3 kadın 1 adam :)

Evli adamın sevgilisisiniz doğru mu anladım?
şöyle söyleyeyim.. evli olduğunu hiç bir şekilde bilmeden ki buna herşeyin
üzerine yemin edebilirim önce arkadaş olduk 4 ay sonrası sevgili olduk . ben sadece ben varım sanırken 1. senenin sonunda 1er hafta ara ile yalanları ortaya çıkmaya başladı .

intikam almak istedim.. hayatımı bu kadar hiçe saymasını gururuma yediremedim.. ve yaptıklarına gözümü kapatamadım olmadı..
Yanlış yoldasınız. Bu sadece size zarar veriyor. saplantılı olmuşsunuz adama karşı. Yapacağınız şey çok basitti duyduğunuz an irtibatı kesmekti. Siz bir savaşa girip iki kadının elinden alıp zafer kazanmak istediniz yani intikam değil bu. Bu savaşta kaybetmeye mahkumsunuz

bu hikayede herkes diğeri kadar suçlu. intiharı düşünecek kadar zor durumdaysanız bir psikiyatriste gitmenizde fayda var.

Bir sene boyunca hiç mi telefonu çalmadı hiç mi şüpheli birşeyi yoktu evli olduğunu anlayınca bile çağırdığı yere gitmişsin
inanın yoktu.. hiç telefonu çalmaz kimse aramaz ve süreklide elindedir telefon diğer kadın evli olduğunu biliyormus mesela o sormus nasıl bi evliliğin var diye 4 gün eve gitmiyorsun nasıl oluyor diye böyle kabul etti demiş..

Tatil planları yapmak otel bakmak sorun yokmuş gibi yapmak değil mi söylediklerinizle yaptıklarınız uyuşmuyor derdiniz ne biliyor musunuz karısını ve diğer kadını bırakıp size dönmemiş olması öç almak istemişsiniz yok alımlıyım yok çalışıyorum yedirememişsiniz bunların size yapılmasını bile bile lades demeyeceksiniz o zaman benim için dünyayı yakmalıydı kafasındaymışsınız olmayınca da yakarım yıkarım o öyle olmuyor işte adam çok karaktersiz zaten umrunda pek de olmamış yaptıklarınız evli olduğu halde iki kadınla görüşen adamdan da ne bekliyorsanız anlamadım merak etmeyin yakında döner inşallah karısı boşar da siz egonuz ve karaktersiz mutlu olursunuz

dediğiniz gibi ikisininde elinden almak isteseem ilişkim devam ederdi ne olursa olsun susardım dimi ? her yaptığını affederdim belki de ? yanımda olsun birlikte olayım diye. ben bi savaş vermedim.. ben dahil herekese yaptıklarını gösterdim

tekrar okursanız o zaman hamile olduğumuda öğrendim hepsi aynı anda oldu evliliği , hamile olmam ve diğer sevgilisi. 3 hafta içinde oldu herşey

kendi ayaklarımın üzerinde durabilen kimseye ihtiyacı olmayan bir bireyim ? muhataçlığım yoktu.. bana dönmesini zaten istemedim hanımefendi bunu anlayın böyle biri ile hayat kurulmayacağının devam etmeyeceğinin farkındayım ben , dediğim gibi herşey 3 hafta içinde oldu hamileliği öğrendim bunları öğrendim o anki ruh halim ve pskolojim ile ben bu kadarını yapabildim.. burda fikirlerinizi almak için yazdım evet ama kafanıza göre kurup yargılamanız için değil.

Ben gereken insanlara karşı vicdanlıyımdır ama size üzülmedim .eğer deseydiniz öğrendiğim an ,karısına attım o an rezil ettim derdim kandırılmış,hazmetmemiş,hepimizin başına gelebilirdi.ama öyle değil siz birşekilde tatil planı bile yapıyorsunuz.demişsiniz ya duygularım vardı diye,adam o yere karısıyla gidiyor zavallı kadın ,bu tatili kocasının sevgilsinin kendisi için seçtiğinden haberi bile yok.benim başıma gelse kocam aldatsa biri bana o an kandıldım diye bu şekil ispat yapsa teşekkür ederdim boşardım. Bu kadın yapamaz.çünkü buna alışmış ,adamda değişmez herşey unutulur yarın gider ayşe,fatma başka birini bulur devam eder.

tekrar okursanız o zaman hamile olduğumuda öğrendim hepsi aynı anda oldu evliliği , hamile olmam ve diğer sevgilisi. 3 hafta içinde oldu herşey
Anlamıyorum gerçekten yani hamile olduğunuz için evli olduğunu bir tane daha kadın olduğunu af mı ettiniz? Etmeli misiniz gerçekten?
Bunu çocuğunuz olsaydı nasıl anlatacaktınız Verilmiş sadakanız varmışta bu adama çocuk vermemişsiniz bu hikayede tek şansınız bu

Her yerinden kalitesizliği belli

kaçırdığız birşey var karısına gidip söyleyebiliceğim birşey yoktu elimde bunu yapmak istediğim için bulmam gerekiyordu bu zamanımı aldı evet ve ben hamile olduğumu öğrendim hepsi 3 hafta içinde oldu

çok şükür çocuğum olmadı evet burda çok haklısınız affetmedim tabi ki de affetsem beraber olurdum.. göz yumardım yani affetmek bu değilmidir ? sonuc göz yummadım elime bilgilerin geçmesini bekledim

çok şükür çocuğum olmadı evet burda çok haklısınız affetmedim tabi ki de affetsem beraber olurdum.. göz yumardım yani affetmek bu değilmidir ? sonuc göz yummadım elime bilgilerin geçmesini bekledim
Nasıl beklediniz peki adamla birlikte olmaya görüşemeye devam ederek ama pardon hakkınızı yemeyelim görüştüğünüzde hakaret ve beddua da ettiniz bu önemli bir ayrıntı dimi?
Bunca karaktersizliği yapan adamda emin olun hakaret ve beddualarınızla sizin vermek istediğiniz mesajı almıştır kendinizi de bizi de kandırmayın ve bu size de bu durumda olan kadınlara da ders olsun
Var sayılım ki adam çok karakterli sizi gerçekten seviyor ve sadece karısı var hayatında başka kadında yok, sanmayın ki karısından ayrılıp koşa koşa diğer kadına gidecek bunu yapacak olsa karısını aldatmaya yeltenmeden boşanır başka ilişkiye o zaman başlar o yüzden ister 5 ay evli olduğunu bilin ister 1 hafta ister 1 gün benim için hepsi aynı bunu kendinize nasıl reva görüyorsunuz yazık gerçekten yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…