3 kadın 1 adam :)

Nasıl beklediniz peki adamla birlikte olmaya görüşemeye devam ederek ama pardon hakkınızı yemeyelim görüştüğünüzde hakaret ve beddua da ettiniz bu önemli bir ayrıntı dimi?
Bunca karaktersizliği yapan adamda emin olun hakaret ve beddualarınızla sizin vermek istediğiniz mesajı almıştır kendinizi de bizi de kandırmayın ve bu size de bu durumda olan kadınlara da ders olsun
Var sayılım ki adam çok karakterli sizi gerçekten seviyor ve sadece karısı var hayatında başka kadında yok, sanmayın ki karısından ayrılıp koşa koşa diğer kadına gidecek bunu yapacak olsa karısını aldatmaya yeltenmeden boşanır başka ilişkiye o zaman başlar o yüzden ister 5 ay evli olduğunu bilin ister 1 hafta ister 1 gün benim için hepsi aynı bunu kendinize nasıl reva görüyorsunuz yazık gerçekten yazık
:))) aynı şeyleri söylüyorum ama anlamıyorsunuz adamın karektersizliğini neyi yapıcağını neyi yapmayacağını biliyorum gördüm kendime reva gördüğüm birşeyde yok aslında da anlamamak ta çok ısrar ettiniz bırakıyorum öyle kalsın

Orhun yazıtları gibi bir konu daha. Tamamını okuyanı tebrik ediyorum. Adam evliymiş. 1sene boyunca evli olduğunu bayan anlamamış. Kusura bakma da o senin saflığın. Hiç mi avukat, polis arkadaşın, tanıdığın yok. Madem ilişki yaşayacaksın, bağlanacaksın Tc.sini alırsın sorar soruşturursunuz. Öyle arıyorum, rahat takılıyorla olur mu? Başkasıyla evli olan bir adamdan hiç bir beklenti içerisine girmeye hakkınız yok. Öğrendiğiniz an 1 bardak su için, geçmiş olsun.

Orhun yazıtları gibi bir konu daha. Tamamını okuyanı tebrik ediyorum. Adam evliymiş. 1sene boyunca evli olduğunu bayan anlamamış. Kusura bakma da o senin saflığın. Hiç mi avukat, polis arkadaşın, tanıdığın yok. Madem ilişki yaşayacaksın, bağlanacaksın Tc.sini alırsın sorar soruşturursunuz. Öyle arıyorum, rahat takılıyorla olur mu? Başkasıyla evli olan bir adamdan hiç bir beklenti içerisine girmeye hakkınız yok. Öğrendiğiniz an 1 bardak su için, geçmiş olsun.
umarım sizin karşınıza bu kadar profesyonel olanı denk gelmez nihal hanım ben anlayamadım dediğiniz gibi burada saflığım büyük bakın bunu kabul de ediyorum ben üstelik.. beklentiye girmiş olsaydım kendime çekerdim herhalde sanırım. tc sini alıp avukata polise sordurmak kolay bir meselede değil ayrıca.. ve başında da dediğim gibi benim saflığım güvendim

ne olursa olsun dediği gibi karısı yanında da olmasaymış bu adam evliymiş bile bile devam etmişsiniz hiç mi şüphelenmedin diyeceğim şüphelenmişsin zaten kandırıldım diyerek vicdanını rahatlatma şu devirde insan kandırmak bu kadar kolay değil. sonunu bile bile lades demişsin. böyle binlerce hikaye var hepsinin sonu da başı da aynı . insan kulaktan duyma bilir bunun nereye varacağını. Birliktelik yaşamış hamile kalmışsınız bu da mı adamın suçu. Gözünü kapatıp herşeye susmuş kendini kandırmışsın sen kendini kandırmışsın o seni değil. Sana benim de verecek tavsiyem yok. sonuna kadar okudm yazdıklarını. Evli olduğunu duy başka sevgiliyi duy ve hepsine inan. Sen inanmış olabilirsin ama ben ve okuduğum kadarıyla birçok üye senin bu dürüst vicdanlı hallerine inanmıyor.

Sizin hayatınıza zar zor bir adam girdi diye bukadar tutunmuşsunuz bence. Çoğu bayanın problemi aslında, zar zor girdi ne olursa olsun yapışayım.
Benimde zar zor hayatıma girdi, zar zor sevdim kafasıyla yanlış insanlara tutunmuşluğum var. Kendimizi eksik hissetmemizle alakalı. Yanlış kişi olduğunu bilsekte sadece duygusal açlıklarımızı eksikliklerimizi tamamlamaya odaklanıyoruz. Bahaneler üretip kopmuyoruz.
Bize kendimizi eksik hissettiren beklentilerden içsel olarak vazgeçmemiz gerekiyor.
Buaradan adil yıldırım videolarını izlemeni tavsiye ederim, güzel motivasyon veriyor.

