gözümde yaş kalmadı dördüncüsü için çok umutsuzum eğitimde çok iyim asla hata yapmıyorum bütün hataları sınavda yapıyorum bunu asla çözemicem 5hap alıp girmiştim oysakiSakin ol. Eksik noktan neyse videolar vs izle. Sakinleşmeye calış. Gerekirse ek ders al. Ama o stresinle, üzüntünle bas etmeye calış. Benim annem de 4.de geçmişti anca minnoşum. O da sen gibiydi. Bir de elalem ne der kaygısı cok oluyor bu zamanlarda. Biliyorum. Ama boşver. Ne hayrını gördün ki milletin şimdi göresin ? 2 gun konusur unuturlar. Kimseyi takma. Yok yere stres yapma. Eksik noktanı bulmaya calış. Onun üzerine odaklan. Tekrar sınava gir ve kazan. Yapabilirsin. Kendine guven
ders alcak ücreti bulamam hatta sınavı girceğim bile beli değil umudum hiç yokBen dorduncude almistim. Biraz daha ders al oyle gir, ben oyle yaptim
Açma daha fazla telefonları. Boşver. Kimseye aldırış etme. Sen stres yepıyorsun acele ediyorsun fark etmeden muhtemelen. Yavasla. Yavas yavas yapıcam de. Et duanı da. Öyle gir sınavına.. %90 stresten aceleci davranıyorsun. Vakit bol. Her sekilde yetişir. Guven kendine. Derste yapıyorum. Bunda da yapıcam de. Her zaman geldiğin yol, her zamanki guzergah de. Basitleştir gözünde… bugun ehliyeti olan herkes seninle aynı yollardan geçti. Kendini hiç kücümseme. Yaparsınne yaziki elelemide ayrı takıyorum herkez aradı sürekli beni geçtinmi diye kaldım demekten gözümde yaş kalmadı dördüncüsü için çok umutsuzum eğitimde çok iyim asla hata yapmıyorum bütün hataları sınavda yapıyorum bunu asla çözemicem 5hap alıp girmiştim oysaki
Ben dosyayı yaktırıp başka bir kurstan aldım.Kalacağımdan eminim derseniz kalırsınız. Rahat olun öncelikle, komisyonun tutumu da önemli ama rahat hissettmediğiniz zaman bunu komisyona söyleyin. Müzik açın yada şarkı mırıldanın heyecanız gitsin.
Ben sınavda komisyona benimle konuşur musunuz yoksa heyecan yapıyorum demiştim. Sohbetin alâsını yapmışlardı.
AynenBen dosyamı yaktım, tekrar dosya açtım ve 5. sınavda geçtim. Ek dersler alın. Arabası olan babanız veya eşiniz varsa öğret diye tutturun. Videolar seyredin. Youtubeta ümmet taşçı var, çol faydası oldu bana. Vazgeçmek yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?