3 kadın 1 adam :)

Her şeye inandım inandım inandım. İnanmadınız. İnanmak işinize geldi. "Adam" başka biriyle olmasaydı sizi evli olduğu halde otellerde gezdirseydi hiç sorun etmeyecektiniz. Susan şeytan oluyordu ya öyle demişsiniz, siz evli olduğunu bile bile sustunuz. İşinize gelmeyince konuştunuz. Yaptıklarınız gerçekten psikolojinizin iyi olmadığını gösteriyor. Evet insanlar kolay yalan söylüyor da, yersen. Artık ben boşanıcam da yok ailem benim sevdiğimi almadı da yalanlarına bebeler bile inanmıyor.

kendini kötü hissetme belki yanlış belki doğru ama bnece sen en doğru olanı yaptın. eşi nasıl birisiyse hala onunla berber ve iyi ki de olmamış eşine ve seninle bereberken bunları yapan sana neler yapardı yalnız değilsin yalnız değiliz bunu bil yeter

Bu adamlarda ne bulduğunuzu söylerseniz 3 kadin birden cok sevinirim.Konu sahibi uyelik pasif ama bu durumda olan da varsa hangi kuvvet ya da hangi ozelligi hepinizi adamı ortak kullanmaya razi opacak kadar körlestiriyor.para mi adam memurmuş zaten ne alacak ki...yani ne ozelliği vardi vallahi sadece meraktan soruyorum.
Desem ki tanimadiginiz 3 kisiyle ayni tabaktan yemek yiyeceksiniz kabul etmezsiniz değil mi?
Ya da iş yerinde bir kisi keyfine bakacak butun islerini siz uc kisi yaoacaksiniz maasi ona verecegim...kabul etmezsiniz.
E bu adami 3 kadin ayni anda nasil sevebildiniz?hadi basta bilmeden ok peki sonra yani onlari birakip size gelse bile kabul edilemez ki.kim ki o beni tercih edecek?altindan mi şeyi nedir yani motivasyonunuz ne vallahi merak ediyorum.

Benim belki 3 okuyusum bu zamana kadar
Hala ilk gordugumde oyle zannediyor olmam
Aklimin ucundan geçmedi üç kadinin bir adamin peşinde bu kadar koşup bir de her yalanina inanacagi.
Şaka gibi ya.
Kaynana gorümce gelin olsa anlayacagim da bu nedir arkadaş.

Yazınızı okurken bir arkadaşım geldi aklıma acaba omu yaptı yine diye düşündüm ayni şekilde bir arkadaşım var kadınlara sahte ad soyad vermiş sahte hesaplar açmış karısı 3.cocuguna hamile sehir dışında iş bahanesiyle kaç kişiyi idare etmiş bekarım demis 2 telefon kullanıyormuş birini eşi bilmiyor tabi ne diyeyim ortalık böyle adamlarla dolu Allah iyilerle karşılaştırsın zor bir durum kandırılmak duygularıyla oynanmak çok acı ama ne cesaretliymis başkasından cocuk yapmayı bile umursamamis arsızin da arsızı var..yapacak birsey yok olmuş olan toplamaya calisin kendinizi dertlenmek elinize birsey geçmeyecek bu adamlar böyle sen acı çekersin o hayatına devam eder..

Eşimle 8 yıllık evliyiz 2 oğlum var evliliğimizde herşey çok yolunda gidiyordu ..eşim bir dediğimi iki etmiyordu . Beni aldatıldığıma dair şüpheleri artıran kadın oldu eşim eve geldiğinde takip etmeye başladım ..ilk önce kazağının arkasına göz kalemi ruj lekesi izi bırakıyordu eşim farkında değil muhtemelen çünkü asla evliğimizi bitirme isteği olduğunu sanmam dışarda bir eğlence dost hayatı yaşamak olduğundan eminim .. eşime sorduğumda tuhaf tavırlarla inkarlar etti baya süre tekrarlamadı izler, eşim kesin daha dikkat etmesi için uyardı en son kadın yapamayıp eşimin çantasına iç çamaşırını bırakmış ..bizim evliliğimizi sonlandırdı..demek istediğim evli erkeklerle birlikte olan kadınlar mutlaka dışarda kalmakla yetinmiyor evdeki kadını huzursuz edip kendini belli edene kadar rahat etmiyor ..

Tek kelimeyle mide bulandırıcılar ya

Allahtan spermi de adam gibi kalitesiz çıkmış

Bir hikayedeki herkes mi suçlu olur ya. Adamı söylemeye gerek yok şerefsiz herif. Diğer sevgilisi en başından karısını biliyor. Sen karısını öğrenince devam ediyorsun. Karısı tüm olanları sineye çekip kocişiyle tatile gidiyor. Hep beraber grup terapistine gidin bence

Eee bu adamın ne olduğu belliymiş zaten... Göremiyorum kör oldum modunda mısınız?

Ne diyelim şimdi? Kendi bacağına sıkan hiçkimseye acımıyorum kendimde dahil. Yanlışınızdan ivedi şekilde dönün ve tövbe edin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…