3 kadın 1 adam :)

Konuyu da yorumları da teek tek okudum. Kimisine hak verdim, kimisine de abartma yahu dedim. Fikirlerimi açıkça beyan etmek istiyorum. Adamın yaptığı şey çok çok iğrenç utanılası bir şey ki adam bu konuda profesyonelleşmiş. Yapılması gereken şey bana göre öğrenildiği an ilişkiyi bitirmektir çünkü bu sefer kimseye değil kendi onurunuza karakterinize yapılan bir şerefsizlik olur. Fakat olayın içinde olmadığım için o an ne gibi psikolojideydiniz, bağlanma probleminiz mi vardı yada yaşamda genelde kurtarıcı rolünde miydiniz de hayatınıza giren insanları o kötülüklerin içinden kurtarmaya çalışıyorsunuz bilemiyorum. Bu yüzden size hakaretvari konuşmayacağım. Ama öğrendiğiniz an bitirmeme konusunda ne olursa olsun haksızsınız. Öğrendikten sonra ayrılmayıp da yaşadığınız her bir şey için olumlu yorum yapamayacağım. Gelelim adamın hayatına, muhakkak ki karısıyla yaşadığı ilk aldatma olayı değil ve karısının öğrendiği de ilk aldatma değil.. yine de karısının herşeyi bilmeye hakkı var bu yüzden iyi ki bulup anlatmışsınız -rezil etme kısmına da çok katılamadım sessizce karısıyla bu konu halledilebilirdi çünkü bu adam karısını aldattı işyerini değil- sonrasında karısı karar verecek çünkü bırakıp bırakmamaya.(kesinlikle bırakmalı da öyle düşünüyorum) neyse adam iğrenç biri sonuç olarak kim bilir karısı nasıl bir hayat yaşıyor da bunlars göğüs geriyor.
Son olarak size tavsiyem muhakkak hem psikolog hem psikiyatri ile görüşün. Yaşamınızdaki bazı olaylar karakterlerin hayatınıza aynı tip insanları çekmenize sebep olur, bu karakterleşmiş şeyleri değiştirirseniz hayatınız çok daha güzel olacaktır.

Bence gerçekten zeki olan kadın öğrendiği an zararın neresinden dönersek kardır verilmiş sadakam varmış derdi. Sonuçta o insanın ne pislik olduğunu karısı 5 yıldır biliyor ailesi biliyor ama degistiremiyor siz mi ders verecektiniz. Kalben in çok güzel bir sözü var,gilgamis destanında yaşamıyorsunuz, ölümsüzlük çiçeği yok yani. Güzelim hayatın 1 dksini bile ne ona ne de ondan intikam almaya harcamazdi gerçekten akıllı olan kadın.

Vay be.. Adamın karısı da dahil 3 tane kadın bir olmuşlar şeref yoksunu bir adamı göklere çıkarmışlar..

Adam da kendini çok değerli hissetmiştir eminim.. Karısına bakmıştır ne halt yaparsam benden vazgeçemiyor, konuyu açan arkadaş zaten bi alem.. Adam ne derse yalan olduğu halde adamı bırakmıyor e diğer kadın var bi de.. Diğer kadın zaten adamın evli olduğunu biliyor.. Şu verilen değere adam bile dönüp "oha ben neymişim yaa" demiştir

Vay arkadaş hepi topu bir adam hemde şerefsizin önden gideni bir adam.. Bir olmuşlar adamın kıçını nirvanaya çıkarmışlar yazıkk..

Hepsini okudum, sadece “hayatıma zar zor bir adam soktum” cümlesine takıldım. Niye zar zor? O kadar mı değersiz görüyorsun kendini... Hikayedeki herkese ayrı üzüldüm adam dışında...

Geçmiş olsun erkeklerin çoğu işte böyle serefsizler hepsi evde mutsuzdur karısıyla birlikte olmuyordur sevmiyordur klasik yalanlar konu sahibinin öğrendikten sonra devam etmesi çok büyük hata ama burda en büyük hata bekarımdiye kandırıp bunları yapması kadın kadının düşmanı sözüne katılmıyorum yalancı erkekler herkesi kandırıyor hırsızın hic sucu yokmu evli barklı bin tane yalan soyleyip kandırmış.iyi yapmışsınız rezil etmekle

Size cvp veren arkadaşlar olmuş ama, benim merak ettiğim siz gerçekten şizofren misiniz , değil misiniz ? Nasıl anlayağız ve o kişi dediğin kişinin ismini yazmıyorsun yada ben göremedim kim olduğunu nasıl bilip korucaz kendimizi acıklar mısın

Olduğunu, ettiğini, söylediğini, gittiğini diye gidiyor konu sürekli..
Adam 10 tane kadını aynı anda idare ediyor işte ne bekliodun ki...

Yargılamak ya da kınamak değil yanlış anlamayın ama evlilikleri ne halde olursa olsun bir karısı olduğunu öğrendiğinizde devam etmeniz o kadını hiçe saymak değil mi?
İlk yalanından sonra binbir türlü yalanını kendiniz bile isteye yutmussunuz yuttukca hazımsızlık artmış.
Etrafı bu kadar sucladiginiz icin söylüyorum, siz de çok masum değilsiniz aşırı kandırılmış değilsiniz. bile bile lades demeseydiniz. Adam bakmış ki onca yakaladiginiz yalana, karısı+ sevgilisi olmasına rağmen tümüyle hayatından cikmiyorsunuz bildiğini okumaya devam etmiş yani.

Merhabalar. Benim profile gidip yazdigimi postu okursaniz biraz benziyor yasadiklarimiz. Ama benimki daha hafif tabii bi de ben adami aninda engelledim sildim bitirdik biz. Sadece sizin gibi edine haber versem mi fikri bazen aklima geliyor. Sonucta esini aldatti beni kandirdigi gibi. Kafam karisik benim olay yeni daha. Annem hic bulasma uyarma kimseyi inanmazlar olan sana olur hem yuva yikma diyo ayni sekilde ben de boyle dusunuyorum mutsuz evlilikleri varsa da cocuklari icin esine mesaj vs atmadim. Siz de soyleyin ki bu olayi unutaym intikam vs almadan kimseye bi sey duyurmadan.

Tatlim sen de iyilesmeye bak lutfen. Iliskilere dair her seyden biraz uzak dur. Ben konusu ask iliski olmayan kitaplar okuyorum ve iyi geliyor. Tavsiye ederim.

Neden bana yazdınız anlamadım
Çok şükür benim başıma böyle bir şey gelmedi

amiiiinnn teşekkür ederimm sizin de inşallahhh .. Bilmiyordum büyük harf ile yasak olduğunu yeni üye oldum , neden yasak ki capslk hep açık bende zorlanıcam biraz :))))
Begenmediginiz bölümün altına büyük harfle yazmışsınız. Bu da ayrı bi yalaniniz. Hiç güven vermiyorsunuz. Kandirilmis değil, kandırmaya çalışıp başarısız olan biri geldiniz bize...

Yarıya kadar okudum içim sıkıldı sen kalk bı şükür namazi kıl tövbe et bidaha da bu şahısla geçmiş hatrina bile muhattap olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…