3 kadın 1 adam :)

S
Laf ebeliği erkeklerini dünden affetmeye hazırlık yapıp kendince bahane arıyan kadınlarımız yapıyor ben yapmıyorum ben yapmam gerekeni yaptım lafta bırakmadım iyi günler
Sen onu bırak da, ne diye tatil yeri baktın adamla evli olduğunu öğrendiğin halde? Neden irtibatı o an koparmadın? Üstelik hamilelik de sonlanmış o ara. Ne tuttu seni? Sen de kemalim karısına yaptı ama bana yapmaz dedin heralde.

Insanlarin ne Kadar kolay yalan soyleyebildigini 10 yasinda filan ogrendim siz baya gec kalmissiniz. Ayrica adam yalanın aldatmanin dibine vurmus adamla tatile cikmissiniz. Siz de pek normal degilsiniz bence.

Insanlarin ne Kadar kolay yalan soyleyebildigini 10 yasinda filan ogrendim siz baya gec kalmissiniz. Ayrica adam yalanın aldatmanin dibine vurmus adamla tatile cikmissiniz. Siz de pek normal degilsiniz bence.
Çıkamamış ya, adam karısını götürmüş oraya .

Kazanilan zafer de bi adet s...z

Kadin bosaninca siz devam edecek miydiniz durust olun

Kurban da geliyor hazır danaya girer.gibi girmişsiniz adama ne okudum ben. Allahım

Affedersiniz ama siz bir adamla 1 sene birlikte olup hatta korunmadan ilişki yaşayıp kimyasal gebelik geçirmişsiniz. Nasıl evli olduğunu anlamadınız? Daha önce hiç mi nüfus kimliği elinize geçmedi, nasıl ilişki bu? Artık markette bile insana kimlik soruyorlar birlikte bir yerede mi gitmediniz? En azından iş arkadaşlarıyla da mı tanışmadınız.. Bu bir ilişki değil maalesef..

Gerçekten buna inanıyor musun

Sperm kalitesi bile düşük bir adam yazan sizsiniz. Sperm kalitesi fizyolojik bi durum. Ne alakasi var neden onu soyleme geregi duydunuz diyorum?
Yani karaktersiz olmasinin yaninda fizyolojik sorunlari da var.belli ki yasi fazla
Yoksa elbette olabilir bu kusur degil tabi yanlis anlamayin lütfen.
Neden 26 yasindaki gencecik bir kiz bu adami secsin ve secmisken bu kadar kopayip kendini bu duruma dusursun?

Ben artik agzim acik okuyorum. Kadinlar kendilerini degersizlestiriyorlar. Genci yaslisi...

Baştan sona okudum üzgünüm ama sende biraz haketmissin olanları evli olduğunu ogrendigin an tekmeyi basman lazımdı.gerci insan beraber olduğu kişinin hemde bir sene evli olduğunu bilmemesine ihtimal vermiyorum bile bile kabul etmişsin ne diyim evli erkeklerde ne bulursunuz anlamıyorum

Kadın kadının en büyük düşmanı diye boşuna demiyorlar.Ogrendiginiz anda bu ilişkiyi bitimediginiz için geçerli en buyuk suç sizde.Birde pişkin pişkin ha 1 yıl ha 6 ay demissiniz.Baktin adam evliliğini bozmuyir rezil etmeyi secmissin.samimi olsaydınız o rezil etme işini ogrenir öğrenmez yapardınız.Karsi taraf şerefsiz,karısı pasif olabilir ama siz de en az onlar kadar kişiliksiz siniz.

Allah'a şükret canım böyle bir pislikten kurtulduğun için daha uzun da sürebilirdi bu yalanlar . Allah kurtarmış dik dur hayatına önüne bak. Seninnde imtihanın buymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…