:))) aynı şeyleri söylüyorum ama anlamıyorsunuz adamın karektersizliğini neyi yapıcağını neyi yapmayacağını biliyorum gördüm kendime reva gördüğüm birşeyde yok aslında da anlamamak ta çok ısrar ettiniz bırakıyorum öyle kalsın
Merak etmeyin ben iyi anladım sizi o zaten rahatsız etti sizi

Sizin hayatınıza zar zor bir adam girdi diye bukadar tutunmuşsunuz bence. Çoğu bayanın problemi aslında, zar zor girdi ne olursa olsun yapışayım.
Benimde zar zor hayatıma girdi, zar zor sevdim kafasıyla yanlış insanlara tutunmuşluğum var. Kendimizi eksik hissetmemizle alakalı. Yanlış kişi olduğunu bilsekte sadece duygusal açlıklarımızı eksikliklerimizi tamamlamaya odaklanıyoruz. Bahaneler üretip kopmuyoruz.
Bize kendimizi eksik hissettiren beklentilerden içsel olarak vazgeçmemiz gerekiyor.
Buaradan adil yıldırım videolarını izlemeni tavsiye ederim, güzel motivasyon veriyor.
Teşekkürler 🙏🏼

Evli ciktiktan sonrasini okumadim.
Okuyabilene de helal olsun zaten..
Konu konu degil destan.
O bir seneyi ben olsam "kolay degil 1 sene gecirdik" yerine "ona o 1 sene boyunca harcadigim her bir nefese lanet olsun " diye ozetlerdim.
Dediniz mi bilmiyorum cunku dedigim gibi evliymis'den sonra okumayi biraktim.
Evli oldugunu saklayan erkek; her soylediginde %100 dogru da olsa; hatali. Igrenc ve mide bulandiricidir.
Bu aldatilan kadin yarin sen, obursu gun baskasi bile olabilir.
Bunun sevimli tarafi olamaz. Bu aşk olamaz.

Evet ama bu suç.

Sizin anlamak istediğiniz tamamen olmasını istediğiniz algılamak istediğiniz asla insanların ne yaşadığı umrunuzda değil sizin
Şu olanları birde o kadının yerine koyarak okuyun bakalım, siz sizi nasıl anlayacaksınız algılayacaksınız umarım yazık kadın kandırılmış dersiniz

Şu olanları birde o kadının yerine koyarak okuyun bakalım, siz sizi nasıl anlayacaksınız algılayacaksınız umarım yazık kadın kandırılmış
Şu olanları birde o kadının yerine koyarak okuyun bakalım, siz sizi nasıl anlayacaksınız algılayacaksınız umarım yazık kadın kandırılmış dersiniz
ben daha çok adaletli olmaya çalışıp her yere koymaya çalışıyorum kendimi ‘ becerebildiğim kadarı ile ‘ sizede tavsiye daha vicdanlı daha adaletli olmanızı sağlar belki ben en azından bunun için çabalıyorum merak etmeyin her açıdan düşünmeye çalışıyorum

Evli ciktiktan sonrasini okumadim.
Okuyabilene de helal olsun zaten..
Konu konu degil destan.
O bir seneyi ben olsam "kolay degil 1 sene gecirdik" yerine "ona o 1 sene boyunca harcadigim her bir nefese lanet olsun " diye ozetlerdim.
Dediniz mi bilmiyorum cunku dedigim gibi evliymis'den sonra okumayi biraktim.
Evli oldugunu saklayan erkek; her soylediginde %100 dogru da olsa; hatali. Igrenc ve mide bulandiricidir.
Bu aldatilan kadin yarin sen, obursu gun baskasi bile olabilir.
Bunun sevimli tarafi olamaz. Bu aşk olamaz.
Kendinizi kimin yerine koyarsanız koyun her açıdan pislik bir yalan var kimden neyi saklasaydım ? Öğrenmese ben de sussam çok mu iyi yapacaktım haklısınız cahillik mutluluktur gerçi.. zeki kadın hep sıkıntıdır öyle derdi kendisi.. ben aşk acısından bahsetmiyorum burda yalanları ve yaptıklarını doğru bulmadığım için ortaya cıkardım

sevgilinin evli olduğunu öğrenip ilişkiye devam etmek ve bunu anlattığı kadınlardan vicdanlı değerlendirmeler beklemek ?
içiniz rahatlasın, hak verilsin diye yazmışsınız da yok olmuyor. yani vicdanımı dinleyip yazıyorum, vallahi hak verilmiyor.

Kendinizi kimin yerine koyarsanız koyun her açıdan pislik bir yalan var kimden neyi saklasaydım ? Öğrenmese ben de sussam çok mu iyi yapacaktım haklısınız cahillik mutluluktur gerçi.. zeki kadın hep sıkıntıdır öyle derdi kendisi.. ben aşk acısından bahsetmiyorum burda yalanları ve yaptıklarını doğru bulmadığım için ortaya cıkardım
Ha ben cahil siz Zeki oldunuz şimdi yok ben artık kendimi tutamayacağım sizin zeka dediğinize ben çamurlaşmak diyorum ve daha fazla size laf anlatamayacağım çünkü artık yaptığını da bu kadar yüzsüzce zeka diye savunan siz gibisini görmedim
Zeka çeşitlidir ama sizdeki hangisi acaba sayısal zeka sanmam sözel zeka ıı ıı görsel zeka belki işitsel zeka bu da diil sosyal zeka bilemşycem ritmik zeka .... valla ben bulamadım galiba sizdeki hepsi neyse sizi zekanızla baş başa bırakıyorum çünkü ben üstün zekalılar örtmeni değilim

X