- 15 Nisan 2021
- 34
- -61
- 30
- Konu Sahibi yildiz343434
:))) aynı şeyleri söylüyorum ama anlamıyorsunuz adamın karektersizliğini neyi yapıcağını neyi yapmayacağını biliyorum gördüm kendime reva gördüğüm birşeyde yok aslında da anlamamak ta çok ısrar ettiniz bırakıyorum öyle kalsınNasıl beklediniz peki adamla birlikte olmaya görüşemeye devam ederek ama pardon hakkınızı yemeyelim görüştüğünüzde hakaret ve beddua da ettiniz bu önemli bir ayrıntı dimi?
Bunca karaktersizliği yapan adamda emin olun hakaret ve beddualarınızla sizin vermek istediğiniz mesajı almıştır kendinizi de bizi de kandırmayın ve bu size de bu durumda olan kadınlara da ders olsun
Var sayılım ki adam çok karakterli sizi gerçekten seviyor ve sadece karısı var hayatında başka kadında yok, sanmayın ki karısından ayrılıp koşa koşa diğer kadına gidecek bunu yapacak olsa karısını aldatmaya yeltenmeden boşanır başka ilişkiye o zaman başlar o yüzden ister 5 ay evli olduğunu bilin ister 1 hafta ister 1 gün benim için hepsi aynı bunu kendinize nasıl reva görüyorsunuz yazık gerçekten yazık